KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  2. rész - The Rising Sun
Hol? The CW
Mikor? 2017. Október 19. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Sam és Dean elkezdik felfedezni, hogy mire is képes Jack ereje. Donatello váratlan látogatása ráébreszti a Winchester fiókat arra, hogy Jacknek nagyobb védelemre lesz szüksége mint amit a fiúk biztosítani tudnak. Egy új rosszfiú igyekszik megkaparintani a Pokol Királyának trónját, most hogy Lucifer már nincs a képben, igyekszik majd Jacket az ő oldalára állítani.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Nikrécia
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HÍREK

Alexander Calvert a 13. évadban

2017.08.13. 12:48, Kitti

Image result for alexander calvert Image result for alexander calvert

Sziasztok!! Kaptunk néhány új információt a 13. évadról, méghozzá egy új állandó szereplőt köszönthetünk majd ebben az évadban, aki nem más mint Alexander Calvert. Alexander Lucifer fiát, Jacket fogja majd alakítani a sorozatban. Alexander egy rövid pillanat erejéig már szerepelt a 12. évad végén, azonban most állandó szerepet kapott a folytatásban. Azonban ne várjuk el, hogy Lucifer fiatalabb kiadását ismerhetjük meg majd a fiúban, hiszen félig angyal, de félig ember is.

"Habár még szinte csak tegnap született, mégis próbálja megérteni ezt a világot, és a családot, akikhez került (Sam és Dean Winchester) miközben próbálja megtalálni a helyét. Hogy gonosz lesz-e vagy jó? Vagy esetleg a kettő között?"

FORRÁS: ew.com