KÖVETKEZŐ EPIZÓD

12. évad  21. rész - The Future
Hol? The CW
Mikor? 2017. Május 11. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Mary Vs Tony Bevell. Sam és Dean megtudják, hogy vadászok halnak meg az országban különös 'balesetekben'. Úgy döntenek az lesz a legjobb, ha ellenőrzik, hogy Mary is biztonságban van-e. Ez idő alatt Toni is visszatér, és találkozik Maryvel...

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Nikrécia
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HÍREK

JAred&Jensen Conan O'Brien SDCC

2017.07.22. 05:55, Kitti
Címkék: Videó Jared Jensen

Sziasztok!! Megjelent néhány új videó a fiúkról, ahogy megérkeznek a San Diego Comic Con, Conan O'Brian felvételeire. Az egyik videón Jensen épp autogramot osztogat a szerencsés rajongóknak, a másik felvételen pedig már Jareddel láthatjuk, ahogy megérkeznek az eseményre és szintén autogramot osztanak a rajongóknak.

Élőben a Comic Conról

2017.07.21. 16:03, Kitti

Sziasztok!! Aki még nem látta gondoltam szólok, hogy a Supernatural hivatalos oldalán élőben jelentkeznek majd a Comic Conról ma. Időpontot sajnos elfelejtettek írni, de érdemes lesz figyelni, hogy mi is lesz ennek a bejelentkezésnek a célja. Több rajongó már találgatott, hogy lehetséges valami féle nagy bejelentésre készülnek, nem tudni, de figyeljük az eseményeket majd a https://www.facebook.com/Supernatural/ oldalon.

J2 Panel Chicon 2017

2017.07.21. 15:48, Kitti

Sziasztok!! Hát rengeteg új videó anyag került elő a fiúkról a napokban, ezért nem is hózom tovább az időt, érkezik máris két Chicon panel videó, elég hosszúak, az egyik fél a másik pedig egy egész órás. Bevallom még nem sikerült belenéznem, azért sem, mivel a hétvégén elutazom és csak Augusztus 5-én jövök majd haza. Ezért addig is nem biztos, hogy sok időm lesz majd frissíteni, de természetesen ahogy eddig is minden nap fel fogok jönni az oldalra. Beállítok néhány bejegyzést előre, így egy darabig biztosan nem maradtok friss hírek nélkül. Tudom, hogy most indul majd a Comic Con, erre igyekszem figyelni és a fontosabb híreket pedig elhozni nektek. Íme a két panel videó:

13. évad cast and crew adatok

2017.07.17. 00:55, Kitti
Címkék: Infók 13 évad

Sziasztok!! Az imdb.com weboldalon már hivatalosan is megjelent néhány információ a 13. évadról. Ezek még csak alap információk, de reméljük nemsokára bővül majd az oldal és még több infót kaphatunk a legelső epizódról. Ezek alapján már biztosak lehetünk, bár szerintem eddig is azok voltunk, de most már hivatalos, hogy Misha visszatér majd Castielként a következő évad során.

13.01: 

Rendező: Philip Sgriccia

Írta: Andrew Dabb

Szereplők:

Jensen Ackles - Dean Winchester

Jared Padalecki - Sam Winchester

Misha Collins - Castiel

Rob Raco - Clark

A Supernatural csapata a Comic Con-on

2017.07.16. 02:48, Kitti
Címkék: Comic Con

Sziasztok!! Érkezett a hír, hogy a Supernatural csapata idén is részt fog venni majd a Comic Con-on. Lesz majd Supernatural Special Video Presentation és Q&A, ahol majd kérdéseket kapnak kedvenceink és reméljük, hogy a 13. évadról is kaphatunk majd ezáltal egyre több információt. A Comic Con egyébként Július 23-án kerül megrendezésre idén.

Jensen sörfőzdéje

2017.07.15. 17:39, Kitti

Sziasztok!! Az austin360.com weboldalon megjelent egy cikk Jensen sörfőzdéjéről.

A cikkben leírják, hogy Jensen új cége elméletileg valamikor a nyár végén kezd el üzemelni, és hogy Jareddel, valamint sógorával közösen dolgoznak az üzleten. A cég neve, ahogy azt már korábban is említettem Family Business Beer Co és Texasban kezdi majd meg működését az 19510 Hamilton Pool Roadon.

A cég különféle söröket, élő zenét kültéri játékokat és ételeket kínál majd. Terveznek majd egy belső ablakot is, amely lehetőséget ad a látogatóknak, hogy betekintést nyerjenek a sörfőzés kulisszái mögé. Az üzletnek természetesen Jensen nélkül is el kell majd indulnia, hiszen a fiúk nem is olyan rég, de megkezdték a következő évad forgatását, hiszen a sorozat Októberben folytatódik majd.

Mini előzetes

2017.07.15. 16:36, Kitti
Címkék: 13 évad

Sziasztok!! Habár a forgatások még csak msot kezdődnek a Shaving People Punting Things már egy hónapja kitett egy videót, melynek címe SN13, vagyis a 13. évadhoz tartozó mini előzetesnek tekinthetjük. Nem sok mindent láthatunk rajta, de az biztos, hogy egy kis képen olyan mintha Baby ketté lenne törve. Vajon ez jelent majd valamit?

A videót nem lehetett rendesen feltenni az oldalra, ezért kattintsatok a Watch on Vimeo gombra, ahol majd betölti rendesen.

SN13 from Shaving People Punting Things on Vimeo.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |