KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Balthazar

Castiel régi jó cimborája, harcostársa, aki nála azért egy hajszálnyit „szabadabban” értelmezte a Mennyországgal való szembefordulást. Kihasználta az elmaradt Apokalipszis körüli balhét és egy megfelelő pillanatban kirámolta a mennyei fegyvertárat, majd lelécelt. Megelőzendő, hogy nemkívánatos tollas létformák – nem csirkék, inkább Raphael és pribékjei – a nyomára bukkanhassanak megrendezte a saját halálát – magasról téve rá, hogy akadnak majd, akik tényleg gyászolják.

A Földön belevetette magát az élvezetekbe, nők, pia, buli… egyszóval hamar ráérzett, hogyan kell szórakozni. Nem meglepő módon az elemelt fegyvereket sem épp angyalhoz méltó módon használta fel. Bizniszbe kezdett, akár egy keresztúti démon, lelkekért cserébe adta az árut. Ezen tevékenysége rövid időn belül felkeltette a vadász testvérek, Sam és Dean, valamint általuk a régi barát, Castiel figyelmét is. Utóbbit Raphael egy ölebe követte, így aztán Balthazar kénytelen volt szednie a sátorfáját, még mielőtt az arkangyal kezdené szorongatni a torkát.

Mindenképpen a javára írandó, hogy a barátság mégiscsak jelentett neki valamit, mert Lót sójával igencsak kellemetlen helyzetbe hozta az éppen Castielt hidegre tenni készülő Raphaelt. Nagyvonalúságát hamar volt alkalma megbánni, ugyanis alig pislogott kettőt, máris szent tűz körében ácsoroghatott a vadászok jóvoltából, akik kizsarolták belőle legutolsó üzletfele, Aaron Birch lelkét.

Mikor Dean épp a halállal alkudozott Sam lelkének visszaszerzése érdekében testvére lélek nélküli teste megidézte Balthazart, ugyanis nem állt szándékában megvárni, sikerrel jár-e a nagytesó, vagy sem. Tudni akarta, van-e rá mód, hogy végleg távol tartsa a lelket a testétől és egy későbbi szívességért cserébe az angyal készségesen adott is neki egy tippet.

Következő alkalommal akkor láthattuk, mikor lényegében minden előzmény nélkül megjelent – vérző sebbel – és átpenderítette a fiúkat egy alternatív valóságba, ahol nem vadászok voltak, hanem színészek, bizonyos Jensen Ackles és Jared Padalecki – vajon hol hallottunk már róluk korábban? Az egész egy figyelemelterelő akció volt, mellyel Raphaelt akarták lefoglalni, amíg a Mennyek eltulajdonított fegyverei Castiel kezébe vándorolnak.

Néhány epizóddal később tudomásunkra jutott, hogy Balthazar megváltoztatta a történelmet. Visszautazott a Titanicra és a személyzet tagjának kiadva magát megakadályozta, hogy a hajó elsüllyedjen. Castiel utasítására cselekedett, hiszen így a jelenben számos új lélek keletkezett, akiknek sosem lett volna szabad megszületniük. Atropos, a Sors dühösen rohangált jobbra-balra és szépen sorjában hidegre tette ezeket a vétlen, mit sem sejtő személyeket. Természetesen hamarosan már a Winchester fivérek nyomoztak az ügyben és hamar sikerült Atropos figyelmének kereszttüzébe kerülniük, aki már amúgy is zabos volt rájuk az elmaradt Apokalipszis ürügyén. Castiellel karöltve majdnem hidegre tették a zabos könyvelőt, de az észérvekkel – vagyis inkább két erősebb nővére bosszújának belengetésével – végül jobb belátásra bírta Castielt, aki még időben leállította a fegyverrel a kezében a nő mögé osonó Balthazart.

Mikor Crowley elrabolta Lisát és Bent vadászaink jobb híján Balthazart idézték meg, aki eleinte nem nagyon óhajtott összeesküdni cimborája háta mögött. Ám a hír, miszerint Castiel Crowley-val kart karba öltve azon munkálkodik, hogy felnyissa a Purgatóriumot, hogy aztán szépen lenyelhesse az ott lévő milliárd és milliárd lelket azért még az ő elhatározását is megingatta. Végiggondolta a dolgot és aztán leadta a drótot a fiúknak a túszul ejtett személyek hollétét illetően. Sajnálatos módon Castiel is megneszelte, hogy valaki fecsegetett, így egy beszélgetés során hátba szúrta.

Azon kevés angyal közé tartozott, akit a sorozatban „gondolkodásra képes”-ként mutattak be. Sajátos humorérzéke és a Földön felvett életstílusa is megkülönböztette társaitól. Sokat jelentett neki a barátság, mely Castielhez fűzte és az utolsó pillanataiban mélyen megdöbbentette, hogy a vég mégis az ő keze által érte el.

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!