KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Represent - Jared and Jensen

 

Jared Padalecki néhány héttel ezelőtt kezdte legelső kampányát a represent.com weboldalon, ahol pólókat és pulóvereket lehetett tőle rendelni az ár 22 és 40 dollár között mozgott, természetesen erre rá kellett számolni a postaköltséget is. Jared azért indította ezt a kampányt, mert az egyik barátja elveszítette a harcot a depresszióval, és mivel ő maga is megküzdött ezzel a betegséggel, tudja, hogy nagyon fontos a támogatás. Éppen ezért az 'Always Keep Fighting', vagyis a Soha ne add fel a küzdelmet lett a szlogen és ez a felírat található a pólókon is. Az első kampány véget ért, a pólók megérkeztek, a pénzt pedig szétosztották több szervezet között is.

 

Azonban néhány héttel később már Jensen is úgy döntött, hogy csatlakozik és a fiúk most már közös erővel folytatták a megkezdett kampányt és egy új szlogent is kitaláltak: “Moose” and “Squirrel” Say Always Keep Fighting, vagyis a sorozatból is jól ismert: Boci és Mókus azt mondja, soha ne add fel a küzdelmet lett az új szlogen. Ennél a kampánynál már nem csak pólókat és pulóvereket, de táskát és telefontartót is lehetett vásárolni, valamint gyermek méretben is árulták a pólókat. Ez a kampány is hatalmas siker lett, több mint 70 ezer ruhát sikerült eladniuk két hét alatt! A pénz ebben az esetben is több rászoruló szervezetet fog támogatni. Köszönjük a fiúknak, hogy ilyen lelkesen kampányolnak és jó célokat támogatnak.

Jared és Jensen ezeket a kampányokat személyes Facebook oldalaikon szokták meghirdetni. Személyes videókat töltenek fel, ezekből felkerült egy pár youtube-ra is. Nézzétek meg őket ti is: