KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Epizódok menüpont

2015.02.07. 19:48, Kitti

Nagy erőkkel nekiláttunk az Epizódok menüpont kialakításának, elkészültek az Évadok leírásai és ki tudjátok választani azt az évadot, melyről szeretnétek még többet megtudni. Az első évadon belül elkészült az első rész modulja is, érdemes elolvasni, hiszen rengeteg zeneszámot, érdekességet és információkat olvashattok.

Holnap még több modult szeretnék megcsinálni, jó lenne, ha minél előbb elkészülnének, hiszen nagyon sok érdekességet szeretnék veletek megoldani a sorozattal kapcsolatban. Ha esetleg lenne rá igény szkennelnénk nektek Odaát magazinokat is. Mindenképpen fogunk majd cikkeket is fordítani a magazinokból. A véleményeket ezzel kapcsolatban a chatbe várjuk.

EPIZÓDOK - 1. RÉSZ

Hollywood Reporter interjú Jensen Acklessel.

2015.02.07. 15:58, Kitti

Sziasztok! Ma tovább folytatom a tegnap megkezdett interjút, egyszerűen élmény fordítani, hiszen annyira jól ismeri a karakterét és annyira beleéli magát a szerepébe. Mára még tervezünk új modulbővítéseket is, remélem, hogy sikerül velük haladni. Most pedig nézzük az interjút.

- Dean személyisége ebben az évadban egy kicsit belső és érzelmes, ellentétben az előző évadokkal, ahol mindig ezek a "nagy gonosz" leszámolások voltak. Mennyivel jelent ez nagyobb kihívást a számodra?

- A Nagy gonosz még nem valósult meg, tényleg. De úgy érzem meg fog. Még dolgoznak a történeten, és az elkövetkezendő epizódokban ezt majd látni fogjuk, hogyan is alakul ki. Tehát azt hiszem most ez a keresztem. Úgy gondolom, hogy őt mindig ezeke a belső dolgok vezérlik, és ez az ami őt igazán az őrületbe kergeti, hogy a testvére Sam mindig ott van, és akkor is segíteni akar, amikor ő nem engedi ezt meg neki. Dean próbál egy kicsit bátor álarcot önteni magára és szembe nézni ezekkel a dolgokkal, ahogy mindig is szembe néz a csapásokkal, és tudja, hogy sokszor fogalma sincs arról, hogy mivel kell felvennie a küzdelmet. Az elkövetkezendő epizódokban lesz majd egy olyan jelenet, ahol Dean azt mondja "Nézd, nem tudunk vele mit kezdeni, ezért inkább folytassuk a munkát." Ezzel leginkább azt mondja, hogy "Nézd Sam, ezzel a dologgal te sem tudsz mit kezdeni és én sem, tehát csináljuk a dolgunkat addig ameddig lehetőségem van rá." Egy egyfajta folyamatos csökkenés - lassú romlás - Dean számára. Ez egy időzített bomba és tényleg kezdünk rájönni lassan, hogy nincs rá megoldás.

- Van egyfajta kettősség Deanben, ugye nem olyan rég még démon volt, a 10. évad elején pedig már láthatjuk, hogy igen, démon volt, de mégis jól szórakozik és élvezi az életet, ami teljesen az ellentéte annak, amiről a harmadik évadban álmodott, hogy mi lesz vele, ha valaha is démon lesz.

- Ahogy megjelenik neki a harmadik évadban - tudod vicsorgó, dühüngő, pszichopata démonként - ezek olyan démonok voltak, amikkel Dean abban az életszakaszban találkozott, így ez neki tudatalatti volt, hogy ő hogyan viselkedne ha démonná változna. Akkor úgy gondoltam, hogy igen, ennek van értelme és nagyon jól egymás mellé helyezte amikor átalakult egy teljesen más valamivé,  nagyon sok terhet kellett elviselnie akkoriban. Ezt nem kellett elviselnie többé, és ahelyett, hogy egy vicsorgó, döhüngő démon lett volna, inkább egy olyan démon lett belőle aki igenis élvezte az életet - vagyis a démoni életet. Úgy gondoltam ez elég érdekes, és talán lehet még néhány érdekes jelenet ebből, különösen, ha a Crowleys jelenetekre gondolunk, aki nem tud elkapni valakit, aki annyira komolytalan és nem érdekli semmi, különösen a főnöke, és aki még inkább az őrületbe kergette őt azzal, hogy éppen bunkó volt, vagy dacos. Nem akartam, hogy úgy látszódjon Dean dacos. Azt akartam, hogy valami ilyesmi legyen: "Cseszd meg! És azt is, amit szeretnél, hogy megtegyek. Azt fogom tenni, amit akarok, tudod miért? Mert nem érdekel." Ez nekem valahogy még őrültebben hangzott, tehát ebbe az irányba vittük el a történetet és ez egy kicsit jobb színben tüntette fel a dolgokat Dean szzámára, nem úgy ahogyan azt a 9. évad során láthattuk.

folyt köv.

FORRÁS: hollywoodreporter.com

Epizódok menüpont - első évad

2015.02.06. 18:04, Kitti és Norbi

Megkezdtük a munkálatokat az első évadnál, előkészítettük az első évad epizódjait, hamarosan rá tudtok majd kattintani minden egyes epizódra és rengeteg érdekességet olvashattok majd el róla. Jelenleg még csak pár információt találtok, mint például az epizódok rövid tartalmát és az epizódcímeket, de hamarosan bővülni fogunk! Mára ennyi lenne, nézzétek meg hogy sikerültek a menüpontok.

EPIZÓDOK - 1. ÉVAD

Modulok és interjú Jensen Acklessel

2015.02.06. 15:14, Kitti

Sziasztok! Ma délután folytatódik a munka, leginkább az Epizódok menüponton belül fogunk dolgozni, hiszen még nincs nagyon kész semmi, mindeközben pedig megjelent egy interjú is Jensen Acklessel a napokban a hollywoodreporter.com weboldalon és ezt szeretném lefordítani nektek. Az interjút ma elkezdem, befejezni viszont csak holnap fogom, mivel lég hosszú. Saját fordítás!

Az elmúlt 10 évad során a CW csatorna kedvenc démonvadász családi drámája az Odaát rajongói rengeteg ismétlést fedezhettek fel a főszereplőkkel, Sam és Dean Winchesterrel kapcsolatosan. Egészen kisfiúként ismerhettük meg őket, akik útnak indultak, hogy megkeressék édesapjukat, aki egy vadászat alkalmával eltűnt. Dean volt a tipikus nagytestvér - gyakran túlságosan is védelmező, aki édesapja nyomdokaiba szeretne lépni és már korán rákényszerült arra, hogy ő legyen a férfi a háznál már fiatal korában. Sam volt az, aki tanulni akart és ő volt az érzékenyebb, próbálta kialakítani a saját útját már egészen kiskorától kezdve, ahogy azt a sorozatban is megismerhettük. A két karakter nagyon eltérő, de mégis összekötötte őket a testvéri szeretet és számtalanszor bebizonyították azt is, hogy mennyire erősek, amikor együtt vannak, harcoltak bármi ellen ami jön.

" Nekünk nincs meg az az erőnk, mint ezeknek a túlvilági lényeknek, de mégis meg tudunk velük küzdeni és változást hozhatunk, harcolunk velük ameddig csak tudunk." - mondta Ackles a Hollywood Repoternek. " Ez a küldetéstudat juttatta el őt oda, ahol most tart. Nem számít, hogy mik az esélyek és milyen csapások érhetik, mindig megtalálja a küzdelem módját. És őgy gondolom, hogy ez a sorozatunk legnagyobb témája. Bennünk van ez a soha nem adjuk fel mentalitás - soha ne add fel saját magadat és a másikat." 

" Azt hiszem ez az, ami eljuttatta a testvéreket oda, ahol ma tartanak." - mondta. " Habár nem mindig jöttek ki jól egymással és mindig volt egy különböző Sam és egy különböző Dean, úgy gondolom a legnagyobb közös bennük a családi kapcsolat, a testvéri kapcsolat, és ez egy olyan dolog, amit soha, de soha nem adnál fel - nem számít, hogy milyen szituációval kell szembenézned. Ez egyfajta ellenálló képességet ad nekik a gonosszal szemben. És véleményem szerint, ahol most tartanak, van egyfajta elhatározás kettejük között, hogy ' Igen, a pusztítás útján indulunk el... de bármi is legyen az együtt fogunk dolgozni, és mindig ott leszünk egymásnak, közdeni fogunk és megtaláljuk a megoldást."

