KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Színészek

FŐSZEREPLŐK
Jensen Ackles
Születési időpont:1978. Március 1.

Rövid leírás:  Jensen Ackles 1978. Március 1-jén született Dallasban, Texax államában. Vannak angol, német és skót ősei is. Texasban nőtt fel testvéreivel, Joshuával és kishúgával Mackenzievel...
Bővebben>>
Jared Padalecki
Születési időpont: 1982 Július 19.

Rövid leírás: Jared Padalecki 1982. Július 19-án született San Antonióban, Texasban.Vannak lengyel, német, angol, skót és francia ősei is. Már 12 éves korában kezdett foglalkozni a színészettel..
Bővebben>>
Misha Collins
Születési időpont: 1974. Augusztus 20.

Rövid leírás: Misha Collins Amerikai színész, legismertebb szerepe az Odaátból Castiel. Számos sorozatban vendégszereplő volt már többek között a Vészhelyzetben, a 24-ben valamint az NCIS címá sorozatban is.
Bővebben>>
Mark Sheppard
Születési időpont:
1964. Május 30.

Rövid leírás: Mark Sheppard 1964 Május 30-án született Londonban. Színész és producerként is dolgozik. 2004-ben pedig megházasodott, felesége Jessica.
Bővebben>>