KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lilith

Lilith egy rendkívül erős fehér szemű démon volt, aki kulcsfontosságú szerephez jutott az Apokalipszis előidézése során és jelentős mértékbe befolyásolta a két testvér életének egy-egy bizonyos szakaszát. Azazel halálát követően ő került a Pokol erőinek élére és később a Pecsétek feltörése során is igen tevékenyen működött közre.

Hajdanán ő maga is ember volt, ám Lucifer – bizonyítani óhajtván atyjának önnön igazát – megrontotta, egészen megváltoztatta, így létrehozván a legelső démont. A sorozatban nem derült ki, pontosan mi történt vele, miután Lucifert a Ketrecbe börtönözték, de valamilyen módon ő maga is fogságba került a Pokolban. A saját erejéből nem volt képes átlépni a Földre, csak azt követően szabadulhatott, hogy Azazel machinációinak hála kinyílt a Pokol Kapuja.

Sárga szemű kollégája halálát követően nem pusztán az ügyeletes nagyon nagy gonosz (a fiúk életében) tisztsége hullt az ölébe, hanem a Pokol vezető pozíciója is. Rögvest a végjátékra készülvén azt a feladatot adta egy Ruby nevű démonnak, hogy férkőzzön Sam Winchester közelébe. Ebbe a tervbe rajta kívül senkit sem avatott be, épp ezért mindenki, még maga Alistair is hitte, hogy Ruby valóban árulójukká vált és a két vadász játszótársául szegődött.

Még „démoni mértékkel” mérve is extrém szadizmus jellemezte. Előszeretettel kínozta áldozatait mind fizikailag, mind mentálisan. A rendőrkapitányságon elkövetett mészárlása során szándékosan utoljára hagyta Henriksen ügynököt, mert tisztában volt vele, hogy a férfi életcélja mások védelme. Volt, hogy megszállt egy kislányt, majd élvezettel gyötörte annak rettegő családját. Külön adalék meglehetősen „érdekes” jelleméhez, hogy rendelkezett egy személyes szakáccsal, akinek újszülötteket kellett szereznie, majd megfelelően előkészíteni őket, hogy Lilith őnagysága a kedvenc vacsoráját fogyaszthassa.

Mestere volt a stratégiának, amit még az angyalok is elismertek – kénytelen-kelletlen. (Megesett, hogy több Pecsétet is feltört ugyanabban az időben, egyszóval nem esett nehezére az akciók kivitelezése.) Ellopatta a Coltot Bela Talbottal és így egyrészt bebiztosította, hogy a vadászok ne végezhessenek vele idejekorán, másrészt rászorította Samet, hogy „nyitottabban” álljon a Ruby által felkínált alternatív megoldásokhoz.

Állítása szerint kézben tartott minden keresztútnál kötött szerződést – így Deanét is –, ám az nem derült ki egyértelműen, hogy 1) hazudott, és csak ki akart provokálni egy összecsapást a fivérekkel 2) valóban így volt és úgymond saját jogán érte el mindezt, esetleg később vette át őket 3) azért „birtokolhatta” a szerződéseket, mert Crowley felettese volt. (Becky Rosen személyes véleménye szerint kettőjük között munkakapcsolatnál jóval több volt.) Az a démon, akinek Dean eladta a lelkét úgy fogalmazott, hogy a felettese egy magasabb rangú, férfi pokollakó. Itt egyértelműen a Keresztutak Királyára utalt, aki nem más, mint Crowley, hiszen Lilithet csakis nőket megszállva láthattuk.

Végül a mindaddig Ruby által használt testet megszállva csapdába csalta a Winchestereket. Személyesen uszított rá egy Pokolkutyát Deanre, mely aztán annak rendje s módja szerint szét is marcangolta. Ezt követően megpróbált végezni Sammel is, ám ereje – szemmel láthatóan őt is meglepve – csődöt mondott, így inkább magára hagyta a vadászt.

Társaival ellentétben – akik szintén Lucifer kiszabadításán ügyködtek – a legcsekélyebb mértékben sem volt tagja a Sátán rajongói klubjának. Ő azt sem bánta volna, ha a bukott arkangyal soha nem hagyhatja el a Ketrecét, ott rohad, míg csak világ a világ. Maga a pusztítás, az Apokalipszis sokkal inkább megmozgatta a fantáziáját és végtelenül bosszantotta, hogy nem élvezheti majd munkája gyümölcsét  (, hiszen halálával törik fel az utolsó Pecsét.) Egyszer meg is próbált kitáncolni az egész „Apokalipszis-melóból”, hogy végre újra azzal foglalkozhasson, amiben igazán nagy élvezetet lelt. Megkereste Sam Winchestert és alkut ajánlott neki, melynek részeként mintegy mellékesen az ő és fivére életét is „elkérte” volna. Megmozdulását a testvérek cselnek vélték és ahhoz mérten reagáltak rá. Sam látszólag belement ugyan, de csakis azért, hogy elég közel kerülhessen hozzá a kés használatához. Nem meglepő módon kis kísérlete kudarcot vallott és Lilith már éppen végzett volna vele, mikor Dean berobbant a szobába, magával rángatva Chuck Shurley-t, utóbbi miatt pedig hamarosan Raphael arkangyal is bejelentkezett, így hát jobbnak látta kereket oldani.

Csöppnyi megingását leküzdvén elszánta magát, hogy bevégzi a rá rótt szerepet, így hát folytatta a Pecsétek feltörését, majd mikor eljött az ideje, vállalta a halált. Szabályosan provokálta Samet, hogy az minél hamarabb végezzen vele és még csak nem is védekezett.

 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu