KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Interjú Danneel Acklesszel

2018.03.05. 04:36, Kitti
Címkék: Interjú
//supernaturalwebsite.gportal.hu/portal/supernaturalwebsite/image/gallery/1520192329_43.jpg

Sziasztok!! Az etonline weboldalán még Február elején megjelent egy új interjú Danneel Acklesszel új karakterével kapcsolatosan. Ezt az interjút fogom nektek lefordítani tübb részletben, hiszen egy hosszabb interjúról van szó. Jó szórakozást hozzá mindenkinek!

ETOnline: Mennyi megbeszélést igényelt a te részedről, hogy a tökéletes időpontban szerepelj a sorozatban?

Danneel: Twitteren kaptam az első emlékeztetőket ezzel kapcsolatban. A rajongók folyton kérdezték, hogy 'Szerepelni fogsz majd a sorozatban? Mikor láthatunk a Supernaturalban?' Ez volt 2006-ban, és hát én akkor azt mondtam, hogy majd a 13. évadban szerepelni fogok. Egy rajongó megtalálta a választ, és most ismét elposztolta nekem. Én pedig arra gondoltam: 'Most viccelsz velem? Tényleg ezt mondtam?' Azt hiszem így kaptam üzenetet az univerzumtól.

ETOnline: Már egy jelentős ideje, több mint tíz éve láthatjuk a sorozatot a képernyőn. Tudatosan tartottad magad eddig távol a sorozattól?

Danneel: Az elején még egy másik sorozatokon dolgoztam, és Jensen pedig megmaradt ennél. (Nevet) Más dolgokon dolgoztunk és nem igazán jött össze. Ezt a karaktert (Sister Jo), akit Eugenie Ross-Leming és Brad Buckner írtak bele a sorozatba, ők egyébként producerek is a sorozatban. Eugenie férje pedig Bob Singer, aki szintén kiemelkedő jelentőségű a sorozatban. Eugenie és Brad kiválasztották nekem ezt a karaktert, aki egy erős nő és én azt gondoltam, igen elvállalom. Nem játszottam saját magamag, ahogy azt Gen tette egy korábbi epizódban (Ő alakította Ruby karakterét és saját magát is egy epizód erejéig.) Azt hiszem az egy nagyon szuper epizód volt és a rajongók is szerették. Nekem és Jensennek ez máshogy alakult. Ő is elolvasta, én is elolvastam, mindketten megállapítottuk, hogy szuper karakter és el kell vállalnom.

ETOnline: Beszéljünk egy kicsit a karakteredről, Sister Jo-ról, aki egy gyógyító és magára vonja Lucifer figyelmét, ami alapjából véve egy rossz dolog, de sosoe lehet tudni. Mi vonzott téged ebben a karakterben?

Danneel: Kapcsolatba kerül Luciferrel. Kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Ő egy gyógyító. Nagyon erős, és ez tudjuk, hogy Lucifert lenyűgözi. És még azt is tudnunk kell róla, hogy nagyon jó üzleteket köt. Nem feltétlen jó vagy rossz. Azt gondolja: 'Rendben, Lucifer üzletet akar velem kötni. Nekem jó. Megcsinálom.' Nagyon figyeli a dolgokat és azt hogyan tud feljebb jutni az élet létráján, ki segíthet neki ebben. Az egyik epizódban alkut köt Luciferrel és a Winchesterekkel is. Amíg segítesz rajta, addig jó vagy nála.

ETOnline: Akkor őt úgy mondhatnánk, hogy a jó és rossz között van, a szürkés területen?

Danneel: Pontosan.

folyt köv.

 

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?