KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Michael Arkangyal

Az elsőként teremtett arkangyal és vitathatatlanul az univerzum legerősebb lényei közé tartozik. A Földnél is idősebb, hiszen Isten még azelőtt alkotta meg leghatalmasabb gyermekeit, hogy a nővére, a Sötétség jelentette problémát orvosolta volna.

Kezdetben rendkívül jó kapcsolatot ápold legidősebb öccsével, Luciferrel – erre a sorozatban mindketten tesznek utalásokat – ám az emberiség születése mindent megváltoztatott. Isten arra utasította angyalait, hogy hajoljanak meg ezen új lények előtt és még nála is jobban szeressék őket. Michael ezt minden további nélkül meg is tette, hiszen jó fiú lévén híven követte atyja minden parancsát, Lucifer viszont ellenszegült, mi több, erre kérte fivérét is. Michael megtagadta a segítségnyújtást, elfordult testvérétől és szörnyetegnek nevezte. Később – szintén a szülői óhajnak engedelmeskedve – ő vetette Lucifert a Ketrecbe, ahonnan hosszú évezredeken át nem is szabadult ki.

Miután Isten elhagyta a Mennyeket és szabályosan köddé vált az ő kezébe hullt a legfőbb hatalom. Hosszú időn át irányíthatta nem csak a Mennyország, de a Föld, sőt mi több, az egész Univerzum főbb történéseit. Ebben az időszakban vált teljesen korrupttá a Mennyország, de – ahogy azt Castiel is megfogalmazta – legalább stabil volt.

Mikor a démonok szervezkedni kezdtek Lucifer kiszabadításának érdekében úgy döntött, nem gördít akadályokat tervük sikeres végrehajtása elé. Maga is úgy vélte, hogy elérkezett az ideje végső küzdelmüknek, s így ő is teljesítheti rá szabott feladatát. A legtöbb angyalnak sejtelme sem volt arról, hogy az úgymond vezetőség valós szándékairól, ők tényleg hittek abban, hogy a Pecsétek feltörése ellen munkálkodnak.

A sorozatban fizikailag mindössze két alkalommal jelent meg.

Először akkor bukkant fel, mikor Anna a múltba utazván megkísérelt végezni Mary és John Winchesterrel, mielőtt Sam és Dean megszülethettek volna. Az utolsó pillanatban tette tiszteletét, ideiglenes porhüvely gyanánt a fiúk leendő apját használva. Könnyedén elpusztította a renegát angyalt, majd megkísérelte meggyőzni igazáról Dean Winchestert. Elmesélte neki, hogy hajdanán éppúgy szerette az öccsét, ahogy Dean a sajátját, sőt mi több, úgy vigyázott rá, ahogy azt a halandók elképzelni sem tudják. A „beszélgetés” végeztével feltámasztotta Samet, majd hazaküldte a fiúkat, valamint törölte John és Mary minden emlékét ezen... igencsak kétes kimenetű találkával kapcsolatosan mondván, jobb ez így.

Mivel Dean később sem hajtott fejet – bármivel próbálkozott is a Mennyek minden ereje – így kénytelen volt beérni egy másodlagos porhüvellyel, Adam Milligannel, Dean és Sam féltestvérével. Őt megszállva jelent meg a megjövendölt végső csata színhelyén, a Stull temetőben, ahol hosszú idő után először találkozott Luciferrel. Testvére igyekezett lebeszélni az értelmetlen küzdelemről, de nem hallgatott rá, ragaszkodott ahhoz, hogy be kell végeznie a kötelességét. Nem hatották meg a Lucifer által hangoztatott érvek, tartotta magát ahhoz, hogy övé a helyes út.

Küzdelmükre mégsem kerülhetett sor, hála bizonyos közbeavatkozóknak. Először Dean jelent meg a temetőben, majd Bobby és Castiel. Utóbbi némi szentelt olajjal spékelt Molotov koktéllal gondoskodott arról, hogy Michaelnek néhány percre „távoznia kelljen”.

Mire visszatért, Sam sikeresen visszanyerte teste irányítását és éppen arra készült, hogy a Ketrecbe vesse magát. Megpróbált közbelépni, megragadta a vadászt, ám ezzel csak annyit ért el, hogy az őt is magával rántotta a fogságba.

Ezt követően már csak említés esik róla a sorozatban. A Sötétség szabadulását követően démonok jelentették Crowley-nak, hogy történt valami a Ketrecnél. Olyan zajokat hallottak, mintha valaki éppen megőrült volna és arra a következtetésre jutottak, hogy ez Lucifer vagy Michael reakciója, esetleg éppen figyelmeztetése volt. Később Lucifer elmesélte a sikeresen magához csalt Sam Winchesternek, hogy bátyja nem viselte éppenséggel jól a börtönéletet. Egészen pontosan beleőrült és már nem is tesz mást, mint üldögél egy sarokban, énekelget és magához nyúl.

Mikor haditervet eszkábáltak a Sötétség ellen maga Isten is megerősítette, hogy Michael nincs abban az állapotban, hogy harcolhasson.

Meglehetően komplikált személyiség. A végsőkig hitt a maga igazában és kész volt megölni az öccsét noha, hogy – mint be is vallotta – szerette őt. Annak ellenére, hogy évezredek óta nem látta az apját – és nem is hallott felőle – nem vesztette el a hitét. Nem törődött azzal, hogy tettei következményeképp mennyi ember hal meg és a terveibe belekontárkodó Annát is gondolkodás nélkül elpusztította. A megbocsájtás sem állt távol tőle, hiszen mind Urielnek, mind Zakariásnak elnézett „kisebb botlásokat”, viszont a türelme koránt sem végtelen.

 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu