KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  7. rész - War of the Worlds
Hol? The CW
Mikor? 2017. November 23. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: A harc folytatódik Jack megtalálásáért. Dean és Sam továbbra is Jacket keresik, Asmodeussal, aki forró nyomon van, miközben egy ismerős ellenségbe botlanak. Lucifer kiszabadul Michael fogságából és talál magának egy szövetségest.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Színészek

FŐSZEREPLŐK
Jensen Ackles
Születési időpont:1978. Március 1.

Rövid leírás:  Jensen Ackles 1978. Március 1-jén született Dallasban, Texax államában. Vannak angol, német és skót ősei is. Texasban nőtt fel testvéreivel, Joshuával és kishúgával Mackenzievel...
Bővebben>>
Jared Padalecki
Születési időpont: 1982 Július 19.

Rövid leírás: Jared Padalecki 1982. Július 19-án született San Antonióban, Texasban.Vannak lengyel, német, angol, skót és francia ősei is. Már 12 éves korában kezdett foglalkozni a színészettel..
Bővebben>>
Misha Collins
Születési időpont: 1974. Augusztus 20.

Rövid leírás: Misha Collins Amerikai színész, legismertebb szerepe az Odaátból Castiel. Számos sorozatban vendégszereplő volt már többek között a Vészhelyzetben, a 24-ben valamint az NCIS címá sorozatban is.
Bővebben>>
Mark Sheppard
Születési időpont:
1964. Május 30.

Rövid leírás: Mark Sheppard 1964 Május 30-án született Londonban. Színész és producerként is dolgozik. 2004-ben pedig megházasodott, felesége Jessica.
Bővebben>>