KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Balthazar

Castiel régi jó cimborája, harcostársa, aki nála azért egy hajszálnyit „szabadabban” értelmezte a Mennyországgal való szembefordulást. Kihasználta az elmaradt Apokalipszis körüli balhét és egy megfelelő pillanatban kirámolta a mennyei fegyvertárat, majd lelécelt. Megelőzendő, hogy nemkívánatos tollas létformák – nem csirkék, inkább Raphael és pribékjei – a nyomára bukkanhassanak megrendezte a saját halálát – magasról téve rá, hogy akadnak majd, akik tényleg gyászolják.

A Földön belevetette magát az élvezetekbe, nők, pia, buli… egyszóval hamar ráérzett, hogyan kell szórakozni. Nem meglepő módon az elemelt fegyvereket sem épp angyalhoz méltó módon használta fel. Bizniszbe kezdett, akár egy keresztúti démon, lelkekért cserébe adta az árut. Ezen tevékenysége rövid időn belül felkeltette a vadász testvérek, Sam és Dean, valamint általuk a régi barát, Castiel figyelmét is. Utóbbit Raphael egy ölebe követte, így aztán Balthazar kénytelen volt szednie a sátorfáját, még mielőtt az arkangyal kezdené szorongatni a torkát.

Mindenképpen a javára írandó, hogy a barátság mégiscsak jelentett neki valamit, mert Lót sójával igencsak kellemetlen helyzetbe hozta az éppen Castielt hidegre tenni készülő Raphaelt. Nagyvonalúságát hamar volt alkalma megbánni, ugyanis alig pislogott kettőt, máris szent tűz körében ácsoroghatott a vadászok jóvoltából, akik kizsarolták belőle legutolsó üzletfele, Aaron Birch lelkét.

Mikor Dean épp a halállal alkudozott Sam lelkének visszaszerzése érdekében testvére lélek nélküli teste megidézte Balthazart, ugyanis nem állt szándékában megvárni, sikerrel jár-e a nagytesó, vagy sem. Tudni akarta, van-e rá mód, hogy végleg távol tartsa a lelket a testétől és egy későbbi szívességért cserébe az angyal készségesen adott is neki egy tippet.

Következő alkalommal akkor láthattuk, mikor lényegében minden előzmény nélkül megjelent – vérző sebbel – és átpenderítette a fiúkat egy alternatív valóságba, ahol nem vadászok voltak, hanem színészek, bizonyos Jensen Ackles és Jared Padalecki – vajon hol hallottunk már róluk korábban? Az egész egy figyelemelterelő akció volt, mellyel Raphaelt akarták lefoglalni, amíg a Mennyek eltulajdonított fegyverei Castiel kezébe vándorolnak.

Néhány epizóddal később tudomásunkra jutott, hogy Balthazar megváltoztatta a történelmet. Visszautazott a Titanicra és a személyzet tagjának kiadva magát megakadályozta, hogy a hajó elsüllyedjen. Castiel utasítására cselekedett, hiszen így a jelenben számos új lélek keletkezett, akiknek sosem lett volna szabad megszületniük. Atropos, a Sors dühösen rohangált jobbra-balra és szépen sorjában hidegre tette ezeket a vétlen, mit sem sejtő személyeket. Természetesen hamarosan már a Winchester fivérek nyomoztak az ügyben és hamar sikerült Atropos figyelmének kereszttüzébe kerülniük, aki már amúgy is zabos volt rájuk az elmaradt Apokalipszis ürügyén. Castiellel karöltve majdnem hidegre tették a zabos könyvelőt, de az észérvekkel – vagyis inkább két erősebb nővére bosszújának belengetésével – végül jobb belátásra bírta Castielt, aki még időben leállította a fegyverrel a kezében a nő mögé osonó Balthazart.

Mikor Crowley elrabolta Lisát és Bent vadászaink jobb híján Balthazart idézték meg, aki eleinte nem nagyon óhajtott összeesküdni cimborája háta mögött. Ám a hír, miszerint Castiel Crowley-val kart karba öltve azon munkálkodik, hogy felnyissa a Purgatóriumot, hogy aztán szépen lenyelhesse az ott lévő milliárd és milliárd lelket azért még az ő elhatározását is megingatta. Végiggondolta a dolgot és aztán leadta a drótot a fiúknak a túszul ejtett személyek hollétét illetően. Sajnálatos módon Castiel is megneszelte, hogy valaki fecsegetett, így egy beszélgetés során hátba szúrta.

Azon kevés angyal közé tartozott, akit a sorozatban „gondolkodásra képes”-ként mutattak be. Sajátos humorérzéke és a Földön felvett életstílusa is megkülönböztette társaitól. Sokat jelentett neki a barátság, mely Castielhez fűzte és az utolsó pillanataiban mélyen megdöbbentette, hogy a vég mégis az ő keze által érte el.

 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu