KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Azazel

Neve mindössze a harmadik évadban, halálát követően derült ki, előtte csak úgy utaltak rá, mint „A Démon”, „A Sárga Szemű Démon”, vagy egyszerűen csak „Sárga Szemű”.

Egyike volt Lucifer leghűségesebb szolgálóinak és hosszú... nagyon hosszú időn át dolgozott azért, hogy az Első Bukott kiszabadulhasson ketrecéből. Tisztában volt vele, hol találhatóak Lucifer Kriptái és később Meg társaságában is felkereste ezeket a helyeket. Sokáig vezető szerepet mondhatott magáénak a Pokolban, így könnyen formálhatta tetszése szerint az eseményeket.

1972-ben rábukkant a helyre, ahol felnyílik majd Lucifer Ketrece. Megszállt egy papot és miután lemészárolta a jelenlévő apácákat képes volt kapcsolatba lépni magával a Fényhozóval, aki utasításokat adott neki egy „különleges gyermekkel” kapcsolatban. Azt is ekkor kapta parancsba, hogy ki kell szabadítania a szintén rabként sínylődő Lilith-et a Pokol mélyéről.

Hamarosan már a legnagyobb lelkesedéssel járta a világot és kereste a leendő csemeték szüleit. Velük annak rendje s módja szerint alkut is kötött, ám nem a lelküket kérte, pusztán annyit, hogy tíz esztendő múltán beléphessen majd a házukba. Azt is megígérte, hogy amennyiben nem zavarják meg, senkinek sem esik bántódása és a szavát tartotta is, hiszen nem minden anya veszett ott a gyerekszobában, plafonon, lángok között.

Mary Campbell eredetileg nem szerepelt a célpontjai között, ám mikor ő és az apja közbeléptek az egyik „üzlete” során felfigyelt a lányra. Ekkor volt szerencséje találkozni az éppen angyali időutazáson résztvevő Dean Winchesterrel, aki a Colttal hadonászott.

Ezt már mégsem hagyhatta figyelmen kívül, így megszállta Samuel Campbellt és elbeszélgetett Deannel, aki – nem tudván, hogy kivel is áll szemben – mindenről beszámolt neki. A jövőből jött Winchester csemetét könnyű szerrel hatástalanította, majd végzett Deanna Campbellel és halálos sebet ejtett az általa éppen viselt testen is. Az érthető módon nem kicsit ingerült Dean közölte vele, hogy vésse csak szépen az emlékezetébe az arcát, mert ő fog végezni vele. (Okos lépés volt vajon?)

A vidám kis családirtást követően továbbállt, egykettőre meglelte a turbékoló szerelmespárt, a leendő Mr. és Mrs. Winchestert, Johnt és Maryt. Megölte Johnt, majd mikor Mary fogadkozni kezdett, hogy megöli, szépen vázolta neki, hogy aput és anyut is hidegre tette, de ha okos kislány lesz, a szívszerelmét még visszakaphatja és élhet mellette békés, nyugodt, száz százalékig átlagos életet. Sikerült is rávennie arra az alkura, ami nemcsak az ő, de John és az akkor még nem is létező gyermekek sorsát is örökre megpecsételte.

1983-ban megjelent a hat hónapos Sam szobájában, ahol a bölcső fölé hajolva saját vérét csorgatta a kisgyermek szájába. Mivel Mary felfedezte a jelenlétét és megzavarta, kegyetlenül végzett vele (plafon, vágás a hason, némileg késleltetve a tűzvész), majd távozott. Tevékenységével sikeresen a vadászat ösvényére terelte John Winchestert, aki fiait is újonnan lelt célja szellemében nevelte.

Bő két és fél évtizeden át (mi az egy örökkévalósághoz mérve?) hajkurászták a Winchester família életben maradt tagjai, de neki volt számtalan jobb dolga (a kis tervezgetése, szabadítások, egyebek), mint hogy személyesen konfrontálódjon velük. Ha feltétlenül szükségessé vált a közbeavatkozás, akkor is más démonokat küldött (ilyen volt Meg is, akit a lányának titulált), hogy végezzék el a piszkos munkát.

