KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kulisszák mögött

Egy olyan sorozatnál mint az Odaát nagyon kemény munka folyik a háttérben, nagyon oda kell figyelni a kamera állásokra, a próbákra és természetesen a vizuális effektekre is, melyeket az úgy nevezett green-screen, magyarul zöld képernyő segítségével vesznek fel. Az oldalon elolvashattok majd számos cikket, mely bevezet minket egy kicsit a kulisszák mögé, ebben a menüpontban pedig videókat nézhettek meg ezekről.

Az első egy próba felvétel, melyen Jared és Jensen az egyik jelnetet próbálják. Nagyszerű látni azt, hogy milyen jól összehangolják a jelnetetet és, hogy mennyi ember is kell, hogy elkészüljön egy kis részlet a kedvenc sorozatunkból.

A következő felvételt Misha rendezte, a forgatáson bohóckodtak egy kicsit, kiparodizálták az egészet, ahogy ezt már tőlük megszokhattuk és egy rajongó szemszögéből mutatták be nekünk.

A következő videóban Jensent láthatjuk rendezőként, hiszen a 6. évadban is rendezett egy epizódot. Elárulja, hogy nem könnyű szerepelni és rendezni is egyszerre, de természetesen a forgatőkönyv írói tekintettel voltak erre, és akkor kevesebb jelenetet kapott.

Az Odaátban is jelentős szerepet kapnak a vizuális effektek és nagyon sok munkába telik a csapatnak, hogy létrehozzák nekünk ezeket a látványos jeleneteket. A következő videóban ezt mutatják be nekünk egy kicsit részletesebben. Természetesen szükség van egy sminkes csapatra is, akik megadják az effektekhez az alapokat. Természetesen a vizuális effektekkel foglalkozó csapatnak mindig egyeztetni kell a rendezőkkel és alkalmazkodni kell a költségekhez is.

A követekező videó az első évaddal kapcsolatos. Itt még nagyon az elején járnak és elmesélik nekünk, hogy miről is szól ez a sorozat. Eric Kripke is nyilatkozik és elmondja, hogy természetesen a humor és a természetfeletti akciók mellett ez a sorozat elsődlegesen egy testvérpárról szól.

Természetesen az Odaát esetében is tartottak szereplőválogatást. Hetekig folytak a meghallgatások és Jensen először Sam szerepére jelentkezett, majd a készítők úgy döntöttek, hogy neki inkább Dean karakterét kellene eljátszania, Jared pedig tökéletes lenne Sam szerepére, mivel olyan ártatlan, 'Luke Skywalkeres' kinézete van neki.