KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  2. rész - The Rising Sun
Hol? The CW
Mikor? 2017. Október 19. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Sam és Dean elkezdik felfedezni, hogy mire is képes Jack ereje. Donatello váratlan látogatása ráébreszti a Winchester fiókat arra, hogy Jacknek nagyobb védelemre lesz szüksége mint amit a fiúk biztosítani tudnak. Egy új rosszfiú igyekszik megkaparintani a Pokol Királyának trónját, most hogy Lucifer már nincs a képben, igyekszik majd Jacket az ő oldalára állítani.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Nikrécia
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HÍREK

Supernatural bakik

2015.02.15. 12:19, Kitti

Sziasztok! Említettem, hogy mára modulbővítések lesznek, ezt el is kezdtem, méghozzá egy új modult hoztunk létre, mely bemutatja nekünk az első 9 évad összes bakiját. A Supernatural DVD lemezeken mindig megtalálhatóak ezek a felvételek és szerencsére feltöltötték őket nekünk. Összeszedtem őket egy modulba, jó szórakozást hozzá!

BAKIK

SPOILERES CIKK: METATRON VISSZATÉRÉSE

2015.02.14. 20:48, Kitti

Az enstarz.com weboldalon megjelent még egy Spoileres cikk a folytatással kapcsolatban. Ezt hoztam el nektek így estére. Holnap több modul is elkészül majd, nagyon sok érdekességet szeretnék nektek hozni. Most pedig nézzük a cikket.

Metatron visszatér a 18. epizódban. Az angyalok bunkó királya Metatron a Mennyek börtönében ücsörög, azonban úgy tűnik, hogy Castiel másodjára is szabadon engedi Dean gyilkosát.

"Azt hiszem rossz ötlet volt felvenni ezt az autóstoppost" - írta Misha egy kép alá, amit Twitteren osztott meg velünk. A képen Curtis Armstronggal látható Cas autójában.

Amikor legutóbb szabadon engedte Dean majdnem végzett vele, Cas nem túl nagy örömére. Az idősebbik Winchester próbálja visszatartani a pecsét erejét, azonban kétséges, hogy Dean angyal barátja mégegyszer elköveti majd ezt a hibát.

Habár még mindig Metatron tudná a megoldást Cain pecsétjére. Metatron már adott egy kis segítséget a fiúknak és egyértelmű, hogy tudja a megoldást.

Amíg a 18. epizódra várunk, a következő heti epizódban találkozhatnak a rajongók Cainnal.

FORRÁS: enstarz.com

Modulok: Epizódok

2015.02.14. 04:49, Kitti és Norbi

Jó reggelt! Ahogy említettem nektek, a hétvégén a tartalmat próbáljuk meg kibővíteni, ezt el is kezdtük gyorsan, ugyanis az Epizódok modulon belül az első évad 2. epizódjának modulját készítettük el. Legalábbis az alap megvan, ez majd a későbbiek során tovább fog bővülni természetesen. Elolvashattok néhány alap adatot az epizóddal kapcsolatban, bakikat, érdekességeket, illetve megtaláljátok, hogy milyen zeneszámok is szóltak az adott epizódon belül. Délután felé pedig érkezik a többi frissítés.

1. ÉVAD 2. RÉSZ: FENEVAD

SPOILERES CIKK: CAIN VISSZATÉRÉSE

2015.02.13. 19:52, Kitti

Hozok még mára egy teljesen új Spoileres cikket, ami a következő epizóddal kapcsolatban jelent meg az enstarz.com weboldalon. A hétvégén rengeteg új modul lesz, szóval készüljetek, mert nagyon sok érdekességet olvashattok majd. Most pedig nézzük a cikket. 

A démon, a maga gyilkos módján visszavonult Colette halála után, de jobb ha azt mondjuk, hogy nyugdíjba vonult. Mr. Fizzles meg tudja mondani, ha valaki éppen hazudik, Cain (Timothy Omundson) és elég egyértelmű, hogy nem tartja be halott feleségének tett ígéretét. nem lehetünk biztosak benne, hogy pontosan mit is akar Cain, de bármi is legyen a terve már nagyon sok ember halálát okozta. 

Az viszont nagyon jó, hogy Cas végre vissza szerezte az erejét, mert valószínűleg konfliktus lesz belőle, ha Cain megtudja, hogy az angyal utána kutat.

Ahogy azt a képeken is láthatjuk Dean és Cain harca kiemelkedő pillanat lesz a sorozatan. Crowley átadja a kardot, Deant pedig mégegyszer feltölti majd a pecsét, egészen addig amíg Cain vissza nem szerzi tőle a fegyvert.

"Úgy hallottam az epizód lezárása elég boszorkányos lesz és nagyon intenzív." - mondta Omundson Decemberben a forgatások előtt. 

FORRÁS: enstarz.com

Jared Padalecki a 10. évadról PART 3.

2015.02.13. 04:33, Kitti

Jó reggelt! Meghoztam az interjú harmadik felét is, ami egyben a befejező része ennek az interjúnak. Hamarosan érkezik a következő, hiszen rengeteg interjú van és szeretnék majd fordítani a Supernatural magazinokból is nektek.

- Misha Collins és Mark Sheppard is szerepelnek majd ebben az évadban rendszeresen. Ketten együtt, először. Hogyan befolyásolja ez a sorozatot?

- Azt hiszem rosszabb lesz. Misha szörnyű, Marknak pedig borzalmas az akcentusa. (Nevet) Tudom, hogy Jensen és én voltunk a sorozat alpja mindig, és a sorozat két testvérről szól, de én nagyon szeretem látni, amikor ez a két testvér más karakterekkel is szerepel, különösen Misha és Mark (akik mindketten nagyszerű színészek, viszont ezt sosem mondamám meg nekik, szóval ha idézni fogod, akkor letagadom) A karaktereik nagyon csodálatosak. Úgy gondolom logisztikailag, hogy a csatorna nem szerette volna, ha egy csomó karakter van a sorozatban. De úgy gondolom, hogy az ő esetükben más a helyzet, hiszen ők nagyon jók és kritikus részei a sorozatnak és így nyílvánvaló lett a WB-nek és a CW-nek is, hogy szükségünk van ezekre a fickókra.Fontos részei a sorozatnak. Köszönjük meg nekik mindazt a kemény munkát, amit végeztek és mutassuk meg nekik a hálánkat azzal, hogy egész évben legyenek velünk. 

- És ez azt is jelenti, hogy nem fogjátok őket elveszíteni egy másik sorozat miatt.

- Igen, egy rossz dolog van abban, hogy vendégszereplőkkel dolgozunk, mint az ki is derült Jeffrey Dean Morgannél, (aki John Winchestert alakította) hogy ezek a vendégszereplők veled vannak néhány epizód erejéig, majd kapnak egy új sorozatot és többet nem tudnak visszatérni. Filmeket készítenek, sikeresek lesznek és híresek és jó nekik. Nagyon szeretjük Jeff-t, de ha mondjuk elveszítenénk Misha-t vagy Markot, az hatalmas hátrány lenne a sorozat számára. szóval nagyon örülök, hogy úgy döntöttünk velünk maradnak ebben az évadban is.

FORRÁS: zap2it.com

10x14 - The Executioner's Song Sneak Peak

2015.02.12. 20:54, Kitti és Norbi

Kaptunk egy rövid kis részletet a következő epizódból. Már az előzetesből is láthattuk, hogy nagyon jó kis résznek ígérkezik. Érdemes lesz megnézni, hiszen láthatjuk, hogy Cain is visszatér majd ebben az epizódban. Vajon segít majd Deannek megszbadulni a pecséttől?

Valamint megkaptuk a nézettségi adatokat is a zap2it.com oldalnak köszönhetően. 2.04 millióan voltak kíváncsiak a sorozatra Amerikában.

10x14 - The Executioner's Song

2015.02.12. 03:51, Kitti

Jó reggelt mindenkinek! Érkezik is a legelső frissítés mára, méghozzá a 14. epizód előzetesét, rövid ismertetőjét, valamint az epizódhoz tartozó képeket hoztam most el nektek. A képeket nagyobb méretben megtekinthetitek a Galériában a képekre kattintva.

10x14 - The Executioner's song: Dean és Castiel Cain visszatérésével van elfoglalva. Crowley és Rowena egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de Crowley segít a Winchester testvéreknek, hiszen elviszi Deannek a kardot, vajon Rowena mit szól majd hozzá?