KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  14. rész - A Most Holy Man
Hol? The CW
Mikor? 2017. Március 8. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Sam és Dean már közel jár hozzá, hogy beszerezzen mindent, ami az apokaliptikus világ kapujának megnyitásához szükséges és talán sikerülhet kiszabadítaniuk Maryt és Jacket. Az utolsó összetevő pedig egy fekete piacra vezeti a Winchestereket, ahol vallási ereklyék találhatóak, azonban nem minden az aminek látszik.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Crowley nem fog visszatérni

2017.05.30. 15:37, Kitti

Igen, sajnos ez már végleges, Mark Sheppard hivatalosan is bejelentette személyes Instagram és Twitter oldalán, hogy nincs esély Crowley visszatérésére. Instagramon egy képpel köszönte meg, hogy részese lehetett a sorozatnak és elárulta, hogy itt az ideje valami újnak az életében.

Jim Michaels pedig írt egy olyan üzenetet, hogy 'Soha ne mondd, hogy soha.' Azonban ez Marknak nem tetszett, és azonnal reagált az üzenetre azzal, hogy nem szeretné félrevezetni a rajongókat, de nincs semmi féle terv arra, hogy visszatérjen a folytatásban. Sajnáljuk, hiszen elmondhatjuk, hogy mindenki nagyon megkedvelte Crowleyt. Reméljük azért valamikor a 20. évad (ha lesz) környékén meggondolja magát. :)