KÖVETKEZŐ EPIZÓD

12. évad  21. rész - The Future
Hol? The CW
Mikor? 2017. Május 11. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Mary Vs Tony Bevell. Sam és Dean megtudják, hogy vadászok halnak meg az országban különös 'balesetekben'. Úgy döntenek az lesz a legjobb, ha ellenőrzik, hogy Mary is biztonságban van-e. Ez idő alatt Toni is visszatér, és találkozik Maryvel...

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Nikrécia
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HÍREK

Apróságok

2017.08.01. 23:30, Niki
Címkék: s13

Sziasztok! Most csak néhány apróbb hírt és SPOILERT hoztam.

Az első rész címe Lost & Found lesz.

Hamarosan (egészen pontosan augusztus 3-án) megkezdődik a harmadik epizód forgatása. Kimnek le kellett mondania a VanConon való megjelentést a forgatás miatt. Ebben a részben mutatkozik be a korábban már említett Patience is és vendégszereplő lesz az első évad óta nem látott Missouri. A tizedik rész címe Wayward Sisters lesz és ez lesz majd az a bizonyos backdoor pilot.

Most pedig jöjjön néhány apróbb részlet, amit már lehet tudni arról, mik történnek majd a fiúkkal (vagyis a konkrét spoilerek).

Az első rész rögtön ott fog folytatódni, ahol a tizenkettedik szezon évadzárója végetért, vagyis nem lesz semmiféle időugrás. A fiúk között több ügy kapcsán is ellentétek alakulnak majd ki. Dean meg lesz győződve arról, hogy ismét elveszítették édesanyjukat, Sam viszont nem hiszi, hogy Mary meghalt. Sőt, úgy gondolja, hogy akár fel is használhatnák Jacket, a nephilimet, hogy valahogy visszaszerezzék, megmentsék. Maga Jack lesz a másik dolog, ami miatt a testvérek összekülönböznek. Dean - megelőzendő minden további problémát - úgy gondolja, jobb lenne ott helyben lelőni Lucifer csemetéjét, Sam viszont nem megy bele ebbe. Szerinte segíthetnek rajta.

Castiel pedig valószínűleg a hatodik részben tér majd vissza a fiúkhoz.

És amit én a legérdekesebbnek találtam: Dabb beszélt... vagy hát inkább utalgatott az új évad főgonoszára a San Diegoi Comic Conon. Ami biztos, hogy a fiúk számára nem Jack lesz a legnagyobb fenyegetés, de még csak nem is Lucifer. Az új ellenség egy régi barát lesz, egy ismert karakter, akit már nagyon régóta nem láttunk. Ez az illető pedig több mint valószínű, hogy abból a bizonyos másik világból érkezik majd. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem ebben rengeteg lehetőség van és kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle.

Mindenkinek kitartást ebben a nagy melegben. :D És ne feledjétek, a sorozat október 12-én tér vissza, vagyis már csak két hónap és néhány nap választ el bennünket a Winchester fivérek kalandjainak folytatásától.

Wayward Sisters

2017.07.24. 15:56, Niki
Címkék: wayward sisters

Sziasztok!! Kiderült néhány apróság a tervezett spinoff szériával kapcsolatban. Immáron hivatalos, (amit azért már eddig is lehetett sejteni) hogy Kim mellett Brianna Buckmaster, Kathryn Newton és Katherine Ramdeen is szerepelni fognak. Mellettük érkezik egy új karakter is, Patience, akit Clark Backo alakít majd. Patience a régen látott médium, Missoury Mosely unokája - ő visszatér majd a tizenharmadik évadban -, aki Jody "szárnyai" alatt talál majd menedéket. Hasonló képességekkel rendelkezik majd, mint a nagymamája, ezért kerülhet rá céltábla.

A teljes Conan O'Brien show

2017.07.24. 06:24, Kitti
Címkék: Jared Jensen

Sziasztok!! Emlékeztek még, hogy tegnap elhoztam nektek egy rövid jelenetet a Conan O'Brien show-ból? Most pedig itt a teljes videó, ami természetesen tartalmazza a tegnapi felvételt is. 

A felvételen elég sok mindneről beszélgetnek, a fiúk természetesen hozzák a szokásos humoros formájukat. Beszélgetnek Jared feleségéről is, hogy ugyebár megjelent a sorozatban és természetesen poénkodnak is ezzel kapcsolatban egy kicsit. :) Szóba kerül, hogy Jensen körülbelül már 110 alkalommal halt meg a sorozatban, míg Jared kb csak 6 alkalommal. Beszélnek még az Arrow crossoverről is, amiről már felmerültek a hírek korábban. Jensen mesél még egy 5 éves kis rajongójáról is, aki hozzá szeretett volna menni feleségül. Nagyon cuki volt, még képet is láthatunk róla a felvételen. :)

Conan O' Brien: JAred szülinapja

2017.07.23. 06:09, Kitti

Sziasztok!! Jared Július 19-én ünnepelte szülinapját, utólag is Boldog Szülinapot neki és a Conan O'Brien felvételein mesél nekünk egy kicsit bővebben a születésnapjáról, hogyan is szokták ezt ünnepelni. Jensen pedig szervezett egy kis meglepetést Jarednek, érdemes megnézni. :)

JAred&Jensen Conan O'Brien SDCC

2017.07.22. 05:55, Kitti
Címkék: Videó Jared Jensen

Sziasztok!! Megjelent néhány új videó a fiúkról, ahogy megérkeznek a San Diego Comic Con, Conan O'Brian felvételeire. Az egyik videón Jensen épp autogramot osztogat a szerencsés rajongóknak, a másik felvételen pedig már Jareddel láthatjuk, ahogy megérkeznek az eseményre és szintén autogramot osztanak a rajongóknak.

Élőben a Comic Conról

2017.07.21. 16:03, Kitti

Sziasztok!! Aki még nem látta gondoltam szólok, hogy a Supernatural hivatalos oldalán élőben jelentkeznek majd a Comic Conról ma. Időpontot sajnos elfelejtettek írni, de érdemes lesz figyelni, hogy mi is lesz ennek a bejelentkezésnek a célja. Több rajongó már találgatott, hogy lehetséges valami féle nagy bejelentésre készülnek, nem tudni, de figyeljük az eseményeket majd a https://www.facebook.com/Supernatural/ oldalon.

J2 Panel Chicon 2017

2017.07.21. 15:48, Kitti

Sziasztok!! Hát rengeteg új videó anyag került elő a fiúkról a napokban, ezért nem is hózom tovább az időt, érkezik máris két Chicon panel videó, elég hosszúak, az egyik fél a másik pedig egy egész órás. Bevallom még nem sikerült belenéznem, azért sem, mivel a hétvégén elutazom és csak Augusztus 5-én jövök majd haza. Ezért addig is nem biztos, hogy sok időm lesz majd frissíteni, de természetesen ahogy eddig is minden nap fel fogok jönni az oldalra. Beállítok néhány bejegyzést előre, így egy darabig biztosan nem maradtok friss hírek nélkül. Tudom, hogy most indul majd a Comic Con, erre igyekszem figyelni és a fontosabb híreket pedig elhozni nektek. Íme a két panel videó: