KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Alastair

Erős, a hierarchiában igencsak előkelő helyet elfoglaló démon volt. (Ennek ellenére neki sem volt fogalma arról, hogy Ruby valójában egy Lilith által adott megbízást teljesít.) A Pokolban ő volt a kínzások mestere, Ruby egyszer úgy hivatkozott rá, mint „Picasso borotvával”. Szeretett odalent időzni, ami koránt sem közös vonás a démonok között. (Még maga Crowley is – hiába lett később a Pokol királya – szabályosan gyűlölte odalent tölteni az idejét.)

Száz éven keresztül gyötörte John Winchestert és minden nap végén felajánlotta neki a szabadulást, ha cserébe másokat kezd kínozni. Hiába volt minden tudománya, az idősebb Winchestert nem volt képes megtörni és az el is szabadult a Pokolból, mikor Azazel machinációinak hála kinyílt a Pokol Kapuja.

Később Dean Winchester került a kezei közé és ez alkalommal már harminc év múltán elkönyvelhette magának a sikert. Dean elfogadta az ajánlatát és más lelkek kínzásába fogott, feltörvén így a legelsőt a Pecsétek sorában.

Rémesen kelletlenül bár, de átlépett a Földre, hogy ott is közreműködhessen a „pokoli meló”-ban. (Panaszkodásra is szakított időt. Erőteljes nemtetszését fejezte ki, amiért idefönt nincs olyan meleg és némileg kevesebb a hangos jajgatás is.) Miközben az emberként újjászülető angyalt, Annát igyekezett elfogni újra volt alkalma találkozni korábbi kisinasával, Deannel is. Itt derült ki először, hogy Ruby kése nem hat rá, ugyanis bár belevágták, haja szála sem görbült. (Újabb jelzésértékű momentum volt ez hatalmát illetően.)

A két vadász éppen hogy el tudott menekülni előle – ablakon át –, viszont a pengét már nem tudták összeszedni, így az nála maradt. Valamivel később Ruby megidézte őt – látszólag azért, hogy alkut köthessenek, valójában viszont csak a megfelelő helyre igyekezett csalni. Felajánlotta Annát – mondván sem neki, sem a fivéreknek nincs dolguk az angyallal –, ha cserébe mindhárman biztonságban továbbállhatnak. Alastair belement ebbe a kis paktumba, de csakis azt követően, hogy megkínozta Rubyt (így végül sikerült beleesnie Winchesterék csapdájába).

A kis találkozó helyszínén szembekerült Castiellel és Uriellel, akik azért érkeztek, hogy a parancsmegtagadásban vétkes Annának életét vegyék. A kísérőjéül szegődő démonok hamar elvéreztek, könnyű prédának bizonyultak, ő azonban ismételten bizonyságot tett „felsőbbrendű” hatalmáról. Így sem szerezhette meg, amire vágyott, hiszen a harc közben Anna visszaszerezte az erejét és a „procedúra” következtében szabályosan porrá égett az általa éppen használt test.

Mikor újra felbukkant, ismét egy Pecsétet igyekezett feltörni. Elrabolt egy Kaszást, így egy kisvárosban gyakorlatilag teljesen eluralkodott a Káosz, hiszen senki sem halt meg, hiába jött el az ő ideje. A hibák helyrehozása érdekében érkező második számú Kaszást, Tessát is sikerült foglyul ejtenie, az angyaloktól pedig énoki jelekkel védte magát és a rituálé helyszínét.

Számított a Winchester fivérek felbukkanására, kis „szellemes” mutatványuk sem érte meglepetésképp, könnyű szerrel hatástalanította őket némi vas segítségével. (Nyilván szívügye lehetett az oktatás, mert azt is prezentálta, milyen érzés a kősóval töltött puska másik oldalára tévedni.) Az egyik Kaszást kivégezte és Tessa is csak kevés híján menekült meg – hála a fiúk közreműködésének hála leszakadó csillárnak.

Véget értek a szép idők, nem maradt rá ideje, hogy korrigálhasson, vagy bármi egyebet tegyen, ugyanis az angyalok fogságába került. A Mennyek katonái azt szerették volna kiszedni belőle, hogy melyik démon ritkítja soraikat, ám bárhogy is próbálkoztak, nem jártak eredménnyel. Jobb ötletük és egyéb lehetőségük nem lévén elővették Dean Winchestert, mondván tegyen próbát az, aki a Pokolban magától a „Mestertől” tanult. Ez a fejlemény roppant mód szórakoztatta Alastairt, aki a vallatás közben kerített rá időt, hogy Dean tudomására hozza: mikor odalent először vágott bele egy másik lélekbe, az volt a legelső Pecsét, ott lendült igazán mozgásba a fogaskerék.

Uriel közreműködésének hála kiszabadult és már épp agyonverte volna Deant, mikor betoppant Castiel és félbeszakította. Újdonsült támadóját is könnyű szerrel hatástalanította és már épp visszazavarta volna a Mennybe – mondván, megölni sajnálatos módon nem képes –, ám az utolsó pillanatban érkező Sam Winchester örökre elvette a kedvét a röhögéstől. Erejét használva egészen addig gyötörte Alastairt, míg az be nem ismerte, hogy a Pokolnak nincs köze az angyalok halálához, majd végzett vele.

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!