KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kevin Tran

Kevin 1993. december 2-án született és egészen addig átlagos, hétköznapi életet élt, míg Sam és Dean rá nem tették a mancsukat Isten egyik Igéjére, pontosabban a Leviatánok Táblájára. Épp egy rendkívül fontos vizsgára készült, mikor… nos, belecsapott egy villám és miután felébredt elveszítette a kontrollt cselekedetei fölött. Ellopta édesanyja kocsiját és egy belső késztetéstől vezetve nem csak, hogy megtalálta, de még el is emelte a táblát. Persze nem jutott messzire zsákmányával, Sam és Meg hamar lefülelték, de az is kiderült, hogy velük ellentétben ő képes elolvasni, mi áll a táblán.

Hogy addig sem egyszerű napja még zavarosabbá váljon, megjelenik két angyal, Hester, valamint Inias, akik ragaszkodnak hozzá, hogy a sivatagba vigyék őt. Azt mondják, ott kell tanulmányoznia Isten Igéjét, hiszen… „ez a szabály”. Iniast és a Castiel jelenléte miatt igencsak zaklatottá vált Hestert Dean egy pecsét segítségével elűzi, aztán gyorsan odébb állnak. Elviszik Kevint egy menedékházba, ahol nyugodtan lefordíthatja a tábla „hogyan nyírjuk ki Dicket” részét. Miután elvégzi a feladatát az angyalok hazaviszik az édesanyjához, de ott sajnálatos módon már vár rájuk Edgar, az egyik leviatán. Rövid úton hidegre teszi a szárnyas népséget, aztán elrabolja Tranékat.

Kevin így egy időre kénytelen lesz Dick Roman vendégszeretetét élvezni. A leviatán azt akarja, hogy fordítsa le a táblát. Kevin először természetesen nemet mond, de mikor az édesanyja életével zsarolják, már fejet hajt és teszi, amit várnak tőle.

Egyszer megpróbál megszökni, de nem jut messzire, viszont tudomására jut, mit terveznek a leviatánok. Így aztán mikor betoppan Sam és kiszabadítja ragaszkodik hozzá, hogy mielőtt bárhová is mennének, el kell pusztítaniuk a labort. Kicsivel később Sam társaságában van szerencséje végignézni, ahogy Castiel és Dean végeznek Dickkel, aztán kámforrá válnak. Egy pillanatra talán úgy tűnt, végre véget érnek megpróbáltatásai és hazatérhet, de csalódnia kell, mert ezúttal Crowley rabolja el.

A Pokol Királya a kezébe nyomott egy másik táblát – ez épp a démonokról szólt – és megkérte, hogy ugyan derítse már ki, hogyan nyithatná ki a Pokol kapuit. Kevin ügyesen kihasználta, hogy míg ő képes volt elolvasni az írást, addig Crowley nem. Eljátszotta, hogy együttműködik, de valójában a szökését tervezte, amit sikerrel végre is hajtott. Sőt, még a Démonok Tábláját is elcsórta, csak hogy teljes legyen Crowley kudarca.

Leleményessége ellenére is igen nehéz időszak várt rá, hiszen hiába próbálta elérni Samet. Egyedül kellett boldogulnia, túlélnie, amit… hát hajszálnyit azért megviselte az idegeit. Mikor végül Sam – és a Purgatóriumból időközben visszatért – Dean rátaláltak épp egy templomban rejtőzködött és nem fogadta épp kitörő örömmel látogatóit. A baj nem jár egyedül, ahogy mondani szokás, a Winchester fivérek nyomában pedig kínosan gyakran bukkan fel egy bizonyos démon. Crowley megpróbálta megzsarolni Kevint – a megszállt barátnője, Channing életét kínálta némi engedelmességért cserébe –, de a fiú nem állt kötélnek. Vagyis csak látszólag, de valójában ismét csak a menekülését készítette elő. Döntésében valószínűleg szerepet játszott az is, hogy Winchesterék arról győzködték, mindegy, mit tesz, Channing valószínűleg már régen halott és a testet csakis a belé költözött démon mozgatja. Hamar bebizonyosodott, hogy Channing mégiscsak élt, hiszen miközben elhajtottak az Impalával, Kevin még épp végignézhette, ahogy Crowley végez vele.

Az események érthető módon felzaklatták Kevint, aki ellenőrizni akarta, hogy édesanyja jól van-e. Bár a fiúk eleinte tiltakoztak, de végül kötélnek álltak és meglátogatták Mrs. Trant, aki az első döbbenet után meglepően hamar elfogadta, hogy a fia Próféta. A két Tran gazdagabbá vált egy-egy tetoválással – megelőző intézkedés gyanánt, nehogy démon bújhasson beléjük. Hamarosan újfent koppanniuk kellett, ugyanis hiába próbálták fellelni a Kevin által korábban elrejtett Démon Táblát. Keresték, kutatták, aztán alaposan meghökkentek, mikor megjelent egy fura fazon és közölte, hogy megvehetik a cuccot egy árverésen.

Az aukción újabb kellemetlen fordulat várt rájuk: a szervező – maximalizálni kívánván a hasznot – hozzácsapta Kevint is a táblához. A licitet végül Linda Tran nyerte – a saját lelkét kínálta fel a fiáért cserébe –, pedig Crowley is nagyon próbálkozott. Nem is volt képes lenyelni, hogy nem viheti a főnyereményt, ezért suttyomban megszállta Kevin édesanyját és megpróbálta megszerezni, amit a „legális” úton elbukott.

Kevin nem vette jó néven, hogy Dean képes lett volna leszúrni az anyja testében időző Crowleyt. Miután megoldódott a probléma és anyu démon mentessé vált már csak az alkalmas pillanatra várt. Elég volt csak egy pillanat, amíg Winchesterék nem figyeltek és Tranék máris leléptek.

Megint rejtőzködés, bujkálás következett, ami egészen addig tartott, míg Linda nagy okosan ki nem találta, hogy felbérel egy boszorkányt. A kinézett nőszemély habozás nélkül elárulta őket, így Kevin megint Crowley foglyává vált. A Pokol Királya megkínozta a Prófétát, bevetette minden kis trükkjét, hogy kiszedhesse belőle a Démonok Táblájának titkait… még az ujját is levágta.

Castiel felbukkanása szerencsére megakadályozott minden további tortúrát és az angyal még a lenyisszantott ujját is visszavarázsolta a helyére.

A kis akció során a Démonok Táblája félbetört és a jófiúk sajnos csak az egyik darabra tették rá a mancsukat. Garth biztonságba helyezte Kevint, aki hozzálátott az írás lefordításához. Rövid idő elteltével búcsút vett édesanyjától és elküldte, hogy jobban koncentrálhasson a munkájára. Ami eredményt is hozott, hiszen rájött, hogyan lehet végleg bezárni a Pokol Kapuit. Ez nagy fegyvertény lett volna a vadászok kezében, érthető, hogy a fiúk is igen lelkessé váltak a fejlemény hallatán.

Kevin szép sorban lefordította mindhárom próbát, melyek elvégzése szükséges volt a kapuk bezárásához. Csakhogy mire eljutott a másodikig, sikerült vészesen túlhajszolnia magát. Hallucinálni kezdett, folyton bizarr dolgokat látott és Crowleyt hallotta a fejében, aki a végén tényleg felbukkant. Közölte Kevinnel, hogy meglátogatta az édesanyját és megölte, aztán átnyálazta a mobilját, amiben fellelte a Próféta tartózkodási helyét. (Szerencse a szerencsétlenségben, hogy legalább a tábla darabot idejében elrejtette… ügyesen elkaparta az ördög képmása alá.) Újabb Kevin-rablás… (szegény fiúnak aztán kijutott a jóból.)

Crowley ezúttal finomabb eszközökhöz nyúlt és először megpróbálta átverni Kevint. Eljátszotta, hogy semmi sem változott, a fiú még mindig Garth hajóján van és még két démont is sikeresen Deannek és Samnek álcázott. Kár, hogy ez sem volt elég a sikerhez. Crowley talán rendezőnek született, de most elcsúszott egy banánhéjon. Démonai túl kedvesnek bizonyultak, így Kevin rájött, merről is fúj valójában a szél. Mielőtt túlságosan elfajulhatott volna Crowley és a fiú legújabb csörtéje „bevágtázott” Metatron és megmentette a Prófétát. Ügyes fiú lévén lenyúlta a Démonok Táblájának másik felét és bejelentette, hogy tudja, mi a harmadik próba: egy démon meggyógyítása.

Amikor a nyolcadik évad záró epizódjának végén az angyalok aláhullottak a Mennyből az Egyetemesek Bunkerjában mindenféle… berendezések keltek életre, volt nagy fény és villózás és ezt Kevin a helyszínen nézhette végig.

A kilencedik évad elején egy igen ügyetlenül kilőtt nyíllal fogadta a bunkerba visszatérő Deant, aztán leesett az álla, mikor az a megkötözött Crowleyt is berángatta az ajtón. Közös történetük miatt érthetően nem fogadta boldogan, hogy a Pokol Királya nem hogy csak még mindig él, de ezentúl egy darabig még közös levegőt is kell szívnia vele. Igazság, vagy valamiféle elégtétel helyett megint csak munkát kapott. Dean kiadta a feladatát: nyálazza csak át szépen az Angyalok Tábláját és derítse ki, nem lehetne-e visszapaterolni a fellegek fölé mindazokat, akiket Metatron olyan furfangosan kirúgdosott.

Később volt szerencséje telefonon beszélgetni egy katonanővel, akit meg kellett volna győznie, hogy engedje Saméket egy helyszínen szaglászni. A kora és a hangja miatt az egyszerű hazugság nem jött be, de Kevin ügyesen feltalálta magát és a zsarolás már meghozta a kívánt eredményt.

Az agresszió és a harag szépen kitört belőle és kihasználván Dean és Sam távollétét jó alaposan helyben hagyta Crowleyt. A kis játékot követően a démon elhintette, hogy anyu nem olyan halott ám, mint hiszi és nagyon szívesen vissza is szolgáltatja, ha Kevin jó fiú lesz és elereszti. Mondandója végére még odabiggyesztett egy figyelmeztetés félét is, miszerint Winchesterék nem törődnek vele és mihelyst haszontalanná válik, elhajítják majd.

Kevin megrágta magában a kapott információkat és már épp lelépett volna a bunkerből, mikor Dean lefülelte. Elmagyarázta a fiúnak, hogy ha az anyja valóban életben van, már akkor sem az, akinek ő ismerte. Azt mondta, hogy szükségük van rá, de nem azért, mert hasznos, hanem mert családtag és törődnek vele, de ha Kevin ezt nem így érzi, akkor elmehet, nem fog az útjába állni.

Maradt.

A Dog Dean Afternoon című epizódban ő találta meg azt a varázslatot, melynek segítségével Dean egy rövid időre képessé vált rá, hogy értse az állatok beszédét.

A Heaven Can't Wait című részben megtudhattuk, hogy csak egy rég halott nyelvre volt képes lefordítani az Angyalok Tábláját. Mikor Sam felvetette, hogy használhatnák Crowleyt, Kevin… nem volt épp elragadtatva. Végül mégis kénytelenek voltak megalkudni, hiszen a démonon kívül más esélyük nem volt.

A Holy Terror című epizódban utolérte a végzet a Sam testében lakozó Gadreel személyében. Az angyal Metatron utasítására végzett a gyanútlan fiúval, hogy az ne fordíthasson le többé semmit, ami esetleg veszélyt jelenthetne az Írnok terveire.

A szerencsétlenül járt fiú Deantől megkapta a szokásos vadász temetést, de mivel Metatron magára zárta a Mennyek Kapuját nem volt képes tovább lépni. Jobb híján halála helyszínén, a Bunkerban kezdett kísérteni, de közben azért azt is kiderítette – némi szellemtől-szellemig üzengetés által –, hogy az anyja tényleg életben van. Mikor a fiúk végre-valahára felfedezték a jelenlétét megkérte őket, hogy mentsék meg és miután ez megtörtént úgy döntött, hazamegy vele, mellette marad.

A tizenegyedik évadban láthattuk még egyszer. Miután Chuck, vagyis Isten felbukkant és elteleportálta a fiúkat a bunkerba egyszer csak felbukkant ő is és megnyugtatta régi barátait. Azt mondta, nyugodtan bízhatnak Chuckban. A rövid beszélgetés során ismét világossá vált, hogy nem táplál haragot sem Sam, sem Dean irányába. Földi pályafutása ezt követően végleg véget ért, hiszen Chuck úgy találta, már épp elég sokáig kísértett, így intett egyet és Kevin lelke egészen a Mennyekig emelkedett.

 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu