KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Kulisszák mögött: Odaát küldetés PART 4.

2015.04.13. 19:39, Kitti

Sziasztok!!! Már hozom is a kulisszás cikk folytatását, nem hiszem, hogy ma a végére érek, nagyon hosszú cikkről van szó, de igyekszem minél előbb befejezni. Jó szórakozást mindenkinek! Saját fordítás!

A 8. évad kulcstörténete a táblák körül forog. "Nem az a tipikus keresős történet, de az volt az ötlet, hogy szórakoztató elemeket vigyünk bele dupla csavarokkal és mini küldetésekkel, amiket meg kell oldaniuk egy nagyobb jó érdekében. Ez egy kicsit több kalanddal itatja át és megadta a lehetőséget, hogy újra gondoljuk a démonok és angyalok gondolodását."

"Az eredeti ötlet az volt, hogy egy kicsit megfoghatatlanabb mitológiát alkalmazunk majd és újra indítjuk a dolgokat." - mesélte Carver. "Ez ilyen újraindítás. Úgy értem, nem teljesen indítjuk újra, csak a mitológia részt. Terészetesen az első ötlet az volt, hogy a fiúkat Crowleyval ugrasztjuk majd össze, ez olyasmi amit még eddig nem láthattunk a sorozatban."

"Elég szórakoztató látni, hogy a fiúk hogyan kapják el Crowleyt. Teljesen más mint korábban, hiszen a múltban Crowley gonoszabb volt mint az a Crowley, aki ugyanazokra a dolgokra törekszik mint a fiúk."

Volt néhány inspiráló küzdelem Crowleyval, mint például az aukciós házban a What's Up, Tiger Mommy? című epizódban. Az aukcó során Crowley felajánlotta a saját lelkét, de persze nem fogadták el, mivel neki nincs is lelke, ami elgondolkodtat minket, hogy Crowley valójában nem is démon! Végülis Sam magyarázta Kevn anyukájának, hogy a démonok emberi lelkek, akiket elvittek a Pokolból és átalakították őket, de attól még emberek. Ez lehet, hogy utalás volt arra, hogy Crowley valami más? " Nem ennek, nem igazán volt jelentősége." - mondta Carver.

Nemsokkal korábban interjút készítettünk a Mystery Spot és a Changing Channels című epizódok írójával, ezért meg kellett kérdezzük van-e arra lehetőség, hogy egy kulcsfontosságú szereplő megjelenik-e majd valamelyik epizódból - például Gabriel visszatér-e. "Szeretem a szélhámosokat. Tetszik a karakter és nagyon szeretem a színészt is - tehát van rá esély..."

És ha már a nagyszerű epizódokról beszélünk, akkor megkérdeztük Carvert arról is, hog melyik epizód volt a kedvence a 8. évad során."Nagyon sok kedvencem van. Ha választanom kell, akkor az Everybody Hates Hitler-t emelném ki."

folyt köv.

FORRÁS: SUPERNATURAL MAGAZIN EXCLUSIVE COLLECTOR'S EDITION SPECIAL

Modulok: Epizódok

2015.04.12. 21:49, Kitti

Sziasztok! Nagyon örülök, hogy végre sikerül megírnom ezt a bejegyzést, ugyanis ma a technika nem igazán akart megfelelően viselkedni, és nem volt netem. Úgy döntöttem modulozok kicsit, elkészült az epizódokon belül egy új modul, méghozzá az első évad 7. epizódjával kapcsolatban. Rengeteg baki, érdekesség és egyéb információ került fel az adott epizódhoz. Jó szórakozást mindenkinek!

1. ÉVAD 7. RÉSZ - KAMPÓKÉZ - HOOK MAN

10x19 - The Werther Project epizódképek

2015.04.11. 11:31, Kitti

Sziasztok!! Megérkeztek a 19. epizód képei, valamint megkaptuk a 20. epizód ismertetőjét is. A képekből megtudhatunk néhány dolgot:

  • Benny visszatér.
  • Dean ismét a Purgatóriumban köt ki.
  • Rowena és Sam együtt dolgoznak majd.

Szóval érdekes epizódra számíthatunk ismételten.

   

10x20 - Angel Heart:  Amikor Clair Novak kap egy kis segítséget rég elveszett édesanyja, Amelia megtalálásához, Castiel megkéri Samet és Deant, hogy segítsenek neki. Castielnek bűntudata van amiatt amit a Novak családdal tett, ezért azt szeretné, ha Clair és az anyukája újra együtt lennének. De amikor rájönnek, hogy mi is vitte el Ameliat, nem biztos, hogy boldog vége lehet Clair történetének.

10x18 - The Book Of Damned jelenet

2015.04.10. 14:19, Kitti

Sziasztok!! Már kaptunk is egy új jelenetet a következő epizódhoz, már nem kell rá sokat várni és érkezik is az új epizód, addig is itt ez a kis jelenet, melyben láthatjuk, hogy Charlie is visszatér. Jó szórakozást!

Kulisszák mögött: Odaát küldetés PART 3.

2015.04.09. 20:46, Kitti

Sziasztok! Tudom elég későn jelentkezem, de rengeteg dolgom volt ma. Most viszont itt vagyok és már folytatódik is a megkezdett Kulisszatitkokkal foglalkozó cikkünk. Saját fordítás!

Miután visszatértek a Földre, természetesen Bennynek szembe kell néznie a kísértéssel, így Dean megtudja, hogy valóban megbízhat-e benne. Ő az, aki mindig azon volt, hogy öljék meg a szörnyeket. " Igen." - mondta Carver. "Vajon miért megy mindig vissza hozzá? Mi köti őket össze? Talán az, hogy a kapcsolatuk a Purgatóriumban alakult ki. A téma olyan kérdéseket is felvet, hogy Dean valami olyasmit kaphat Bennytől, amit  a testvérétől nem kapott meg az elmúlt pár évben. Ha jobban megnézzük látjuk, hogy csodálatos testvérek, azonban mégis volt egy pár nehéz helyzet, amikor nehezen bíztak meg egymásban. Később, ahogy idősebb lesz az ember, találhat más dolgokat és más embereket is, akikben bízhat. És ekkor arra gondoltunk, hogy a 8. évadban miért ne lehetne Deannek kapcsolata egy szörnnyel?"

Természetesen feltettük a nagy kérdést, Sam miért nem próbálta megmenteni Deant? Vagy esetleg megpróbálta, csak valamiért tagadja mindezt? "Sam elég könnyen mondta, hogy meg sem próbálta." mondta Carver. " Volt egy olyan ötletünk, hogy Sam nem akarja elmondani Deannek, hogy megpróbálta és később ezáltal Dean valami nagy dologra jön rá, de aztán úgy döntöttünk, hogy egy mélyreható váltás lesz, hiszen az előző évad végén Sam ott állt és teljesen egyedül volt. Ez is egyfajta felfogás. A 8. évad elején Dean úgy fogja fel, hogy amit Sam tett az nem helyes és ez is azt igazolja, ahogy idősebb lesz az ember úgy rájön, hogy mennyire nem egyértelmű ez a jó és rossz dolog. Sam egy végleges döntést hozott és úgy gondolom, hogy ez nem Dean ellen irányult. Igen, az igaz, hogy nem kereste őt, de jó oka volt rá. És ez talán nem az a dolog, amit Dean olyan könnyen elfogad."

Kevin valószínűleg Dean véleményével ért egyet Sammel kapcsolatban. "Amikor ott állt egyedül Sam nem tudhatta, hogy Kevin hol van. És sokkolta az, hogy elveszített mindenkit különösen Bobby halála után. Ezért úgy gondolom, hogy Kevin megmentése igencsak a lista végére került nála. De természetesen kísértette a dolog. Ezt természetesen mi is tudtuk és később felhasználtuk a történet során."

folyt köv.

FORRÁS: SUPERNATURAL MAGAZIN EXCLUSIVE COLLECTOR'S EDITION SPECIAL

Modulok: Epizódok

2015.04.08. 16:46, Kitti

Sziasztok!! Ma egy kis modulozásba kezdtünk bele, elkészült az első évad 6. epizódjának modulja. Rengeteg érdekesség, zenelista és egyéb információ került fel, remélem nektek is tetszeni fog az új modul. Ne feledjétek a héten nem lesz Odaát, a következő héten viszont folytatódik a sorozat a megszokott rend szerint.

1. ÉVAD 6. RÉSZ - BARÁT A BAJBAN - SKIN

Kulisszák mögött: Odaát küldetés PART 2.

2015.04.07. 16:37, Kitti

Sziasztok! Az előző héten elkezdtem nektek egy cikk fordítását, méghozzá a Supernatural magazinból, úgy döntöttem, hogy most ezt a cikket szeretném folytatni, mivel egy elég hosszú cikkről van szó, igyekszem majd minél előbb befejezni, de természetesen több részletben fog majd felkerülni. Saját fordítás!

A 8. évadnak teljesen más volt a kisugárzása, más érzések voltak, de Carver szerint ez egy természetes folyamat és nem ő neki ehhez nincs sok köze. "A sorozatot mindig magam elé helyeztem." - magyarázta. "Úgy gondolom egy sorozat mindig is sorozat marad, érted ugye? Nem kezelem úgy mintha a sajátom lenne, ezzel ellentétben remélem, hogy valamit ki tudunk hozni belőle.

"Azt hiszem a 8. évadban eléggé erősen elköteleztük magunkat és megváltoztattuk a történet struktúráját egy kicsit," - mondta Carver. "Erősen elköteleztük magunkat, hogy felfedezzük mi történt az idő alatt, amíg a testvérek külön voltak, tehát elég sok visszajátszást készítettünk például Amelia és Sam kapcsolatával vagy a Purgatóriummal kapcsolatosan. Ez egy kis elképzelést adott nekünk a fiúk gondolkodásmódjáról, amit ebbe az évadba hoztak magukkal és igyekeztünk mindezt belevinni a történetbe is. Néha egy-egy visszaemlékezés nagyon nagy hatással van magára az egész történetre és az adott epizódra is, néha pedig csak emlékeztet minket egy fontos eseményre, ami a múltban történt. Tehát emiatt is elég izgatott voltam, hiszen ezelőtt nem igazán volt arra példa, hogy 2-3 történet fut párhuzamosan, amik különböző időkben történnének. Ne értsétek félre, nem valami alternatív univerzumról beszélek, egyszerűen csak emlékekről - de nagyon izgatott voltam ezek miatt az epizódok miatt is."

A másik dolog, ami miatt Carver izgatott volt még, az az, hogy az elmúlt 7 év eseményei hogyan változtatták meg a testvéreket. "Az egyik elképzelés, amin dolgoztunk, az az volt, hogy hogyan is változtak meg ezek a fiúkaz évek során. Más amikor 20 évesen beszélgetsz a testvéreddel és más amikor már 30 évesen. Ezek a fiúk nagyon sok mindenen mentek keresztül és felnőttek lettek. A felnőtté válás része, hogy megtanulják hogyan legyenek őszinték egymással, hogyan nyissanak a másik felé, mennyire különbözőek és mégis képesek legyenek elfogadni a másikat. Ezt pedig el kellett magyarázni, hogy mit is kezdjünk ezekkel a karakterekkel, hogyan legyenek felnőttek. És természetesen, hogy milyen hatással lesznek a döntések, amiket meghoznak és a kapcsolataik. Két meghatározó kapcsolat lesz a fiúknak ebben az évadban.

"Dean szerez magának egy vámpír barátot a Purgatóriumban és a tény, hogy ez a kapcsolat folytatódik majd egy egész új terület a számomra. - mesélte Carver. "Azt hiszem ami hasonlít ehhez, az Sam és Ruby kapcsolata volt. Annak a kapcsolatnak egy kicsit más gyökerei voltak, az egész egy szörnyű dolgot indított el Samnél,a Dean - vámpír barátság egy kicsit más, hiszen a bizalmon és a barátságon alapszik."

folyt köv.

FORRÁS: SUPERNATURAL MAGAZIN EXCLUSIVE COLLECTOR'S EDITION SPECIAL

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)