KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  7. rész - War of the Worlds
Hol? The CW
Mikor? 2017. November 23. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: A harc folytatódik Jack megtalálásáért. Dean és Sam továbbra is Jacket keresik, Asmodeussal, aki forró nyomon van, miközben egy ismerős ellenségbe botlanak. Lucifer kiszabadul Michael fogságából és talál magának egy szövetségest.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Alexander Calvert a 13. évadban

2017.08.13. 12:48, Kitti

Image result for alexander calvert Image result for alexander calvert

Sziasztok!! Kaptunk néhány új információt a 13. évadról, méghozzá egy új állandó szereplőt köszönthetünk majd ebben az évadban, aki nem más mint Alexander Calvert. Alexander Lucifer fiát, Jacket fogja majd alakítani a sorozatban. Alexander egy rövid pillanat erejéig már szerepelt a 12. évad végén, azonban most állandó szerepet kapott a folytatásban. Azonban ne várjuk el, hogy Lucifer fiatalabb kiadását ismerhetjük meg majd a fiúban, hiszen félig angyal, de félig ember is.

"Habár még szinte csak tegnap született, mégis próbálja megérteni ezt a világot, és a családot, akikhez került (Sam és Dean Winchester) miközben próbálja megtalálni a helyét. Hogy gonosz lesz-e vagy jó? Vagy esetleg a kettő között?"

FORRÁS: ew.com