KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
EGYETEMESEK

EGYETEMESEKRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN

Az Egyetemesek Társasága egy ősi, titkos rend volt, akik arra szentelték figyelmüket, hogy megfigyeljék és leírják a misztikus, természetfeletti erőkre vonatkozó tényeket, információkat, amit még nem tudtak róluk, összegyűjtötték és leírták, ami az idő folyamán hatalmas mennyiségű titokra derített fényt a misztikus világ minden apró kis titkával kapcsolatban. Az Egyetemesek Társasága az 1958-as években többségük kihalt miután Abaddon lemészárolta őket, de az Egyetemesek hagyatéka Sam és Dean Winchesterben tovább él.

ANGOL EGYETEMESEK

Az Angol Egyetemesek Társasága az eredeti ága az Egyetemeseknek, azonban úgy tűnik, elszakadt a szervezet két ága, a szervezet amerikai képviselői csupán Sam és Dean Winchesterből áll.

AMERIKAI EGYETEMESEK

Az Egyetemesek a "tanárai, megfigyelői, szemlélői, krónikásai" azon rejtélyeknek, amiket nem könnyű elmagyarázni egy átlagos ember számára. Tudomásuk van az összes természetfeletti és az összes misztikus jelenségről, mint például az alkímiáról is. Az Egyetemesek úgy vélték, a vadászok alacsonyabb rangúak náluk, így a szervezet csupán azokkal a vadászokkal osztja meg tudásukat, akikről úgy gondolják, hogy méltóak rá.

  • Történetük
  • Újítások
  • Felépítése
  • Erősségek és képességek
  • Ismert tagok
  • Jegyzetek