KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Castiel

ALAPADATOK
  • Született: Ismeretlen
  • Foglalkozása: Angyal
  • Becenevek: Cas, Columbo
CASTIEL

Castiel egy erős angyal, aki azt a feladatot kapta, hogy kiszabadítsa Dean Winchestert a pokolból. Az ő feladata volt még, hogy megállítsa Lilithet, mielőtt Lucifert kiszabadítaná. Miután Raphael megölte őt, Istennek köszönhetően visszatért és csatlakozott a Winchester testvérekhez, hiszen nem akarta, hogy a fiúk legyenek Michael és Lucifer porhüvelyei. 

Castiel mindig próbál segíteni a Winchester testvéreknek, hiszen megpróbálja mindig a helyes utat követni. Mindig úgy cselekszik amit éppen helyesnek vél és szeretné, ha az angyaloknak jó lenne. Erős, határozott és naív. Ahogy a legtöbb angyal Castiel sem fejezi ki az érzéseit. Nem igazán érti az érzelmeket és a szarkazmust, emiatt gyakran kerül bajba az emberekkel. Azonban nagyon jó barátságot köt a testvérekkel, akik bátorítják, hogy legyen kedvesebb és kevésbé önző. 

Hisz Istenben és bár nem mindig érti, hogy pontosa mit is akar, mégis követi őt. Miután MEtatron elveszi az erejét kénytelen néhány hónapig a Földön emberként élni. Ezen időszak alatt nagyon sok mindent megtapasztal, rengeteg emberi érzést, majd amikor egy angyal elrabolja őt, Castielnek sikerül megszereznie egy másik erőt, melynek segítségével ismét angyal lesz belőle. 

Castielt Jimmy Novak engedte be, ami azt jelenti, hogy a férfi lett az angyal porhüvelye, ezáltal sajnos a férfit elszakította kislányától és annak édesanyjától. Castiel sokáig nem érezte ennek a döntésnek a súlyát, azonban később kapcsolatba került Jimmy akkor már tinédzser lányával és próbál neki minél többet segíteni.

Castiel az egyik legerősebb természetfeletti lány, akivel a fiók valaha is találkozhattak. Minden angyali képességet birtokol, mint például a teleportálást, telekinézist, az emberek elaltatását és a démonok azonnali megölését.

ÉRDEKESSÉGEK
  • Castiel lett az egyik legnépszerűbb karakter a sorozatban, habár eredetileg úgy volt, hogy csak átmeneti szereplő lesz, de aztán az írók úgy döntöttek, hogy marad. Misha pedig az 5. évadtól állandó szerződést kapott.
  • Mivel Misha úgy gondolta, hogy a karakter nem lesz állandó, ezárt az elején egy kicsit elmélyítette a hangját, mert úgy vélte ez jobban illik a karakterhez. Később azonban változtatott rajta, hiszen így nem volt neki kényelmes hosszú távon.
  • Dean annyi évig piszkálta őt a filmes utalásokkal, azonban a 9. évad során amikor Metatron beleöltette a fejébe a pop kultúrát Castiel azóta minden utalást megértett, ezzel pedig sokkalta Sam-t és Deant.

folyt köv.

 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu