KÖVETKEZŐ EPIZÓD

12. évad  21. rész - The Future
Hol? The CW
Mikor? 2017. Május 11. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Mary Vs Tony Bevell. Sam és Dean megtudják, hogy vadászok halnak meg az országban különös 'balesetekben'. Úgy döntenek az lesz a legjobb, ha ellenőrzik, hogy Mary is biztonságban van-e. Ez idő alatt Toni is visszatér, és találkozik Maryvel...

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Nikrécia
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

5. évad

1. Symphathy for the Devil

Az ötödik évad első epizódjában a fiúknak meg kell birkózniuk a ténnyel, hogy nem voltak képesek megakadályozni Lucifer kiszabadulását. Mivel az Ördög immáron a Földön jár, a játszma egészen új szintre helyeződött át. Ráadásképpen Chucktól értesülnek arról,  hogy Raphael, az egyik arkangyal végzett Castiellel. Vajon lehet esélye az emberiségnek, ha Menny és Pokol kereszttüzébe kerül?

Írta: Eric Kripke                           Rendezte: Robert Singer

 

2. Good God, Y'all

Háborús állapotok uralkodnak el egy egyszerű kisvárosban. Valóban démonok garázdálkodnának a védtlen emberek között, vagy valami sokkal tragikusabb van kibontakozóban? Míg Sam és Dean régi barátaik, Ellen és Rufus segítségére sietnek, Castiel elhatározza, hogy felkutatja Istent, hiszen ki más lehetne képes megfékezni Lucfert és Mihályt,  ha nem ő?

Írta: Sera Gamble                        Rendezte: Phil Sgriccia

 

3. Free to Be You and Me

Sam úgy dönt, feladja a vadászatot, de vajon valóban hozhat ilyen döntést? Lehet, hogy még nincs tisztában minden részlettel... Öccse távollétében Dean beleegyezik, hogy segít Castielnek csapdába ejteni Raphaelt - az arkangyalt, aki korábban végzett vele -, hátha kiszedhetnek belőle némi hasznos információt Isten hollétével kapcsolatban.

Írta: Jeremy Carver                         Rendezte: J. Miller Tobin

 

4. The End

Zakariásnak továbbra is szándékában áll meggyőzni Deant, hogy mondjon igent Mihálynak. Ezúttal fizikai erőszak helyett egy kis időutazásra küldi a vadászt. Megmutatja neki, milyen lenne a világ, ha ő nem hajtana fejet és fogadná el a rá rótt szerepet. Az Apokaliptikus, "Öt évvel később" világban Dean találkozik saját magával és az emberré lett Castiellel is.

Írta: Ben Edlund                                 Rendezte: Steve Boyum

5. Fallen Idols

Különös gyilkosságok történnek egy városban. Halott hírességek kelnek ki a sírból és törnek rajongóik életére. Vagy... mégis valami másról lenne szó? Sam és Dean úgy gondolják, szellemjárás lehet a tragédiák oka, de mikor már azt hiszik, sikerült megoldaniuk a problémát jön az újabb meghökkentő hír: Paris Hilton elrabolt egy lányt.

Írta: Julie Siege                           Rendezte: James L. Conway

 

6. I Believe the Children Are Our Future

Rejtélyes gyilkosságok borzolják a kedélyeket egy városban. Úgy fest, valósággá válnak a tündérmesék és városi legendák, na... de vajon mégis mi, vagy inkább ki állhat a háttérben? A nyomok egy tizenegy esztendős fiúhoz vezetik a Winchester fivéreket, aki sokkal több, mint aminek látszik. Valahogy képes rá, hogy valósággá tegyen mindent, amit ő annak hisz. Castiel úgy véli, el kell pusztítaniuk, mert fenyegetést jelent, de Sam és Dean bizonytalanok...

Írta: Andrew Dabb & Daniel Loflin   Rendezte: Charles Beeson

7. The Curious Case of Dean Winchester

Bobby irgalmatlanul nagy marhaságot csinál: leül zsugázni egy boszorkánnyal, aki évekkel játszik. Ahelyett, hogy nyerne, élből veszít huszonöt esztendőt, amit csak Dean önfeláldozásának hála kap vissza. Ő ugyan megmenekül, de az idősebb Winchester igen nehéz napnak néz elébe. Kénytelen búcsút inteni saját fiatalságának és megtapasztalni, milyen is az a bizonyos öregkor.

Írta: Sera Gamble & Jenny Klein  Rendezte: Robert Singer