KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  14. rész - A Most Holy Man
Hol? The CW
Mikor? 2017. Március 8. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Sam és Dean már közel jár hozzá, hogy beszerezzen mindent, ami az apokaliptikus világ kapujának megnyitásához szükséges és talán sikerülhet kiszabadítaniuk Maryt és Jacket. Az utolsó összetevő pedig egy fekete piacra vezeti a Winchestereket, ahol vallási ereklyék találhatóak, azonban nem minden az aminek látszik.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Modulok: Epizódok

2015.03.24. 04:11, Kitti és Norbi

Ahogy látjuk az Epizódok menüponton belül kell egy kicsit belehúzni, így elkészült az első évad 5. epizódjának részletes bemutatása, sok infót, bakit és érdekességet olvashattok el az epizóddal kapcsolatosan. Jó szórakozást mindenkinek!

1. ÉVAD 5. RÉSZ -  SZELLEM A TÜKÖRBEN

Supernatural magazin: Interjú Misha Collins-al PART 2.

2015.03.23. 11:49, Kitti

Sziasztok! Már érkezik is a tegnap megkezdett interjú folytatása Mishával. Az interjú elég régi, az 5. évad körnékén készült, mégis úgy gondolom, hogy számtalan érdekes dolgot megtudhatunk belőle a sorozattal és Castiellel kapcsolatosan. Ma szeretnék egy kicsit a modulokkal is foglalkozni, hiszen rengeteg munka vár még ránk. Ha elkészül  valami, akkor ki fogjuk írni.

- Mit gondolsz, Castiel és Lucifer már előtte is ismerték egymást?

- Határozottan! Azt hiszem ők jó barátok voltak régebben. 

- Milyen volt a munka vele?

- Akkor beszéljünk múlt időben. Csak annyit kellene elárulnom, hogy nagyon élveztem a munkát Mark Pellegrinoval, nagyszerű színész és a jelenetek amikben együtt szerepeltünk csodálatosak lettek. Ez így jó? Nem, nem forgattunk még együtt, de dolgoztam Mark-al néhány évvel ezelőtt, de emlékeztetnem kell rá, hogy már korábban is találkoztunk,mert elfelejttte. Leginkább halott embert játszott abban a filmben. Aztán pedig életre kelt. (Nevet) Nagyon jófej. 

- Talán azért nem emlékezett rád, mert legtöbbször csukva volt a szeme.

- Emlékszem a csomagtartóban volt és meg kellett löknöm abban a jelenetben.

- És nem emlékezett rád?

- Biztosan régen volt. Sok minden történt azóta.

- Mesélj egy kicsit a bordélházas jelenetről a Free To Be You And Me című részben. Szórakoztató volt felvenni?

- Minden alkalommal, amikor egy csapat meztelen nő vesz körül egy jelenetnél, akkor azt érzem, hogy minden simán megy. Nem tudom miért, de mindig jó így dolgozni.

- Te valószínűleg jól szórakoztál, de Castiel kevésbé.

- Elszörnyedt. (Nevet)

- Hányszor kellett sört innod abban a jelenetben?

- Volt egy inspirációs pillanatom. A jelenet szerint Castiel elkezdte inni a söt, én pedig úgy gondoltam, hogy 'Nem, lehúzom egybe.' Elkezdtük forgatni a jelenetet, 5 vagy 6 alkalommal,a rendezők egy másik szobából figyeltek és akor úgy éreztem valami nincs rendbe a gyomrommal. Aztán kamerát váltottak, a ásik angyalt vették fel és hallottam, hogy a rendezők nevetnek a másik szobában és azt mondták. 'Fergeteges volt, ahogy megittad azt a sört.' A kameraváltás miatt pedig nem volt benne a jelenetem a sorozatban. Tehát teljesen elvesztegetett idő volt. Természetesen alkoholmentes sör volt. Sok kalória és semmi szórakozás.

FORRÁS: SUPERNATURAL MAGAZINEXCLUSIVE COLLECTOR'S EDITION SPECIAL

Supernatural magazin: Interjú Misha Collins-al

2015.03.22. 17:57, Kitti

Sziasztok!! Máris egy új interjú fordításba kezdek, melyet Mishával készített a Supernatural Magazin. A cikkből sok érdekességet tudhatunk meg Castielről és a sorozatról is. Saját fordítás!

- Nagyon sok minden történt az Odaátban az évek során. Milyen a csapattal dolgozni?

- Egyszerűen fantasztikus munkám van, nagyon örülök neki.

- Úgy érzed, hogy most már részese lettél a Supernatural családnak?

- Igen, úgy érzem a része vagyok. Tudod ez egy olyan család, ahol mindenki nagyon sokat dolgozik és gyakran fáradtak, de nagyszerű emberekkel dolgozhatunk együtt. És tényleg azt mondom, mindenki nagyon rendes. Jared és Jensen adja az alapokat, nagyon keményen dolgoznak és nagyszerű érzés velük dolgozni. Minden egyes részt 9 napig forgatunk, tavaly 8 nap volt, most pedig a 9 nap nagy különbség a stábnak, mert az időbeosztást sokkal jobban tudjuk kezelni. Úgy érzem mindenki jobban tudja iránytani a dolgokat, ez a tapasztalat.

- Szerinted Castiel szeretné majd valaha is a maga útját járni?

- Nem tudom, nem igazán vettünk még fel olyan epizódokat, ahol Castiel egymaga van. Talán volt ilyesmi a 4. évad végén, tehát megvan rá a lehetőség. De nem igazán gondoltunk erre ebben az évadban. Csak 9 epizódban szerepelek.

- Könnyebb vagy nehezebb őt eljátszanod ahogy telik az idő?

- Azt hiszem nehezebb lesz. Úgy gondoltam ő csak lekerül a Földre és gyerekjáték lesz a dolog, de ahogy Castiel változik és egyre inkább emberibb lesz azt hiszem el kell gondolkodnom, hogy mit fogok tenni.

- Castiel a legtöbb időt Deannel tölti. Szerinted lesz bármilyen kötődés Sam és Castiel között is? Végülis Sam volt az, aki mindig is hitt az angyalokban. 

-Nem mondhatom el, hogy miket olvastam, de azt elmondhatom, hogy sok minden lesz még. Határozottan látni fogjuk majd ezt.

- Volt már közös jeleneted Luciferrel?

- Nem még. De lesz a következő epizódban.

FORRÁS: SUPERNATURAL MAGAZIN EXCLUSIVE COLLECTOR'S EDITION SPECIAL

Variety interjú Jared Padaleckivel Part 2.

2015.03.21. 21:06, Kitti

Sziasztok! Igen, ide értem ma is végre. Picit hosszúra sikerült ez a nap is, de most itt vagyok és hozom is a tegnap megkezdett interjú fordítását. Jó szórakozást hozzá!

Ez még mindig nem jelenti azt, hogy a Winchester testvéreknek nem kell valami nagy gonosszal megküzdenie a fináléban. "Mint a karakterek...azt gondoltuk, hogy ha megöljük Caint, akkor a pecsét is eltűnik, dehát ez nem működött, így jöhet a következő lépés. Úgy gondoljuk van rá esély, hogy leszedjük azt a pecsétet Dean kezéről, de ez elég rossz dolgokba visz majd bele minket, lesz néhány összejátszás és olyan valakik, akik megpróbálják megakadályozni, hogy elérjük a céljainkat." - árulta el Padalecki.

A másik nagy fenyegetést pedig Crowley anyukája jeleni, Rowena, aki lassan próbálja beédesgetni magát a Pokol Királyának rendszerébe. Padalecki azt állítja, hogy ő még nagyobb fenyegetést jelenthet a Winchester testvérekre mint bármely más gonosz.

"Rowena olyan mint Crowley, a manipuláció mestere." - mondta. "Ezért úgy gondolom, hogy ő még veszélyesebb lehet. Tudjuk, hogy Crowley rossz, történeteink vannak vele, ismerjük már 5 évad óta, láttuk a jó és a rossz oldalát is. Rowena pedig elég veszélyes. Olyan mint Ruby volt a 4. évadban. Nem látjuk, hogy mennyire rossz, ezért jobban megbízunk benne, nem úgy mint Crowleyban, és ha valakiben megbízol, akkor nagyon sok problémának engedhetsz szabad utat. "

FORRÁS: variety.com

Variety interjú Jared Padaleckivel

2015.03.20. 18:44, Kitti

Sziasztok! A napokban Jared ismételten interjút adott, ennek a fordítását kezdem most el nektek. A tegnapi epizód nagyon érdekes volt, csak ajánlani tudom! Izgatottan várjuk a következőt. Most pedig nézzük is az interjút. Saját fordítás!

A Supernatural Március 18-án tér vissza a televízió nézők képernyőjére, a Variety pediginterjút készített a sorozat főszereplőjével Jared Padaleckivel. Legutóbb láthattuk, hogy Dean megöli Caint, azonban a pecséttől nem sikerült megszabadulnia, Sam és Castiel pedig nagyon aggódnak miatta. 

Amíg Dean megpróbálja kezelni a dolgot, mindkét testvér tudja, hogy a pecsét nagy fenyegetést jelent mindenki számára, Padalecki pedig elárulta nekünk, hogy Sam mindent emg fog tenni annak érdekéében, hogy segítsen testvérén.

"Sam nagyon jól ismeri a testvérét, látta az arcát miután megölte Caint és látta, hogy valami nincs rendben vele. Tudja, hogy Dean túl büszke ahhoz, hogy elismerje segítségre van szüksége, azonban nem tudatosan, de azt mondta, hogy 'Igen, most jól jön a segítség.' Tehát Sam mindent megtesz annak érdekében, hogy segítsen a testvérének." - mondta Padalecki. "Sam járt már néhány sötét helyen és Dean mindig segített neki és tudom, hogy önzőség és nem is, de Sam nem akarja elveszíteni a testvérét. Sam ugyanúgy segíteni akar a testvérén, ahogy azt ő is tette korábban számtalanszor.

Cain megjósolta, hogy Dean megöli majd Sam-t, csak úgy ahogy ő is megölte a testvérét Abelt - ezt a jóslatot pedig Sam nem osztotta meg a testvérével. "Sam is titkolózik Dean előtt, de Dean is titkol pár dolgot, Cain pedig démon, és Dean megpróbálja arra fogni, hogy a démonok úgyis hazudnak, csak hogy árthassanak az embernek. Tehát szerintem Dean most tagadja ezeket a dolgokat, de valahol legbelül ott motoszkál benne a dolog." - mondta Padalecki. Sam - habár nem tudja mit mondott Cain - továbbra is keresi a megoldást, amíg Dean harcol azzal a ténnyel, hogy egy bibliai személy elárulta a végzetüket."

A Winchesterek már szembe kerültek Lucifertől kezdve minden gonosszal, mégis úgy tűnik a pecsét lesz a legnagyobb gonosz Dean számára.

folyt köv.

FORRÁS: variety.com

10x16 - Paint It Black Promó

2015.03.19. 20:08, Kitti

Valamint a tegnap esti epizód után már meg is jelent a következő epizód promóciós videója, ezt is elhoztam még mára nektek. Valószínűleg holnap is csak később, este felé jelentkezünk, mivel sokáig dolgozunk. De természetesen jövünk és a hétvégére néhány új cikk is várható. Most pedig megnézem az új epizódot, már izgatottan várom, hogy mi történik majd a Winchester fiúkkal.

Epizód Magazin: Jared Padalecki

2015.03.19. 20:01, Kitti

Sziasztok! Az Epizód magazinban megjelent egy cikk Jared Padaleckivel kapcsolatban, amelyet Darla volt olyan kedves és begépelt nekünk. Köszönjük neki! Íme a cikk:

Jared Padalecki: Komoly depresszióval küzdöttem! 

Az Odaát, valamint a Szívek szállodája című sorozatok sztárja tizenéves kora óta reflektorfényben éli az életét. Jared az évek során számos dolgot megosztott a nagyközönséggel - általában örömteli híreket. Arról azonban soha nem beszélt, hogy bizony az ő életében is akadtak nehéz időszakok.. „Régóta részt veszek olyan kezdeményezésekben, amik mentális betegségekkel, függőségekkel küzdő, vagy öngyilkossági kísérletet elkövető emberek rehabilitációját segíti - mesélte a napokban egy interjúban Jared. - Korábban nekem is voltak problémáim. Komoly depresszióval küzdöttem, és lehet, az erre utaló jeleket néhányan észre is vették. Hét esztendővel ezelőtt, amikor az Odaát harmadik szériáján dolgoztunk, az egyik epizód felvétele után visszamentem a lakókocsimba. Úgy éreztem, hogy hirtelen minden megváltozott. Valami egész egyszerűen eltört bennem - mesélte Jared. - Hívtak hozzám egy orvost. Fél, vagy háromnegyed órán át beszélgettem vele. Ő a következőket mondta: > Ez valószínüleg depresszió. Felírok neked egy gyógyszert, néhány napra leáll a forgatás, te pedig pihensz egy kicsit.. < " - árulta el a színész, aki azt állítja, semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valakinek az övéhez hasonló problémái vannak.

Nem érti, hogyan lett beteg Jared azt mondja, a mai napig nem érti, hogyan válhatott depresszióssá. „Huszonöt voltam, egy népszerű tévésorozat főszereplője. Csak szeretetet kaptam. Rengeteg barátom, rajongóm vett körül, imádtam a munkámat. És egyszer csak azt érzem, hogy valami még sincs rendben.." - mondta a színész.

FORRÁS: Epizód Magazin