És mivel a sorozat egyáltalán nem lassít - nemrég ugyanis bejelentették a 11. évadot - még látni fogunk jónéhány Sam és Dean verziót.

A THR-nek sikerült néhány szót váltania Jensennel, hogy meséljen nekünk egy kicsit többet Deanről és a 10. évadról, valamint a 9. évad kulcspillanatairól, melyek hatással voltak karakterére.

- Úgy tűnik Dean mostmár elfogadta, hogy Kain pecsétjével kell együtt élnie, ha nem is élete végéig, és nagy lépéseket tesz, viszont ezek a lépések arra kényszerítik, hogy elnyomja azt, hogy ki is ő valójában. Meddig tart míg Dean azt mondja, hogy "A fenébe is, nem tudok így élni!"

- 'Tiszta Dean' így hívom őt, de ez egy kis spoiler figyelmeztetés, hogy nem fog sokáig tartani. Ahogy azt majd láthatjuk az elkövetkezendő epizódokban egy kicsit ingadozik majd. Ez egy kicsit saját magával ellentétben lesz, nem azzal aki ő valójában. És persze, ki tud magában takarítani egy kicsit, de a nap végére ugyanaz a sült krumpli és hamburgerevő pasi lesz, aki volt. Tehát én úgy gondolom, a mentális akarata, hogy tiszta fejjel legyen és új döntéseket hozzon az életben, ez egy nagyon jó dolog és ez folytatódni fog tovább, de a közönség szemszögéből nézve, én nagyon kedvelem a hamburger és sültkrumpli evő, sörivő Deant.

folyt köv.

FORRÁS: hollywoodreporter.com

Nézettségi adatok és néhány modul

2015.02.05. 17:45, Kitti és Norbi

Megkaptuk az előző rész nézettségi adatait, melyek nem is lettek rosszak. 2.21 millióan voltak kíváncsiak az új epizódra, ezzel megelőzött olyan sorozatokat mint a Pretty Little Liars. Valamint elkezdtünk néhány új modult, többek között a Szereplők és a Supernatural menüpontokon belül. Így most már hivatalosan is megnyitottuk az oldalt. Nagyon sok munka vár még ránk, de mára ennyi lenne. További szép estét mindenkinek!

Történet menüpont

2015.02.05. 13:43, Kitti

Meg is hoztam nektek a Történet modult gyorsan, a Supernatural menüponton belül pedig előkészítettem nektek azokat a modulokat, amiken dolgozni fogunk az elkövetkezendő pár napban. A történet modulon belül elolvashatjátok a sorozat alaptörténetét, valamint néhány extra információt és érdekességet is megtalálhattok.

TÖRTÉNET

10x13 -Halt and Catch Fire

2015.02.05. 11:21, Kitti

Sziasztok! Először is, szeretnék bemutatkozni, én Kitti vagyok, többen a charmed500.gportal.hu-ról ismerhettek. Neki is láttunk a munkálatoknak, bár tényleg nagyon sok mindent be kell még fejezni az oldalon, ma elkezdjük a tartalmi frissítéseket is és természetesen a következő héten érkezik az új epizód, ezért elhoztam nektek az epizódhoz tartozó előzetest, képeket és a rész összefoglalóját is. Jó szórakozást mindenkinek!

Ameddig nincs kész a Galériánk a képek az ideiglenes Galériába kerülnek fel. Katt a képkere, ha szeretnéd megnézni a többit is. 

10x13 - Halt and Catch Fire: Egy szellem elektronikai eszközök segítségével kezd embereket ölni. Sam és Dean a nyomába ered, hogy kiderítsék, miért is akarja elkapni a szellem ezt a főiskolai diákcsoportot. Már három halálos áldozat is van, a testvéreknek muszáj megállítaniuk a szellemet, mielőtt még több áldozat lesz. 

   

 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu