KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  14. rész - A Most Holy Man
Hol? The CW
Mikor? 2017. Március 8. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Sam és Dean már közel jár hozzá, hogy beszerezzen mindent, ami az apokaliptikus világ kapujának megnyitásához szükséges és talán sikerülhet kiszabadítaniuk Maryt és Jacket. Az utolsó összetevő pedig egy fekete piacra vezeti a Winchestereket, ahol vallási ereklyék találhatóak, azonban nem minden az aminek látszik.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Supernatural Magazin: Jensen Ackles a kezdetekről PART 3.

2015.03.13. 17:57, Kitti

Sziasztok! Érkezik a cikk harmadik fele, remélhetőleg most már sikerül befejeznem. Ezek után a cikket természetesen elérhetitek majd a Supernatural menüponton belül a Cikkek modulnál. Jó szórakozást!

Tény, hogy a sok ugratásos történet közül nehéz kiválasztania Jensennek azt amelyiket felhozhatja példaként. "Elő kell vennem a listámat." De természetesen elkerülhetetlen, hogy ne kelljen szembe néznie ezekkel az ugratásokkal, melyek már majdnem városi legendák lettek mint például a szennyvízcsatornás eset, melynek neve No Exit.

"Jared és én a csatornában mászkáltunk, víz volt benne, és eléggé átáztunk. A kamerás nevetett rajtunk, ekkor odafordultam Jaredhez és azt mondtam neki: ' Bele megy, ugye?' Oh, igen. Befejeztük a jelenetet, odasétáltunk  és belerántottuk a vízbe. Aztán a rendező Kim Manners odajött, és azt mondta: 'Idióták.' Majd felsegítette, csurom víz volt." Természetesen bosszút akartak állni és Ackles nem látta, hogy mi következik.

"Körülbelül egy héttel később egy másik jelenetet forgattunk. Ismét a csatornában mászkáltunk. Felépítették ezt a nagy csövet egy létrával. Én másztam fel először, majd Jared jött utánam. Ahogy felértünk két nagy vödör víz hullott a nyakunkba. Felnéztem és azt mondtam. 'Ennek nem lett volna szabad megtörténnie!' Beragadtunk és sehová se tudtunk menni. Az egész stáb nevetett. 

Ackles szintén nevet ezeken az ugratásokon, hiszen, ahogy ők is adnak, úgy kapnak is vissza bőven, különösen, ha új ember is csatlakozik a csapathoz. Ahogy azt már korábban is említettük Katie Cassidyt (Ruby) úgy üdvözölték a csapatban, hogy üveg ketchupot kapott a ruhájára.

Míg Cassidy és Lauren Cohan (Bela) jól elszórakoztak a fiúkkal a forgatásokon, addig a karaktereik komolyan érdeklődni kezdtek a Winchester testvérek iránt. Ackles nem igazán szeret beszélni ezekről a párválasztásokról. 

"Nehéz, hiszen az Odaát inkább utazós sorozat, arról szól, hogy új emberekkel találkozunk és tovább lépünk. Mivel szinte minden epizódban új szerelmek vannak, nem tűnik a legjobbnak, hogy a fiúk kapcsolatba kerüljenek bárkivel is. Ez olyan, hogy odamész valakihez, Szia, hogy vagy? Ma te leszel velem." - meséli Ackles. "Aztán pedig tovább lépnek és nézik, hogy ki lesz a következő. Nincs igazán lehetőség rá, hogy érzelmileg is kötődj valakihez. Velük dolgozol, aztán pedig tovább állnak. Azt hiszem ez így sokkal jobb és gyorsabb."

De ez természetesen nem jelenti azt, hogy Ackles nem támogatna egy romantikus kapcsolatot a képernyőn. Bízik Kripkében és a többi íróban is, hogy jól végzik a feladatukat  ők pedig Padaleckivel együtt végzik a sajátjukat. "Azt hiszem mindketten rájöhetünk arra, hogy milyen szerencsések vagyunk, amiért ebben az üzletben dolgozhatunk és sikeresek vagyunk.

FORRÁS: SUPERNATURAL MAGAZIN EXCLUSIVE COLLESTOR'S EDITION SPECIAL

10. évad Epizódismertetők

2015.03.12. 17:47, Kitti

Sziasztok! Tudom, hogy mára a Supernatural magazinos cikket említettem, viszont úgy alakult, hogy nem igazán vagyok itthon, ezért hozok nektek gyorsan két új epizódismertetőt a 10. évadhoz. A cikk, ha később belefér még akkor elhozom, de valószínűnek tartom, hogy csak holnap lesz meg. 

Megjelent a 10. évad 16. és 17. részéhez tartozó epizódismertető, nagyon érdekes epizódokra számíthatunk.

10x16 - Paint It Black:  Sam és Dean egy sor öngyilkossági ügyet vizsgál ki, melyet olyan emberek követtek el, akikben nem sok közös van csak a haláluk módja. Kegyetlen és lassú öngyilkosság. Minden öngyilkos tagja volt egy katolikus templomnak és nem sokkal előtte gyóntak, így a fiúk arra gondolnak, hogy a papnak valami köze lehet az öngyilkosságokhoz. Crowley elkapja Olivettet, a Grand Coven vezetőjét, Rowena pedig azt tervezi hogyan gyakorolhatná ismét szabadon a mágiát.
10x17 - Inside Man:  Sam és Castiel egy nyomot követnek Cain pecsétjével kapcsolatban. Dean és Rowena találkozik.

People magazin interjú Jared Padaleckivel

2015.03.11. 19:42, Kitti

Sziasztok! Ma megjelent egy új interjú a People magazin weboldalán, úgy gondoltam, hogy ezt az interjút kezdem most el fordítani. A Supernatural magazinos cikk vége pedig holnap kerül fel. És ne feledjétek, pontosan egy hét múlva érkezik az új epizód, szóval már nem kell sokat várni.

- Twitteren írtam, hogy beszélni fogok veled és sokan azt szerették volna, hogy tudd, azok akik Borderline Személyiségzavarban szenvednek nagyon értékelik a munkádat. Milyen érzés, hogy pozitív visszajelzést kapsz a rajongóidtól ezzel kapcsolatban?

- Nagyon nehéz szavakba önteni. Csodálatos. Remélhetőleg ez majd segít, hogy jobban figyeljünk erre a betegségre, hiszen körül vesz minket. Ez mindenhol jelen van és az emberek rejtegetik. Ha valakinek rákja van, akkor tudja, hogy nem kell szégyelni, hiszen nem ő tehet róla. Tudjuk, hogy ez egy probléma. De ha valamiért azt mondják, hogy valaki depresszisó, akkor az emberek hajlamosak úgy nézni arra a valakire, mintha három feje lenne. Remélhetőleg ez egy új párbeszéd kezdetét veszi.

- Miért döntöttél úgy, hogy elkezded az "Always Keep Fighting" kampányt?

- Valahogy minden össze állt. Különösen Spehen Amell segített, aki már szervezett egy pár ilyen gyűjtést, elmondta, hogy a rajongók nagyon nagylelkűek tudnak lenni, ha jó ügyről van szó. Körülbelül egy hónappal később elkezdtünk beszélgetni a dologról. Kaptam egy hívást Új Év első napján, hogy egy barátom elveszítette a harcot a depresszióval.

Nem én vagyok az egyedüli és nem is az a sok ember, aki már megtapasztalta ezeket a dolgokat élete során. Nekem vannak barátaim, van életem, emberek vesznek körül, akikkel dolgozok, nagyon sok szeretetet és támogatást kapok - a kampány azoknak szól, akik ebből kicsit kevesebbet kapnak.

- És hogy választottad ki a szlogent?

- Dolgoztam valakivel, aki 20 éve küzd ezzel a betegséggel és minden reggel amikor felkel, tudja, hogy ez egy közdelem lesz. Először a "Never Give Up"-ra gondoltunk, de ez inkább arra ösztönzi az embereket, hogy két lehetőség van, vagy sikerül, vagy feladod. Egy megelőző hozzáállás a fontos számomra - mert azt hiszed, hogy magától elmúlik, pedig nem. Komolyan kell venni ezeket a dolgokat és harcolni. 

Az emberek, akik depresszióval, mentális betegségekkel küzdenek, üngyilkos gondolataik vannak igenis erősek. Erősek, mert harcolnak és úgy kelnek fel reggel, hoyg igenis le tudják győzni.

- Beszéljünk egy kicsit az Odaátról. A sorozat most tér vissza egy kisebb szünet után. Az előző epizódban láthatjuk, hogy Deannek nem volt egyszerű dolga Cain pecsétjével. Hogyan fog neki segíteni Sam és Cas?

- Egy kicsit vicces dolog következik majd a sorozatban, mert a sorozat nagyon sok problémával fog foglalkozni - lesz aki majd úgy érzi, hogy egy kicsit feladták és lesz aki úgy, hogy tovább harcolnak.

Láthatjuk majd, ahogy Dean olyan valamivel harcol, ami hatalmasabb mint ő. Az Odaátos divat szerint ott lesz Castiel és még sok más karakter, aki segíteni szeretne. Még mindig harcolunk. A pecsét nem tűnt el, tehát tervezzük a következő lépést - mind biztosak voltunk benne, hogy van gyógymód, de nincs. Tehát tovább kell harcolni.

folyt köv.

FORRÁS: people.com

Supernatural Magazin: Jensen Ackles a kezdetekről PART 2

2015.03.10. 15:08, Kitti

Sziasztok! Már folytatom is a tegnap megkezdett cikket a Supernatural magazinból. Nézzük is, hogy miket árul el még nekünk Jensen az Odaátról és egy kicsit a kulisszákról.

Jensen példaként a Crossroad Bluest hozta fel. "Az alku a Robert Johnson legendával,"- mondta Ackles. "Robert Johnson volt minden idők egyik legnagyobb blues gitárosa. A legenda úgy tartja, hogy borzalmasan játszott és az emberek kinevették. Kilenc hónapig szünetet tartott és mire visszaért, már hatalmas sikere lett. A történet szerint eladta a lelkét az ördögnek, mert remek gitáros lett belőle. Megnéztem az interneten és bumm! - ott volt. Minden amivel foglalkozik a sorozat."

Habár Dean Winchester minden nap természetfeletti lényekkel néz szembe, Acklesnek nincs ilyen tapasztalata, habár elmesélte nekünk, hogy mi volt a legijesztőbb dolog, ami az Odaát forgatásán történt. " Számomra az volt a legijesztőbb, amikor a Bugs című epizódot forgattuk ahol sok rovarral és különféle lényekkel kellett foglalkozni. Csapdába estünk egy fele akkora padláson mint ez a kocsi és 60.000 szúrós méh volt velünk..."

"A mennyeszet annyira alacsony volt, hogy mindkettőnknek le kellett guggolnia. A vicces rész az volt benne, hogy ott voltak a kamerás emberek és a hangtechinkával foglalkozó emberek is, akik tetőtől talpig védő ruhában voltak. Aztán azt mondták, oké, jöhetnek a fiúk. Én pedig normális ruhában voltam, és azt mondtam 'Micsoda?' Aztán persze megcsíptek. Elkerülhetetlen volt. Az is vicces volt még, hogy a méhész azt állította ameddig nyugodtak maradunk, addig nem fognak megcsípni minket." De a jelenet szerint Deannek kapálóznia kellett a levegőben. "Tehát megcsíptek és elég érdekes tapasztalat volt."

"A végső vágásnál pedig kiderült, hogy a méhek túl kicsik voltak, így nem kerültek bele a jelenetbe, vizuális effektekkel tették őket oda, én pedig azt mondtam. 'Ugyan már, átmentem ezen az egészen és most digitálisan teszitek őket hozzá: ez nevetséges!' Természetesen van némi rizikó a sorozatnál, de Jared és én szeretjük ezeket a fizikai kihívásokat a sorozatban."

A fizikai hatások alatt nem csak azt értjük, hogy néha megsérülnek, mondjuk lesznek apró zúzódások, karcolások vagy egyéb szórások a színészeken. Néha vannak váratlan esések is.

"Az ilyen dolgok megesnek néha." - mondta Ackles, aki vissza is emlékezett egy incidensre a The Kids Are Alright című epizódból. "Egy kisfiúval forgattam jelenetet, aki odajött és megölelt, volt a kezében egy Nintendo tok a kezében, ami beleakadt a kabátomba, és amikor elvette..."(Mutatta Jensen a kabátján, hogy mi is történt a Nintendós eset után.) " Egy másik eset pedig akkor volt, amikor az Impala felé mentem, hogy kivegyem a táskámat. A kellékes bezárta a táska pántját az ajtóban, és így nagyot este. Ezek szinte minden napos dolgok, amiket láthattok a baki felvételeken."

A másik, amit még láthatunk ezeken a baki felvételeken, az az, hogy Jensen és Jared számos csínytevést követnek el a forgatásokon bárkivel. "Az emberek mindig azt kérdezik, hogy "Hogyan szoktad megviccelni Jared-t és ő hogyan viccel meg téged?"Sajnos ezekről a történetekről nem fogunk hallani. "Már az elején rájöttünk, hogy jobb ha összefogunk és a stáb tagjait vagy a vendég szereplőket vicceljük meg csapatként."

folyt köv.

FORRÁS: SUPERNATURAL MAGAZIN EXCLUSIVE COLLESTOR'S EDITION SPECIAL

Supernatural Magazin: Jensen Ackles a kezdetekről

2015.03.09. 15:45, Kitti

Sziasztok! Máris egy új cikkel indítanék, mely a Supernatural magazinban jelent meg, most pedig Jensen mesél nekünk egy kicsit a sorozatról és saját életéről. Saját fordítás!

Vajon mi lehetett a legnagyobb veszély, amivel a Winchester testvéreknek szembe kellett néznie? Talán egy Démon? Vámpír? Vérfarkas? Szellemek? Alakváltók talán? Valójában egyik sem. A legnagyobb veszély az volt, hogy vajon a két főszereplő hogy fog egymással kijönni, hiszen ha egy sorozat főszereplői között nincs meg a kémia, akkor az nem sok jóra vezet vissza.

"Azt hiszem tényleg ez a legfontosabb a sorozatban." - mondta Ackles."Ahogy Eric Kripke is mondja, ez a családról szól. És ha nem lenne jó a kémia a két testvér között, akkor nem lenne jó az egész. Azt hiszem ez igenis fontos része a sorozatnak... ez nem csak színészkedés. Jared és én nem tudnánk hitelesen alakítani a képernyőn a jó testvéreket, ha a valóságban nem jönnénk ki jól egymással. A valósűgbeli barátságnagyon meghatározza a kémiát a képernyőn.

Amikor Jared és én találkoztunk barátok lettünk és észre vettük, hogy hasonló dolgokat szeretünk és hasonló dolgokat nem, tehát így elég könnyű volt közös témát találni. Nagyon élvezetes vele dolgozni. Tudom milyen érzés idősebb testvérnek lenni, hiszen van egy húgom a valóságban. Neki pedig van egy idősebb testvére, tehát ő is tudja milyen kisebbnek lenni. Tehát úgy érezzük, hogy bele passzolunk a szerepekbe. ."

"Nagyon jó, ha valaki olyannal dolgoztok, akivel közel álltok egymáshoz. Láttam őt, hogyan nőtt fel, mint színész. Tehetséges volt korábban is, de láttam, ahogy fejlődött a tehetsége és a munkája." Ackles elmondta, hogy Padalecki a Gilmore Girlsben csak visszatérő karakter volt. "Ezt mi csak kirakatrendezésnek hívjuk. Nem hiszem, hogy abban a sorozatban az övé volt a legérdekesebb szerep. Soha nem tudott a teljes filmre koncentrálni, pedig szerepelt már előtte néhányban. Úgy értem rengeteg nagyszerű emberrel dolgozott már, de most megadatott neki a lehetőség, hogy ez róla szóljon és megadta neki a rivaldafényt. Büszke vagyok rá, akár csak egy idősebb testvér, tényleg. Nem tudok róla eleget beszélni. Rajongója vagyok!"

Ackles azt is elárulta nekünk, hogy ő és Padalecki ugyanazokat a sport csapatokat kedvelik és ugyanazokat a zenéket szeretik. "Szeretem a klasszikus zenét. A középiskolában szinte csak ezt hallgattam - határozottan állítom, hogy nagy szerepe volt az életemben."

A klasszikus rock nem csak a fiúk kedvence, de Eric Kripke is szereti. Kripke megoszotta még a fiúkkal a városi legendák iránti  rajongását is. "Eric adott néhány városi legendákról szóló könyvet és DVD-t, így egy kicsit mi is közel kerülhettünk a mitológiához és a legendákhoz. Tehát ami az előkészületeket illeti mi is hozzá tettünk, de természetesen a harci tréningek több időt vettek igénybe. Minden egyes forgatókönyvnek más tárgya van, más legenda vagy különböző szellem, így azután tanulunk, hogy leforgatunk egy epizódot."

folyt köv.

FORRÁS: SUPERNATURAL MAGAZIN EXCLUSIVE COLLESTOR'S EDITION SPECIAL

Kulisszatitkok modul

2015.03.08. 11:58, Kitti

Sziasztok!! Elkészült a Supernatural menüponton belül a Kuliszatitkok modul, vagyis még incs teljesen kész, de nagyon ok új videót nézhettek és sok érdekességet olvashattok el a modulon belül. Később még jövünk! Jó szórakozást mindenkinek!!

KULISSZATITKOK

Modulok: Epizódok

2015.03.07. 19:14, Kitti és Norbi

Ma még moduloztunk is egy kicsit, méghozzá az első évad epizódjainak adatait és érdekességeit bővítettük. Elkészült a 3. és a 4. rész modulja, melyet a Supernatural menüponton belül találtok meg. Jó szórakozást hozzá!

3. RÉSZ - 4. RÉSZ