KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Modulok: Epizódok

2015.02.14. 04:49, Kitti és Norbi

Jó reggelt! Ahogy említettem nektek, a hétvégén a tartalmat próbáljuk meg kibővíteni, ezt el is kezdtük gyorsan, ugyanis az Epizódok modulon belül az első évad 2. epizódjának modulját készítettük el. Legalábbis az alap megvan, ez majd a későbbiek során tovább fog bővülni természetesen. Elolvashattok néhány alap adatot az epizóddal kapcsolatban, bakikat, érdekességeket, illetve megtaláljátok, hogy milyen zeneszámok is szóltak az adott epizódon belül. Délután felé pedig érkezik a többi frissítés.

1. ÉVAD 2. RÉSZ: FENEVAD

SPOILERES CIKK: CAIN VISSZATÉRÉSE

2015.02.13. 19:52, Kitti

Hozok még mára egy teljesen új Spoileres cikket, ami a következő epizóddal kapcsolatban jelent meg az enstarz.com weboldalon. A hétvégén rengeteg új modul lesz, szóval készüljetek, mert nagyon sok érdekességet olvashattok majd. Most pedig nézzük a cikket. 

A démon, a maga gyilkos módján visszavonult Colette halála után, de jobb ha azt mondjuk, hogy nyugdíjba vonult. Mr. Fizzles meg tudja mondani, ha valaki éppen hazudik, Cain (Timothy Omundson) és elég egyértelmű, hogy nem tartja be halott feleségének tett ígéretét. nem lehetünk biztosak benne, hogy pontosan mit is akar Cain, de bármi is legyen a terve már nagyon sok ember halálát okozta. 

Az viszont nagyon jó, hogy Cas végre vissza szerezte az erejét, mert valószínűleg konfliktus lesz belőle, ha Cain megtudja, hogy az angyal utána kutat.

Ahogy azt a képeken is láthatjuk Dean és Cain harca kiemelkedő pillanat lesz a sorozatan. Crowley átadja a kardot, Deant pedig mégegyszer feltölti majd a pecsét, egészen addig amíg Cain vissza nem szerzi tőle a fegyvert.

"Úgy hallottam az epizód lezárása elég boszorkányos lesz és nagyon intenzív." - mondta Omundson Decemberben a forgatások előtt. 

FORRÁS: enstarz.com

Jared Padalecki a 10. évadról PART 3.

2015.02.13. 04:33, Kitti

Jó reggelt! Meghoztam az interjú harmadik felét is, ami egyben a befejező része ennek az interjúnak. Hamarosan érkezik a következő, hiszen rengeteg interjú van és szeretnék majd fordítani a Supernatural magazinokból is nektek.

- Misha Collins és Mark Sheppard is szerepelnek majd ebben az évadban rendszeresen. Ketten együtt, először. Hogyan befolyásolja ez a sorozatot?

- Azt hiszem rosszabb lesz. Misha szörnyű, Marknak pedig borzalmas az akcentusa. (Nevet) Tudom, hogy Jensen és én voltunk a sorozat alpja mindig, és a sorozat két testvérről szól, de én nagyon szeretem látni, amikor ez a két testvér más karakterekkel is szerepel, különösen Misha és Mark (akik mindketten nagyszerű színészek, viszont ezt sosem mondamám meg nekik, szóval ha idézni fogod, akkor letagadom) A karaktereik nagyon csodálatosak. Úgy gondolom logisztikailag, hogy a csatorna nem szerette volna, ha egy csomó karakter van a sorozatban. De úgy gondolom, hogy az ő esetükben más a helyzet, hiszen ők nagyon jók és kritikus részei a sorozatnak és így nyílvánvaló lett a WB-nek és a CW-nek is, hogy szükségünk van ezekre a fickókra.Fontos részei a sorozatnak. Köszönjük meg nekik mindazt a kemény munkát, amit végeztek és mutassuk meg nekik a hálánkat azzal, hogy egész évben legyenek velünk. 

- És ez azt is jelenti, hogy nem fogjátok őket elveszíteni egy másik sorozat miatt.

- Igen, egy rossz dolog van abban, hogy vendégszereplőkkel dolgozunk, mint az ki is derült Jeffrey Dean Morgannél, (aki John Winchestert alakította) hogy ezek a vendégszereplők veled vannak néhány epizód erejéig, majd kapnak egy új sorozatot és többet nem tudnak visszatérni. Filmeket készítenek, sikeresek lesznek és híresek és jó nekik. Nagyon szeretjük Jeff-t, de ha mondjuk elveszítenénk Misha-t vagy Markot, az hatalmas hátrány lenne a sorozat számára. szóval nagyon örülök, hogy úgy döntöttünk velünk maradnak ebben az évadban is.

FORRÁS: zap2it.com

10x14 - The Executioner's Song Sneak Peak

2015.02.12. 20:54, Kitti és Norbi

Kaptunk egy rövid kis részletet a következő epizódból. Már az előzetesből is láthattuk, hogy nagyon jó kis résznek ígérkezik. Érdemes lesz megnézni, hiszen láthatjuk, hogy Cain is visszatér majd ebben az epizódban. Vajon segít majd Deannek megszbadulni a pecséttől?

Valamint megkaptuk a nézettségi adatokat is a zap2it.com oldalnak köszönhetően. 2.04 millióan voltak kíváncsiak a sorozatra Amerikában.

10x14 - The Executioner's Song

2015.02.12. 03:51, Kitti

Jó reggelt mindenkinek! Érkezik is a legelső frissítés mára, méghozzá a 14. epizód előzetesét, rövid ismertetőjét, valamint az epizódhoz tartozó képeket hoztam most el nektek. A képeket nagyobb méretben megtekinthetitek a Galériában a képekre kattintva.

10x14 - The Executioner's song: Dean és Castiel Cain visszatérésével van elfoglalva. Crowley és Rowena egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de Crowley segít a Winchester testvéreknek, hiszen elviszi Deannek a kardot, vajon Rowena mit szól majd hozzá? 

   

10x13 - Halt and Catch Fire Letöltés

2015.02.11. 18:27, Kitti

Mivel Amerikában tegnap láthatták a nézők a tizedik évad tizenharmadik epizódját, ezért úgy döntöttem, hogy ma elhozom nektek ezt a részt, letölthetitek. A feliratot mint mingid Deino és Falatka készíti, kérem türelemetek, szerintem pár napon belül elkészül. Nem tudom, hogy ki az, aki szeretné, hogy minden héten elhozzam az adott epizód letölthető linkjét, kérlek jelezzétek a chatben.

LETÖLTÉS - MAGYAR FELIRAT - ANGOL FELIRAT

Jared Padalecki a 10. évadról

2015.02.11. 04:52, Kitti

Meghoztam a mai legelső frissítést, a tegnap előtt megkezdett interjú következő felét, ma még biztos, hogy nem fogom befejezni, holnap viszont igyekszem majd. 

Később, este felé pedig érkeznek a tartalmi frissítések is. 

- Hogyan reagál Sam Dean és Crowley barátságára? Nem tudom elképzelni, hogy ez tetszene neki.

- Természetesen nem fog. Sam tudja, hogy az egyedüli ok, amiért ők barátkoznak, az az, hogy Crowley belekényszerítette ebbe a szituációba. Sam megbocsátott a testvérének, és most úgy gondolja, hogy ha valami rossz, akkor az valaki más miatt van. Szemmel tartotta Crowleyt az előző évad során és életben hagyta, de természetesen már korábban megfenyegette, hogy meg fog tőle szabadulni.

- Ez az évadzáró is eléggé érzelmes volt, ahogy az összes évadzáró szokott lenni.

- Igen, ez így igaz.

- Hogyan hasonlítanád össze a 9. évad finálé hangulatát a 10. évad nyitó epizódjával?

- Úgy gondolom a 10. évad nyitó epizódjában meg sem álltunk. Láthatjuk, hogy Sam már hónapok óta keresi testvérét. Nagyon akciódúsan kezdődik. Sam nem fogadja el a nemet válaszként, amikor a testvére eltűnéséről van szó. Olyan lesz mint az első néhány évad során, amikor Sam beöltözött rendőrnek, orvosnak, fogorvosnak, vagy bármi másnak és ügyeket oldottak meg. Ez egy elveszett ember megkeresése ügy. Tehát a 10. évad engergia szintje elég magas, sokkal inkább olyan mitn egy thriller, sok az akció és persze érzelmes is.

- Mit tudsz elmondani a 200. résszel kapcsolatban? Erre most kerül sor a 10. évad során.

- Igen, és csodálatos. Egy tiszta felkiáltás lesz, köszönetképp a rajongóknak. Nem volt még lehetőségem rá, hogy elolvassam miről is szól, de azt hallottam, hogy hasonló lesz a szellemírtós részhez. Egy színházban leszünk, ahol egy darabot játszanak majd rólunk, ami Chuck Shurley könyve alapján készült. Tehát nem csak ezek a könyvek mutatják be az életünket, hanem most már a színdarab is és valaki fenyegeti őket, tehát megpróbáljuk kivizsgálni a dolgokat, hogy mi is történik ebben a színdarabban, ami az életünket jeleníti meg. Ez határozottan egy felkiáltás a rajongók felé, hogy köszönjük, hogy ennyi éven át kitartottak mellettünk. Ők azok akik lehetővé tették, hogy eljussunk idáig. Nagyon várom már, hogy elolvassam.

- Mi az, amit a leginkább várhatnak a rajongók a 10. évad során?

- Jensennek lesz egy pucér jelenete (Nevet) Nem, ami miatt nagyon izgatott vagyok, az az, hogy a közönség azt a Sam Winchestert fogja látni, akit nagyon szeret. Azt a Sam-t, aki bármit megtenne a testvéréért, és azért, hogy helyesen cselekedjen. Sam tétovázik és megpróbál úgy cselekedni, hogy az helyes legyen, próbál egy kicsit kijutni ebből a családi vállalkozásból. Nem hiszem, hogy a rajongók kedvelik azt a Sam-t, aki csak próbál helyesen cselekedni. Ezért látni fogjuk azt az acélos Sam-t, aki mindent megtesz azért, hogy megmentse a testvérét és azt hiszem ez mindenkinek tetszeni fog.

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?