KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Crowley

"Hello, boys" - Crowley

CROWLEY

Fergus Roderick MecLeod, másnéven Crowley ember volt, aki halála után démon lett. Először a keresztúti démonok királya volt, később pedig ő lett a Pokol királya. Korábban Lilith-t szolgálta, majd Lucifer halála után átvette a vezetést és ő lett a Pokol királya. 

Crowley az 5. évadban jelent meg legelőször, amikor segített a Winchester testvéreknek, hogy megszabadulhassanak Lucifertől. Először átadta nekik a Coltot, majd segített  megszerezni a  lovasok gyűrűjét. A 6. évadban műr Castiellel szövetkezett. A 7. évadban ismét a Winchester testvéreknek segített megszabadulni a Leviatánoktól. A 8. évadban már a fiúk próbálták felhasználni őt arra, hogy bezárják a Pokol kapuját, ezért ember vérrel gyengítették őt. A 9. évadban Crowley visszatér és ő volt az aki segített Deannek megszerezni cain pecsétjét is.

EMBERI ÉLETE

Fergus Roderick McLeod 1661-ben született Skóciában egy nagyon erős boszorkány, Rowena gyermekeként. Édesapját sosem simerte, és bár anyja boszorkány, Fergus sosem gyakorolta a boszorkányságot, de azért egy pár varázslatot megtanult édesanyjától, aki azonban nem igazán szerette a fiút, mivel folyamatosan bántotta őt és egyszer megpróbálta 3 malacért cserébe eladni. 8 éves korában Rowena elhagyta őt, mivel problémái votlak a kovennel.

Fergus ezért évszázadokig neheztelt rá, mivel végig azt gondolta, hogy édesanyja utálta őt. Fergusból később szabó lett és alkoholista, aki eladta a lelkét. Volt egy fia, akit Gavinnak hívta. Mindig bántalmazta őt. Miután Fergus meghalt, a Pokolba került és addig kínozták, amíg végül démon lett belőle. Fergus ezek után Crowleynak nevezte magát és sikeres keresztúti démon lett belőle.

ÉRDEKESSÉGEK
  • Crowley az a démon, akit a legtovább hagynak életben a fiúk. Már amolyan fura barátság is köti őket hozzá.
  • Crowley volt az, aki különféle beceneveket adott a fiúknak.
  • Ő a második démon a sorozatban, akinek előző éeltéről megtudhatunk pár dolgot.
  • Crowley csengőhangja a Baby Got Back by Sir Mix.
  • Mark Sheppard egy interjú során megmelítette, hogy Crowley talán nem is démon, ezt azonban sikeresen megcáfolták a 8. és a 10. évad során, ahol láthattuk előjönni Crowley démoni oldalát.
  • Crowley a 666-os telefonszámról hívja a fiúkat, ez azért is különös, mert általában az Ördög számának szokták nevezni ezt a számsorozatot.
  • Crowley az egyedüli olyan démon, aki meg tud szállni egy olyan embert, akit már megszállt egy angyal is.
  • Crowley a 10. évad során válik hivatalosan főszereplővé.

folyt köv.