KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
John Winchester

 

ALAPADATOK
  • Született: 1954.
  • Foglalkozása: Vadász
  • Becenevek: Johnny (Meg nevezte így)
JOHN WINCHESTER

John Winchester 1954-ben született Illinois államban. Édesapja Henry Winchester egy titkos társaság, az Egyetemesek tagja volt. 1958-ban Henry otthon hagyta Johnt. Azonban Abaddon támadása miatt Henry arra kényszerült, hogy 2013-ba utazzon, ahol Abaddon megölte őt, John pedig végig abban a tudatban élt, hogy édesapja magára hagyta őt. 

John később harcolt Vietnámban is, majd visszatért Lawrencebe, ahol szerelőkélnt dolgozott.  1973. Április 30-án vette meg az 1967-es Impalát a Rainbow Motors üzletben, méghozzá a jövőből érkezett Dean tanácsára. John azonban ekkor még nem tudta, hogy fiával találkozott.

John már korábban ismerte Mary Campbellt, azonban ekkor még ki nem állhatták egymást, Kupido beavatkozásának köszönhetően viszont egymásba szerettek, majd össze is házasodtak, miután Azazel megölte Mary családját. Természetesen John még ekkor sem sejtette, hogy Mary vadász és az egész családja az volt.

Öt évvel később, 1978-ban, Sam és Dean ismét vissza utaztak az időben és meglátogatták szüleiket. John előtt ekkor is titokban kellett tartani, hogy kik is ők valójában, hiszen ő nem tudott semmit az időutazásról.

folyt köv.

ÉRDEKESSÉGEK
  • John veterán votl a Vietnámi háborúban.
  • Johnnak volt egy másik fia is Adam, akivel a férfi midnig is titokban találkozott. Dean szerint ez azét lehetett, mert nem szerette volna, ha belőle is vadász lesz, úgy mint belőlük és normális életet szeretett volna neki biztosítani.
  • John anyukáját Millie-nek hívták.