KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Dean Winchester

ALAPADATOK
 • Született: 1979. Január 24.
 • Foglalkozása: Vadász
 • Becenevek: Mókus(Crowley adta neki), Nem Boci(Ezt is Crowley adta neki) Dean O(Cole hívta így)
DEAN WINCHESTER

Dean Winchester egy vadász, született 1979. Január 24-én. Testvérével Sammel, örökösként tagja az Egyetemesek csoportjának. Deant már egészen kiskorától kezdve a vadászok életére nevelte édesapja. Ahogy azt már a sorozat elején is láthattuk Dean egy nagyon védelmező karakter és eltökélt szándéka, hogy akár a saját élete árán is megvédje testvérét. Édesanyját, Mary Winchestert már nagyon korán elveszítette, megölte a sárga szemű démon, mivel megzavarta őt miközben Samnek démonvért adott. Ezek után Dean és Sam édesapja John Winchester megfogta a csecsemőt és oda adta Dean kezébe, hogy vigye ki az égő házból. John és a gyerekek még Dean 5 éves születénapja előtt elköltöztek Kansaből.

Amikor Dean 6 vagy 7 éves volt édesapja fegyvert adott a kezébe, hogy gyakoroljon. Dean ezt egy nagyon fontos emlékként tartotta számon. Egy másik alkalommal amikor John vadázni volt Dean és Sam egyedül maradtak egy hotel szobában. Dean unatkozott, ezért kiment egy kicsit, mire vissza ért a szörnyeteg már ott volt Sam mellett, ekkor lépett be John, aki megmentette a fiúkat. Dean ezután az esemény után Dean sokáig saját magát hibáztatta. Amikor Dean 12 éves volt vigyáznia kellett testvérére, amg John vadászni volt. Sam kérdezősködni kezdett, John foglalkozásával kapcsolatban, Dean pedig azt mondta neki, hogy eladással foglalkozik, amikor viszont édeanyjukkal kapcsolatban kérdezősködött Dean mérges lett és azt mondta neki, hogy soha többet ne kérdezzen róla, ebből is láthatjuk, hogya nagyon sokat szenvedett kiskorában édesanyja elvesztése miatt. Sam mondta neki, hogy belenézett édesapjuk naplójába, ahol szörnyekről olvasott, Dean ekkor mondja el tetvérének az igazságot.

1995-ben Dean pókerjátékon veszíti el saját és testvére pénzét, amit ételre kaptak édesapjuktól. A fiú ekor nevelőintézetbe került, ahol Sonny vigyázott rá. Dean a középiskolában birkózóbajnok lesz, barátokat szerez és az iskolában is jól teljesít. Dean öszebarátkozik egy lánnyal, Robinnal és vele csókolózik életében először. Dean ekkor még azt mondja, hogy nem szeretne belebonyolódni a családi üzletbe, saját életet szeretne. Egyik este azonban, amikor el szerette volna vinni Robint táncolni édesapja azt mondta neki, hogy pakolniuk kell, mert elköltöznek. Sonny felajánlotta Deannek, hogy maradjon, a fiú azonban nem érezte helyesnek, vigyázni szeretett volna testvérére.

1997-ben John, Dean és Sam egy vérfarkasra vadásztak. Ekkor John beíratta a fiúkat a Truman középiskolába, ahol Dean barátnőt szerzett magának, Sam viszont bajba került. Dean megcsalta barátnőjét Amandát a lány pedig elzavarta őt.

1998-ban John vadászni ment Dean pedig telefonon keresztül adott tanácsot Samnek, hogyan beszéljen a lányokkal. Ez időben Dean 5 napos kirándulása indult, 5 államot akart bejárni, azonban az idő nagy részét Lisa Braedennel töltötte.

2001 és 2005 között Sam a Stanford egyetemre járt, ekkoriban nem állt szóba Deannel és az édesapjukkal. Dean ekkoriban Cassie Robinsonnal randizgatott Ohioban. Dean ez alatt az idő alatt ölte meg Edward Trentont, Cole Trenton édesapját, akiből szörnyeteg lett. A fiú ezt nem tudta, ezért később Dean nyomába eredt, hogy bosszút álljon rajta.

