KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Könyvek

Számos könyv megjelent az Odaát című sorozat kapcsán. Magyarországon sajnos nem lehet őket megkapni, azonban elhoztam nektek a könyvek rövid tartalmát így elolvashatjátok ti is, hogy miről is szólnak a Supernatural könyvek.

NEVERMORE

Írta: Keith R. A. DeCandido

1. Nevermore: Sam és Dean New Yorkba utaznak, hogy ellenőrizzenek egy rocker házat, azonban egy sokkal hátborzongatóbb esemény ragadja meg a figyelmüket. Nem messze a háztól két egyetemistát vertek agyon. A gyilkosság még New Yorkhoz nézve is elég bizarr és a fiúk hamarosan hátborzongató történeteket tudnak meg a híres íróval, Edgar Allan Poeval kapcsolatban. A vizsgálódás egy régi Edgar allan Peo regényhez viszi őket vissza, és ha nem írják át a történetet, akkor véget vethet az életüknek is...

WITCH'S CANYON

2. Witch's Canyon: Sam és Dean a Grand Canyon felé veszik az irányt, azonban a két testvér nem vakációra indul. A Canyonnál győnyörű a kilátás, azonban egy elhagyatott útszakaszon különös gyilkoságok történnek 40 évente... A környéken elég kevesen laktak az elmúlt években, azonban most egy hatalmas bevásárló központ megnyitójára készülnek - ez pedig vonzza a friss áldozatokat. A Winchester fivérek elhatározzák, hogy megvédik a lakosokat és a vásárlókat...

BONE KEY

3. Bone Key: Sam és Dean Key Westbe tatanak Floridában, a Hemingway hurrikán hazájába, ahol rengeteg démon van. A trópusi városban rengeteg elszabadult vámpír van és az egyik fő pénzkereseti lehetőség a szellemtúrák szervezése. Azonban egy ideje nem szervezik meg ezeket a túrákat, mivel az egyik túravezető nem olyan rég meghalt szívrohamban - az arcán fagyott sikoly. Senki sem tudja, hogy mit láthatott, de a Winchester testvérek azon vannak, hogy minéle hamarabb kitalálják és rajtuk áll, hogy megmentsék a város lakosait mielőtt túl késő lenne...

THE UNHOLY CAUSE

Írta: Joe Schreiber

4. The Unholy Cause: Ha visszamegyünk az időben, 1862-be, akkor kiderül, hogy a konföderációs tábornok, Jubal Beauchamp volt a felelős a Georgiai csatáért. Amikor visszatérünk 2009-be, a polgárháború ismét valósággá válik. Amikor Sam és Dean vizsgálódni kezdenek az üggyel kapcsolatban, rájönnek, hogy a történelem rossz kezekbe került... 

HEART OF THE DRAGON

Írta: Keith R. A. DeCandido

5. Heart Of The Dragon: Amikor Castiel figyelmezteti Sam-t és Deant, a sorozatos San Franciscói brtuális gyilkosságokra a kínai negyedben, akkor rájönnek, hogy a Sárkány Szíve, egy ősi gonosz erő visszatért! John Winchester már kapcsoaltba került ezzel az erővel 20 évvel ezelőtt és a Campbell család is harcolt vele 20 évvel azelőtt - vajon a fiúknak sikerük lehet egy olyan erővel kapcsolatban, amivel a nagyszüleik és a szüleik sem tudtak megbírkózni?

WAR OF THE SONS

Írta: Rebecca Dessertine, David Reed

6. War Of The Sons: 27 évvel ezelőtt Sam és Dean Winchester elveszítették édesanyjukat egy gonosz termézsetfeletti erő miatt. Az elkövetkezendő néhány évben az édesapjuk John, megtanított nekik mindent, ezekről a gonosz természetfeletti lényekről és arra is megtanította a fiúkat, hogyan tudják megölni őket. 

A fiúk most Luciferre vadásznka és egy kis városban találják magukat, Dél Dakotában találják magukat, ahol találkoznak az ajánlatok angyalával, Donnal. Don egy nagyon hosszú útra küldi őket, távol az otthonuktól, a küldetésen pedig felfedezhetnek egy olyan dolgot, amiről Lucifer azt akarta, hogy a fiúk sose tudják meg.

ONE YEAR GONE

Írta: Rebecca Dessertine

7. One Year Gone: Dean azt hiszi, hogy Sam még mindig a Pokolban van, ezért megpróbálja betartani az ígéretét testvérének és normális életet szeretne élni Lisával és Bennel.

Amikor rádöbben, hogy egy igézet kiszabadíthatja Lucifert és ezáltal Sam-t is, meggyőzi az új családját, hogy utazzanak el vakációzni Salembe. 

Azonban Sam nincs is olyan messze, mint ahogy azt Dean gondolja, elhatározza, hogy megvédi testvérét a Salemi boszorkányoktól.

10021764

COYOTE'S KISS

Írta: Christa Faust

8. Coyote's Kiss: Egy csapat illegális mexikói migránst egy természetfeletti erő mészárol le. Sam és Dean válaszokat keresnek és átlépik a nem éppen veszélyektől mentes mexikói határt. ű

Találkoznak egy tetovált banditával, aki úgy tűnik, hogy mindenhol ott van még a Winchester fiúk előtt. 

10798568

NIGHT TERROR

Írta: John Passarella

9. Night Terror: Clayton Fallsnál, Kolorádóban furcsa dolgok történnek, ezért Bobby oda küldi a fiúkat, hogy nézzenek körül. Egy száguldó autó sofőt nélkül, egy hatalmas szörnyeteg és egy kisfiú, aki gyökerestül kitépett fákat üldöz - ezek a dolgok teljesen úgy hangzanak, mintha rémálmok lennének... A fiúk folyamatos rémálmokkal küzdenek és harcolnak a túlélésért. Ám az álmok néha nem érnek véget, és hirtelen valósággá válnak.

13414615

RITE OF PASSAGE

Írta: John Passarella

10. Rite of Passage: Laurell Hill, New Jersey-ben úgy tűnik mintha a legszerencsétlenebb hely lenne az egész Földön a sorozatos balesetek miatt. Azonban Sam és Dean úgy gondolja, hogy több is van a háttérben. Bobyval együtt a testvérek hamarosan rájönnek, hogy egy Japán démon okozza az összes porblémát. Azonban a démonnak nagyobb tervei vannak, így a fiúknak nagy szerencsére lesz szükségük, hogy meg tudják állítani.

13572885

FRESH MEAT

Írta: Alice Henderson

11. Fresh Meat: Sam, Dean és Bobby Sierra Nevadában vadásznak egy szörnyre, aki emberi hússal táplálkozik. A támadások három titokzatos repülő lényhez vezetnek, akik nagyon ravaszak, emberi alakot tudnak ölteni és mindent megtesznek annak érdekében, hogy túléljék a dolgot. Amikor azonban  a fiúk hóviharral kerülnek szembe, nem tudják, hogy kiben bízhatnak, így nem csak a szörnyekkel kell megküzdeniük, hanem a túlélésért is.

Carved in Flesh (Supernatural, #12)

CARVED IN FLESH

Írta: Tim Waggoner

12. Carved In Flesh: Pletykák keringenek egy nagy fekete kutyáról Ohioban és egy nem olyan rég elhunyt, de kiszáradt holttest felkelti Sam és Dean Winchester érdeklődését. Hamarosan a testvéreket egy ösvény vezeti majd az őrült tudósok, a biotechnológia és egy évszázados alkimista nyomába, ahol rábukkannak egy régi, rosszindulatú erőre.

folyt köv.

 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu