KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  7. rész - War of the Worlds
Hol? The CW
Mikor? 2017. November 23. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: A harc folytatódik Jack megtalálásáért. Dean és Sam továbbra is Jacket keresik, Asmodeussal, aki forró nyomon van, miközben egy ismerős ellenségbe botlanak. Lucifer kiszabadul Michael fogságából és talál magának egy szövetségest.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Üdv Párizsból: Frissítések holnap!

2015.02.23. 09:19, Kitti és Norbi

Sziasztok! Üdvözlünk mindenkit Párizsból! Véget ért ez a nagyszerű hétvége, holnap pedig indulunk haza, ami azt jelenti, hogy este már érkeznek is a frissítések!! Köszönjük, hogy így is látogatjátok az oldalt, sajnos nem tudtuk megoldani a frissítést pár napig, azért mégsem otthon van az ember, de holnaptól minden visszatér a régi kerékvágásba.

Színészek: Jared Padalecki

2015.02.19. 20:49, Kitti és Norbi

Ahogy korábban említettük, nagyon sokat dolgozunk az oldal tartalmi oldalán, azonban nagyon sok minden még a háttérben marad, amíg nem készül el, most azonban elkészült a Színészek menüponton belül Jared Padalecki életrajza, és természetesen elolvashattok néhány érdekességet is a színésszel kapcsolatban. A háttérben továbbra is folyik a munka, leginkább az Epizódok menüpont jelent nagy kihívást, de dolgozunk rajta, és a következő hét közepén nagyon sok új  modul elkészül. Azért mondom, hogy a következő hét közepén, mert egy pár napra elutazunk Párizsba, és onnan nem biztos, hogy tudjuk majd frissíteni az oldalt, de természetesen megpróbáljuk. Valamint elkészültek az oldal közösségi oldali is, lájkoljatok minket a Facebookon, vagy kövessetek bennünket Twitteren az alábbi linkek segítségével: FACEBOOK - TWITTER

A nézettségi adatokat is elhoztam az előző résszel kapcsolatban, ugyanis kiemelkedően magas számok jelntek meg a 14. epizódnál, 2.29 millióan voltak kíváncsiak erre az epizódra Amerikában, és ne feledjük a következő epizód Március 18-án érkezik majd, szóval egy kicsit várnunk kell, de sajnos ez a csatorna döntése.

SZÍNÉSZEK: JARED PADALECKI

10x15 - The Things They Carried

2015.02.19. 04:46, Kitti

Jó reggelt! Tegnap elég sokat dolgoztunk a háttérben, de még nem kerültek kiírásra az elkezdett modulok, mivel még nincsenek készen, de ma igyekszünk őket befejezni. Most pedig elhoztam nektek a tegnapi epizód promóvideóját, érdemes megnézni, ismételten egy nagyszerű epizódot várhatunk.

EOnline cikk: Crowley anyukájának története nem fog jó véget érni

2015.02.18. 04:44, Kitti

Jó reggelt! Megjelent tegnap egy cikk az Eonline weboldalon, amiben szintén Mark Sheppard nyilatkozik nekünk a 10. évaddal kapcsolatosan. 

Később pedig érkeznek a modulfrissítések is.

Ki gondolta volna, hogy valaha is találkozhatunk majd Crowley anyukájával a Supernaturalben? Ha ezt megmondtad volna az 5. vagy a 7. évadban, vagy akár a 10. évad elején, akkor csalónak hívtunk volna. Íme Rowena a pokol királyának édesanyja, aki visszatért a halálból, csak azért, hogy csináljon valamit...

Nem tudjuk mi lesz ennek a vége, de Sheppard elárulta: "Ő egy boszorkány, és sosincs jó vége, a boszorkányos dolgoknak."

Sheppard örömmel látta a forgatókönyvben, hogy ebben az évadban megismerjük Crowley anyukáját.

"Úgy gondolom, hogy lenyűgöző, hiszen a szülőkkel való kapcsolat mindig dinamikus." Mondta Sheppard az E!News-nak. " Ők azok az emberek, akik telepítették a gombokat és nagyon jól tudják hogyan nyomják meg. Crowley problémája az, hogy itt Fergus anyukájáról van szó, és sosem ismeri el, hogy ő Fergus, ha ennek így van értelme. Ő nem igazán Crowley anyukája, de így is nagy hatással van rá."

Ugyanúgy ahogy a rajongókat is, Sheppardot is nagyon meglepte, hogy Rowena lesz Crowley anyukája.

"Amikor először hallottam a történetről, úgy gondoltam ez elég különös lesz." - mondta Sheppard. "Aztán pedig kíváncsi lettem, hogy mit is lehet ebből kihozni. Ruth fantasztikus. És már nagyon rég hallgathattunk boszorkány fia vicceket. Crowley anyukája elég ijesztő, és a Supernatural rajongók jól tudják, hogy sosincs jó vége a boszorkányos dolgoknak."

Nagyon nehéz és egyben lenyűgöző látni, ahogy Rowena megpróbálja manipulálni fiát, hiszen Crowley a sebezhetetlen gazember a CW sorozatában.

"Crowley nagyon is jól tudja, hogy manipulálják." - árulta el Sheppard. "Nagyon is jól tudja, hogy mi folyik körülötte. Viszont most nagyon sok dologgal kell foglalkoznia, ott van Dean ügye, és természetesen Cain visszatérése is, ami azért elég nagy dolog. Nála van a kard is. Nagyon sok minden zajlik most körülötte, és Crowley nem igazán foglalkozik azzal, hogy az anyukája ki is valójában.

De hogy lehet Crowley ennyire érzékeny Rowena manipulációjára, ha nem fejezték be a próbákat a templomban?

"A 8. évad végén, mindenképp megjelent nála az ember." - mondta Sheppard. "Az emberi tapasztalatok, hívhatjuk így. Ezek olyan dolgok, amikről Crowley azt gondolta, hogy tudja kezelni. Van benne a halhatatlanság és az érinthetetlenség, ami mindig jelen van nála. De sosem lehet tudni!"

Mi lehet Rowena célja a fiával?

"Most még nem mondhatok el semmit!" - mondta Sheppard nevetve. "Hamarosan megtudhatjuk majd, hogy mi Rowena célja és mit akar elérni. Akár illenek Crowley terveihez, vagy akár Crowley emberségével van kapcsolatba, még sebezhetővé téve őt, hogy Rowena elérje a végső vágyait, ezt majd láthatjuk kibontakozni."

A következő epizódban láthatjuk, hogy Crowley segít majd a Winchester testvéreknek, és ezzel Rowena nem ért egyet. 

"Crowley mindig azt csinálja amit akar." - mondta Sheppard. "És most, hogy a Deannel való kapcsolatomnak vége lett, a Winchester testvérek a segítségemet kérik Cain ügyével kapcsolatban. Nem hiszem, hogy Rowena napirendjén volt Dean és Crowley kapcsolata, de azt hiszem ez egy megoldatlan kérdés  marad neki."

FORRÁS: uk.eonline.com

Mark Sheppard elismerte, hogy Dean aranyos, de tényleg annyira aranyos?

2015.02.17. 04:45, Kitti

Jó reggelt! Már indítjuk is ezt a Keddi napot egy Zap2it cikkel, melyben Mark Sheppard mesél nekünk egy kicsit többet Dean és Crowley kapcsolatáról.

Az Odaát rajongók számára Dean és Crowley kapcsolata túl hamar véget ért a 10. évad második epizódja során, amikor Dean ismét ember lett. Sheppard már hallotta is a panaszkodásokat. Tény, hogy mindig Deanről mesélnek neki. " Mindig csak Dean, Dean, Dean, Dean. Szörnyű. Interjút készítesz Crowleyval és Deanről kérdezel." - mondta Sheppard hamis megvetéssel a Zap2it oldalának. "Igen, aranyos, de tényleg annyira aranyos lenne? Nem tudom." 

A válasz pedig igen, tényleg aranyos. Habár ezt Sheppard is nagyon jól tudja. Amikor viccelődött azért megemlítette, hogy Dean és Crowley kapcsolata szerinte is túl korán véget ért és Crowley hiányolja démon barátját.

"Nagyon érdekes és dinamikus kapcsolatuk volt, amit nagyon jó volt eljátszani. - mondta. "Azt hiszem valamiért szükségük van egymásra, bármit is érezzenek a másik iránt. Van egyfajta szükségesség. Crowley remekül érezte magát és valahol ő is bánja, hogy ilyen hamar vége lett."

Ez a kapcsolat egy kicsit vissza fog térni majd a következő epizódban, ugyanis a Winchester testvérek Crowley segítségét kérték, hogy megtalálhassák Caint és megszabadulhassanak a pecséttől, ami Deanből gyilkoló gépet csinált.

"Crowleynál van a kard és tudja, hogy Dean milyen veszélyes lehet a karddal együtt." - magyarázta. Azonban a dilemmát Cain okozza. Vajon ő sokkal veszélyesebb lehet, ha a kard az ő kezébe kerül?"

Hát ez bizony nehéz kérdés, főleg ha arra gondolunk, hogy Dean milyen könnyen engedett gyilkos ösztöneinek a 10. évad második felében. Az pedig egyértelmű, hogy Crowley inkább egy kicsit a Winchester testvérekkel barátkozik, mint hogy Rowenával foglalkozzon. Ez egy nehéz időszak Crowley számára, azonban egy kis időtöltés Deannel talán felvidíthatja majd.

FORRÁS: zap2it.com

Mark Sheppard: SPOILER a következő epizódhoz

2015.02.16. 20:24, Kitti

Úgy döntöttem, hogy megleplek még benneteket mára egy új Spoileres cikkel, melyben Mark Sheppard, vagyis Crowley mesél nekünk egy kicsit a következő epizódról.

A Pokol királyának kezében van a kard és Mark Sheppard karaktere dönt, hogy végül ki is kapja meg a híres kardot, Dean vagy Cain.

Úgy tűnik, hogy Crowley Dean Winchestert választja a következő epizódban Cain helyett. "Crowley kezében van a kard. Tudja, hogy Dean milyen veszélyes vele és azt is tudja, hogy mire képes a kard segítségével." - mondta Sheppard a zap2it weboldalnak. "Aki a dilemmát okozza, az Cain, vajon ő még veszélyesebb lehet, ha a kard az ő kezébe kerül?"

Miután elhagyta az alkoholt és próbál helyesen étkezni Dean úgy tűnik elég jól megtalálta az arany középutat és gyilkos ösztöneit kordában tudja tartani. Azonban úgy tűnik, hogy ez a nagy igyekezet sem elegendő, amikor Cain gyilkos fegyverét ismételten a kezében tarthatja. 

FORRÁS: enstarz.com

Modulok: Odaát könyvek

2015.02.16. 04:37, Kitti és Norbi

Jó reggelt! Már érkezik is a frissítés, méghozzá egy új modult hoztunk nektek, melyben az Odaát könyvekről kezdtünk el írni egy kicsit bővebben, természetesen a moul még nincs kész, nagyon sokat kell még bővíteni rajta, de addig is érdemes lesz megnézni, hiszen sok új dolgot olvahattok a modulon belül.

SUPERNATURAL KÖNYVEK