Dean elmegy Samhez, hogy a segtségét kérje édesapjuk megtalálásában. A fiú nagy nehezen belegyezik, hogy testvérével tartson és bosszút álljanak édesanyjuk és Jessia, Sam barátnőjének meggyilkolása miatt. Az évek alatt Deannek nagyon sok gonosszal kell szembenéznie és nagyon sok ember elvesztésével. A fiúk az első évad végén elvesztik édeapjukat, de ez sem tántorthatja el őket a küldetésüktől és bosszút esküsznek elvesztett családtagjaik miatt. Útjuk során elvesztik Bobbyt, akit a nevelőapjuknak tekintettek, viszont rengeteg új barátot is szerez. Összebarátkozik többek között az angyal Castiellel.

Dean egy nagyon érzékeny ember, aki küldetésének érzi, hogy segthessen az ártatlan embereken és megvívja ezeket a csatákat a szörnyekkel. Nagy felelőséget érez testvére iránt és minden áron meg szeretné védeni. Dean még egy alkut is megkötött azért, hogy megmenthesse Sam-t, felajánlotta a saját lelkét. A fiú élete nem könnyű, járt már a Purgatóriumban, démonná alakult át és Kain pecsétjével is meg kell bírkóznia. Azonban boldoggá teszi az, hogy a testvérével lehet és nagyon hálás azért, hogy együtt utazhatnak és együtt nézhetnek szembe a gonosszal. Dean nagyon sokat eddz, azonban azt tudjuk, hogy nem folytat éppen egészséges életmódot. Kedvence a hamburger és a sör. Dean kerüli az érzelmi kötődést, a nőkkel leginkább csak egyéjszakás kalandokba keveredik. A szörnyek előtt mindig határozottan és bátran viselkedik. Leginkább fekete-fehérnek látja a világot. Tudatosan vadászik és elég hamar eljár a keze ha szörnyekről vagy démonokról van szó. Amikor szembe kell néznia az ellenséggel, legyen az angyal vagy démon Dean szarkasztikus, udvariatlan és szeret kötekedni. 

Amikor nem vadászik Dean kiegyensúlyozott és nyugodt típus. Általában ha a dolgok rosszra fordulnak saját magát hibáztatja akár hibás akár nem. Sokszor teszi kockára életét főleg akkor, ha a testvére megmentéséről van szó.

folyt köv.

ÉRDEKESSÉGEK
 • Dean ölte meg a legtöbb főellenéget, például Azazelt, Evet, Dick Romant és Abaddont.
 • Dean bőrkabátját édesapjától örökölte.
 • Dean volt az aki a legtöbbet ugrált az időben. 4x utazott. Időutazásai orán eljutott az 1800-as évekbe, 1940-be és 1970-be is kétszer. Járt egy alternatv 2014-ben is
 • Deant nem igazán érdekli a popkultúra, nem nagyon törődik a technikai dolgokkal. Még Sam-t is meglepte, amikor egy alkalmazást talált a telefonján.
 • Szereti a régi Cleant Eastwood és Chuck Norris filmeket.
 • Dean fél a repüléstől.
 • Deant sosem szállta meg démon vagy angyal, a pecsét miatt azonban ő alakult át és démonná változott.
 • Nagyon jól tud főzni.
 • Dean imádja a pitét.
 • Kedvenc mondatai közé tartozik a "Son of a Bitch".
 • Szereti a kávét feketén.
 • Allergiás a macskaszőrre.
 • Hivatásos szerelő.
 • Dean ismeri Clint Eastwood összes filmjét.
 • Szereti a zsíros ételeket, főleg a bacon-ös sajtburgert.
 • Utál repülni.
 • Chuck Norris rajongó.
 • Imádja a rock műfaját.
 • Dean az első az emberek közül, aki járt a purgatóriumban.
 • Mindig veszít kő-papír-ollóban.
 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu