KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  2. rész - The Rising Sun
Hol? The CW
Mikor? 2017. Október 19. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Sam és Dean elkezdik felfedezni, hogy mire is képes Jack ereje. Donatello váratlan látogatása ráébreszti a Winchester fiókat arra, hogy Jacknek nagyobb védelemre lesz szüksége mint amit a fiúk biztosítani tudnak. Egy új rosszfiú igyekszik megkaparintani a Pokol Királyának trónját, most hogy Lucifer már nincs a képben, igyekszik majd Jacket az ő oldalára állítani.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Nikrécia
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HÍREK

Hollywood Reporter interjú Jensen Acklessel

2015.02.08. 14:09, Kitti

Most pedig elhozom nektek az interjú befejező részét. Ma szeretnénk még megírni 1-2 modult, valamint a Galéria bővítésével is foglalkozunk majd. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy esetleg ki az, akit érdekelnének letölthető epizódok? Feltöltöm majd a következő heti epizódot, és meglátjuk ki az, akiket érdekelne. Véleményeket ezzel kapcsolatban a chatbe várjuk. Valamint elkészült a lap facebook oldala is, lehet minket "lájkolni", hogy ti is elsőnek értesülhessetek a legújabb frissítésekről. FACEBOOK OLDAL Most pedig nézzük az interjút.

- Sokszor úgy tűnik, hogy démon Dean sokkal boldogabb volt, mint az eredeti Dean valaha is.

- Nagyon szerettem volna még tovább alakítani démon Dean karakterét, de valljuk be, hogy nem tudhatjuk igazán, hogy többé már nem démon. A pecséttel kapcsolatos kérdések még mindig nincsenek megválaszolva. Amikor például kijött a purgatóriumból, akkor azt mondta 'Ide tartozom, utazgatni a testvéremmel' Azt hiszem ő ezekben a pillanatokban a legboldogabb. Természetesen ez egy hosszú út és nagyon jól tudja, hogy rengeteg gonosz leselkedik rájuk, de ez az amit ő szeretne és ide tartozik, most már tudja.

- Ahogy telt az idő, láthatjuk, hogy Dean sokat változott, felnőtt lett és hogyan hatottak rá bizonyos dolgok, ez lehetőséget adott számodra is, hiszenkülönböző típusú Deaneket kellett alakítanod. És persze vannak olyan esetek is, amikor bejün valaki és átveszi ezt a rendkívül összetett karaktert, mint például a 10. évad 12. epizódjában.

- Dylan Everett játszotta a fiatal Deant. Volt régebben valaki már, aki alakította a fiatalabb Deant, de az a fiatal Dean volt, és most itt van ez a fiú, akinek igazi kihívás volt, hiszen a jelenlegi Deant kellett beletennie egy fiatalabb testbe, és bejönni a frogatásokra, átvenni egy karaktert, amit már egy adott színész alakít évek óta és előadni, ahogyan azt ő tette, és ha én lennék a közönség, a sorozat rajongója, aki nagyon védelmező a karakterével kapcsolatban, teljesen le vagyok nyűgözve, mert remek munkát végzett.

FORRÁS: hollywoodreporter.com

Készül a Galéria

2015.02.08. 06:53, Kitti és Norbi

Jó reggelt mindenkinek! Elkezdtük végre az oldal Galériájának előkészületeit, kerültek fel promóciós képek az első, második, kilencedik és tizedik évadhoz.  Még ma felkerülnek a következő epizód képei is, valamint majd lesznek kivágott képek is minden egyes epizódhoz, ehhez azonban több időre lesz szükségünk, mert nagyon sok munka lesz. A lényeg, hogy létrejött a Galéria nézzétek meg ti is. Később pedig még jelentkezünk, hiszen érkeznek a többi frissítések. Kattintsatok a képekre, ha meg szeretnétek nézni a Galériát.

   

Epizódok menüpont

2015.02.07. 19:48, Kitti

Nagy erőkkel nekiláttunk az Epizódok menüpont kialakításának, elkészültek az Évadok leírásai és ki tudjátok választani azt az évadot, melyről szeretnétek még többet megtudni. Az első évadon belül elkészült az első rész modulja is, érdemes elolvasni, hiszen rengeteg zeneszámot, érdekességet és információkat olvashattok.

Holnap még több modult szeretnék megcsinálni, jó lenne, ha minél előbb elkészülnének, hiszen nagyon sok érdekességet szeretnék veletek megoldani a sorozattal kapcsolatban. Ha esetleg lenne rá igény szkennelnénk nektek Odaát magazinokat is. Mindenképpen fogunk majd cikkeket is fordítani a magazinokból. A véleményeket ezzel kapcsolatban a chatbe várjuk.

EPIZÓDOK - 1. RÉSZ

Hollywood Reporter interjú Jensen Acklessel.

2015.02.07. 15:58, Kitti

Sziasztok! Ma tovább folytatom a tegnap megkezdett interjút, egyszerűen élmény fordítani, hiszen annyira jól ismeri a karakterét és annyira beleéli magát a szerepébe. Mára még tervezünk új modulbővítéseket is, remélem, hogy sikerül velük haladni. Most pedig nézzük az interjút.

- Dean személyisége ebben az évadban egy kicsit belső és érzelmes, ellentétben az előző évadokkal, ahol mindig ezek a "nagy gonosz" leszámolások voltak. Mennyivel jelent ez nagyobb kihívást a számodra?

- A Nagy gonosz még nem valósult meg, tényleg. De úgy érzem meg fog. Még dolgoznak a történeten, és az elkövetkezendő epizódokban ezt majd látni fogjuk, hogyan is alakul ki. Tehát azt hiszem most ez a keresztem. Úgy gondolom, hogy őt mindig ezeke a belső dolgok vezérlik, és ez az ami őt igazán az őrületbe kergeti, hogy a testvére Sam mindig ott van, és akkor is segíteni akar, amikor ő nem engedi ezt meg neki. Dean próbál egy kicsit bátor álarcot önteni magára és szembe nézni ezekkel a dolgokkal, ahogy mindig is szembe néz a csapásokkal, és tudja, hogy sokszor fogalma sincs arról, hogy mivel kell felvennie a küzdelmet. Az elkövetkezendő epizódokban lesz majd egy olyan jelenet, ahol Dean azt mondja "Nézd, nem tudunk vele mit kezdeni, ezért inkább folytassuk a munkát." Ezzel leginkább azt mondja, hogy "Nézd Sam, ezzel a dologgal te sem tudsz mit kezdeni és én sem, tehát csináljuk a dolgunkat addig ameddig lehetőségem van rá." Egy egyfajta folyamatos csökkenés - lassú romlás - Dean számára. Ez egy időzített bomba és tényleg kezdünk rájönni lassan, hogy nincs rá megoldás.

- Van egyfajta kettősség Deanben, ugye nem olyan rég még démon volt, a 10. évad elején pedig már láthatjuk, hogy igen, démon volt, de mégis jól szórakozik és élvezi az életet, ami teljesen az ellentéte annak, amiről a harmadik évadban álmodott, hogy mi lesz vele, ha valaha is démon lesz.

- Ahogy megjelenik neki a harmadik évadban - tudod vicsorgó, dühüngő, pszichopata démonként - ezek olyan démonok voltak, amikkel Dean abban az életszakaszban találkozott, így ez neki tudatalatti volt, hogy ő hogyan viselkedne ha démonná változna. Akkor úgy gondoltam, hogy igen, ennek van értelme és nagyon jól egymás mellé helyezte amikor átalakult egy teljesen más valamivé,  nagyon sok terhet kellett elviselnie akkoriban. Ezt nem kellett elviselnie többé, és ahelyett, hogy egy vicsorgó, döhüngő démon lett volna, inkább egy olyan démon lett belőle aki igenis élvezte az életet - vagyis a démoni életet. Úgy gondoltam ez elég érdekes, és talán lehet még néhány érdekes jelenet ebből, különösen, ha a Crowleys jelenetekre gondolunk, aki nem tud elkapni valakit, aki annyira komolytalan és nem érdekli semmi, különösen a főnöke, és aki még inkább az őrületbe kergette őt azzal, hogy éppen bunkó volt, vagy dacos. Nem akartam, hogy úgy látszódjon Dean dacos. Azt akartam, hogy valami ilyesmi legyen: "Cseszd meg! És azt is, amit szeretnél, hogy megtegyek. Azt fogom tenni, amit akarok, tudod miért? Mert nem érdekel." Ez nekem valahogy még őrültebben hangzott, tehát ebbe az irányba vittük el a történetet és ez egy kicsit jobb színben tüntette fel a dolgokat Dean szzámára, nem úgy ahogyan azt a 9. évad során láthattuk.

folyt köv.

FORRÁS: hollywoodreporter.com

Epizódok menüpont - első évad

2015.02.06. 18:04, Kitti és Norbi

Megkezdtük a munkálatokat az első évadnál, előkészítettük az első évad epizódjait, hamarosan rá tudtok majd kattintani minden egyes epizódra és rengeteg érdekességet olvashattok majd el róla. Jelenleg még csak pár információt találtok, mint például az epizódok rövid tartalmát és az epizódcímeket, de hamarosan bővülni fogunk! Mára ennyi lenne, nézzétek meg hogy sikerültek a menüpontok.

EPIZÓDOK - 1. ÉVAD

Modulok és interjú Jensen Acklessel

2015.02.06. 15:14, Kitti

Sziasztok! Ma délután folytatódik a munka, leginkább az Epizódok menüponton belül fogunk dolgozni, hiszen még nincs nagyon kész semmi, mindeközben pedig megjelent egy interjú is Jensen Acklessel a napokban a hollywoodreporter.com weboldalon és ezt szeretném lefordítani nektek. Az interjút ma elkezdem, befejezni viszont csak holnap fogom, mivel lég hosszú. Saját fordítás!

Az elmúlt 10 évad során a CW csatorna kedvenc démonvadász családi drámája az Odaát rajongói rengeteg ismétlést fedezhettek fel a főszereplőkkel, Sam és Dean Winchesterrel kapcsolatosan. Egészen kisfiúként ismerhettük meg őket, akik útnak indultak, hogy megkeressék édesapjukat, aki egy vadászat alkalmával eltűnt. Dean volt a tipikus nagytestvér - gyakran túlságosan is védelmező, aki édesapja nyomdokaiba szeretne lépni és már korán rákényszerült arra, hogy ő legyen a férfi a háznál már fiatal korában. Sam volt az, aki tanulni akart és ő volt az érzékenyebb, próbálta kialakítani a saját útját már egészen kiskorától kezdve, ahogy azt a sorozatban is megismerhettük. A két karakter nagyon eltérő, de mégis összekötötte őket a testvéri szeretet és számtalanszor bebizonyították azt is, hogy mennyire erősek, amikor együtt vannak, harcoltak bármi ellen ami jön.

" Nekünk nincs meg az az erőnk, mint ezeknek a túlvilági lényeknek, de mégis meg tudunk velük küzdeni és változást hozhatunk, harcolunk velük ameddig csak tudunk." - mondta Ackles a Hollywood Repoternek. " Ez a küldetéstudat juttatta el őt oda, ahol most tart. Nem számít, hogy mik az esélyek és milyen csapások érhetik, mindig megtalálja a küzdelem módját. És őgy gondolom, hogy ez a sorozatunk legnagyobb témája. Bennünk van ez a soha nem adjuk fel mentalitás - soha ne add fel saját magadat és a másikat." 

" Azt hiszem ez az, ami eljuttatta a testvéreket oda, ahol ma tartanak." - mondta. " Habár nem mindig jöttek ki jól egymással és mindig volt egy különböző Sam és egy különböző Dean, úgy gondolom a legnagyobb közös bennük a családi kapcsolat, a testvéri kapcsolat, és ez egy olyan dolog, amit soha, de soha nem adnál fel - nem számít, hogy milyen szituációval kell szembenézned. Ez egyfajta ellenálló képességet ad nekik a gonosszal szemben. És véleményem szerint, ahol most tartanak, van egyfajta elhatározás kettejük között, hogy ' Igen, a pusztítás útján indulunk el... de bármi is legyen az együtt fogunk dolgozni, és mindig ott leszünk egymásnak, közdeni fogunk és megtaláljuk a megoldást."

És mivel a sorozat egyáltalán nem lassít - nemrég ugyanis bejelentették a 11. évadot - még látni fogunk jónéhány Sam és Dean verziót.

A THR-nek sikerült néhány szót váltania Jensennel, hogy meséljen nekünk egy kicsit többet Deanről és a 10. évadról, valamint a 9. évad kulcspillanatairól, melyek hatással voltak karakterére.

- Úgy tűnik Dean mostmár elfogadta, hogy Kain pecsétjével kell együtt élnie, ha nem is élete végéig, és nagy lépéseket tesz, viszont ezek a lépések arra kényszerítik, hogy elnyomja azt, hogy ki is ő valójában. Meddig tart míg Dean azt mondja, hogy "A fenébe is, nem tudok így élni!"

- 'Tiszta Dean' így hívom őt, de ez egy kis spoiler figyelmeztetés, hogy nem fog sokáig tartani. Ahogy azt majd láthatjuk az elkövetkezendő epizódokban egy kicsit ingadozik majd. Ez egy kicsit saját magával ellentétben lesz, nem azzal aki ő valójában. És persze, ki tud magában takarítani egy kicsit, de a nap végére ugyanaz a sült krumpli és hamburgerevő pasi lesz, aki volt. Tehát én úgy gondolom, a mentális akarata, hogy tiszta fejjel legyen és új döntéseket hozzon az életben, ez egy nagyon jó dolog és ez folytatódni fog tovább, de a közönség szemszögéből nézve, én nagyon kedvelem a hamburger és sültkrumpli evő, sörivő Deant.

folyt köv.

FORRÁS: hollywoodreporter.com

Nézettségi adatok és néhány modul

2015.02.05. 17:45, Kitti és Norbi

Megkaptuk az előző rész nézettségi adatait, melyek nem is lettek rosszak. 2.21 millióan voltak kíváncsiak az új epizódra, ezzel megelőzött olyan sorozatokat mint a Pretty Little Liars. Valamint elkezdtünk néhány új modult, többek között a Szereplők és a Supernatural menüpontokon belül. Így most már hivatalosan is megnyitottuk az oldalt. Nagyon sok munka vár még ránk, de mára ennyi lenne. További szép estét mindenkinek!