Mikor a vadászok megszerezték a Coltot, az Azazel utasításait követő Meg elkezdte legyilkolni a férfi bajtársait, szövetségeseit, régi vadászcimboráit, hogy kizsarolja belőlük a démonokra halálos veszedelmet jelentő fegyvert. Ő ezzel párhuzamosan egy újabb „különleges gyermeket” szándékozott létrehozni, ám a Rosie Holt nevű kislányt és családját megmentette Sam és Dean felbukkanása. Azazel köddé vált, mielőtt Sam a Colt segítségével végezhetett volna vele és a fiúk hamarosan telefonhívást kaptak, miszerint a démonok elrabolták apjukat (aki egy hamis Colttal igyekezett átverni Meget és a vele együtt dolgozó másik rohadékot, Tomot.)

Számítván arra, hogy a csemeték igyekeznek majd megmenteni aput, nemes egyszerűséggel megszállta a „fővadászt” és így várta a felmentő sereget. (Erejével kapcsolatosan itt meg kell jegyezni, hogy a teszt gyanánt alkalmazott szenteltvíz nem volt rá semmiféle hatással.) Roppant mód dühös volt, amiért az önjelölt hősök a Pokol mélyére űzték Meget és végeztek Tommal. Lelepleződését követően (Deannek gyanús lett, hogy atyja egyáltalán nem haragszik az elpocsékolt csoda golyó miatt) szemükre is vetette tettüket, felhívván figyelmüket arra, hogy bármit hisznek is, nem csak nekik számít a család. A szócséplést váltván kínozni kezdte a két fiút, ami valószínűleg közrejátszott abban, hogy időlegesen John képes volt visszavenni teste fölött az irányítást, véget vetve a démon szórakozásának. Sam nem volt rá képes, hogy megölje az apját, ezért végül csak lábon lőtte a Colttal és ez segített abban, hogy John teljesen visszanyerje a kontrollt. Kérte... nem is, utasította gyermekeit, hogy használják a Coltot, ha már végre itt az esély, de Sam hezitált, Azazel pedig élve a kínálkozó lehetőséggel villámgyorsan elmenekült a helyszínről.

Röviddel az incidenst követően John Winchester megidézte őt, ám nem harcolni akart (minő meglepetés!) hanem alkut kötni. Felajánlotta a Coltot, ha cserébe Azazel megmenti az idősebb fia, Dean életét. A démon hajlott is a megegyezésre, de nem elégedett meg pusztán a fegyverrel, kért még... az ő szavaival élve, egy kis mézet a madzagra. A pisztoly mellett szépen kiszedte az öreg vadászból a lelkét is, amit így szépen levihetett magával a Pokolba. A megegyezést teljesítendő megszállt egy kaszást, Tessát és „elhalasztotta” Dean Winchester halálát.

A Croatoan-vírus „tesztelésében” is nyakig benne volt. Duane Tanner kapcsolatba lépett vele az eseményeket követően és megerősítette, hogy Sam Winchester valóban immúnis.

Hogy meglelje a leginkább megfelelő, legerősebb „gyermeket” egész kis battle royalt szervezett nekik, ahol boldog-boldogtalan vígan gyilkolászhatta egymást. Sorban rabolta el azokat, akiket korábban a saját vérével fertőzött meg és a gyengébbek sorban hullottak.

Mikor Sam is sorra került, felkereste őt egy álomban és a kedvencének titulálta. Megmutatta neki, mi történt aznap éjjel, mikor meggyilkolta Maryt és elmondta, hogy csakis azért tette, mert rossz helyen volt, a legrosszabb időben. (Az is kiderült, hogy Mary már találkozott korábban a démonnal, hiszen felismerte.)

A kis tesztet első körben Jake nyerte meg, így aztán ő kapta a Pokolkapu kinyitásának csöppet sem megtisztelő feladatát. Azazel maga nem tehette, hiszen a túlméretezett ördögcsapda miatt még a közelébe sem juthatott, viszont a felturbózott emberpéldány tökéletesen megfelelt a célnak. A kapu feltárult és a kitóduló démonok megrongálták a csapdát, így már neki sem kellett távol maradnia. Megtisztelte társaságával Deant és megköszönte neki, hogy feltámasztatta Samet, hiszen „őt mindig is jobban kedvelte, mint Jake-et”. Igyekezett kétséget ébreszteni a vadászban, rákérdezett, hogy vajon tényleg 100% Samet kapott-e vissza, vagy esetleg volt ott valami trükközés? Jól szórakozott, gúnyolódott és majdnem sikerült is megölnie Deant, ám a Pokol bugyraiból érkező John felbukkanása szépen áthúzta a számításait és a másik irányba billentette a mérleg nyelvét.

Deannek sikerült mellkason lőnie Azazelt a Colttal, így végre-valahára bevégezhette a családi bosszút.

 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu