KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  7. rész - War of the Worlds
Hol? The CW
Mikor? 2017. November 23. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: A harc folytatódik Jack megtalálásáért. Dean és Sam továbbra is Jacket keresik, Asmodeussal, aki forró nyomon van, miközben egy ismerős ellenségbe botlanak. Lucifer kiszabadul Michael fogságából és talál magának egy szövetségest.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Variety interjú Jared Padaleckivel Part 2.

2015.03.21. 21:06, Kitti

Sziasztok! Igen, ide értem ma is végre. Picit hosszúra sikerült ez a nap is, de most itt vagyok és hozom is a tegnap megkezdett interjú fordítását. Jó szórakozást hozzá!

Ez még mindig nem jelenti azt, hogy a Winchester testvéreknek nem kell valami nagy gonosszal megküzdenie a fináléban. "Mint a karakterek...azt gondoltuk, hogy ha megöljük Caint, akkor a pecsét is eltűnik, dehát ez nem működött, így jöhet a következő lépés. Úgy gondoljuk van rá esély, hogy leszedjük azt a pecsétet Dean kezéről, de ez elég rossz dolgokba visz majd bele minket, lesz néhány összejátszás és olyan valakik, akik megpróbálják megakadályozni, hogy elérjük a céljainkat." - árulta el Padalecki.

A másik nagy fenyegetést pedig Crowley anyukája jeleni, Rowena, aki lassan próbálja beédesgetni magát a Pokol Királyának rendszerébe. Padalecki azt állítja, hogy ő még nagyobb fenyegetést jelenthet a Winchester testvérekre mint bármely más gonosz.

"Rowena olyan mint Crowley, a manipuláció mestere." - mondta. "Ezért úgy gondolom, hogy ő még veszélyesebb lehet. Tudjuk, hogy Crowley rossz, történeteink vannak vele, ismerjük már 5 évad óta, láttuk a jó és a rossz oldalát is. Rowena pedig elég veszélyes. Olyan mint Ruby volt a 4. évadban. Nem látjuk, hogy mennyire rossz, ezért jobban megbízunk benne, nem úgy mint Crowleyban, és ha valakiben megbízol, akkor nagyon sok problémának engedhetsz szabad utat. "

FORRÁS: variety.com

Variety interjú Jared Padaleckivel

2015.03.20. 18:44, Kitti

Sziasztok! A napokban Jared ismételten interjút adott, ennek a fordítását kezdem most el nektek. A tegnapi epizód nagyon érdekes volt, csak ajánlani tudom! Izgatottan várjuk a következőt. Most pedig nézzük is az interjút. Saját fordítás!

A Supernatural Március 18-án tér vissza a televízió nézők képernyőjére, a Variety pediginterjút készített a sorozat főszereplőjével Jared Padaleckivel. Legutóbb láthattuk, hogy Dean megöli Caint, azonban a pecséttől nem sikerült megszabadulnia, Sam és Castiel pedig nagyon aggódnak miatta. 

Amíg Dean megpróbálja kezelni a dolgot, mindkét testvér tudja, hogy a pecsét nagy fenyegetést jelent mindenki számára, Padalecki pedig elárulta nekünk, hogy Sam mindent emg fog tenni annak érdekéében, hogy segítsen testvérén.

"Sam nagyon jól ismeri a testvérét, látta az arcát miután megölte Caint és látta, hogy valami nincs rendben vele. Tudja, hogy Dean túl büszke ahhoz, hogy elismerje segítségre van szüksége, azonban nem tudatosan, de azt mondta, hogy 'Igen, most jól jön a segítség.' Tehát Sam mindent megtesz annak érdekében, hogy segítsen a testvérének." - mondta Padalecki. "Sam járt már néhány sötét helyen és Dean mindig segített neki és tudom, hogy önzőség és nem is, de Sam nem akarja elveszíteni a testvérét. Sam ugyanúgy segíteni akar a testvérén, ahogy azt ő is tette korábban számtalanszor.

Cain megjósolta, hogy Dean megöli majd Sam-t, csak úgy ahogy ő is megölte a testvérét Abelt - ezt a jóslatot pedig Sam nem osztotta meg a testvérével. "Sam is titkolózik Dean előtt, de Dean is titkol pár dolgot, Cain pedig démon, és Dean megpróbálja arra fogni, hogy a démonok úgyis hazudnak, csak hogy árthassanak az embernek. Tehát szerintem Dean most tagadja ezeket a dolgokat, de valahol legbelül ott motoszkál benne a dolog." - mondta Padalecki. Sam - habár nem tudja mit mondott Cain - továbbra is keresi a megoldást, amíg Dean harcol azzal a ténnyel, hogy egy bibliai személy elárulta a végzetüket."

A Winchesterek már szembe kerültek Lucifertől kezdve minden gonosszal, mégis úgy tűnik a pecsét lesz a legnagyobb gonosz Dean számára.

folyt köv.

FORRÁS: variety.com

10x16 - Paint It Black Promó

2015.03.19. 20:08, Kitti

Valamint a tegnap esti epizód után már meg is jelent a következő epizód promóciós videója, ezt is elhoztam még mára nektek. Valószínűleg holnap is csak később, este felé jelentkezünk, mivel sokáig dolgozunk. De természetesen jövünk és a hétvégére néhány új cikk is várható. Most pedig megnézem az új epizódot, már izgatottan várom, hogy mi történik majd a Winchester fiúkkal.

Epizód Magazin: Jared Padalecki

2015.03.19. 20:01, Kitti

Sziasztok! Az Epizód magazinban megjelent egy cikk Jared Padaleckivel kapcsolatban, amelyet Darla volt olyan kedves és begépelt nekünk. Köszönjük neki! Íme a cikk:

Jared Padalecki: Komoly depresszióval küzdöttem! 

Az Odaát, valamint a Szívek szállodája című sorozatok sztárja tizenéves kora óta reflektorfényben éli az életét. Jared az évek során számos dolgot megosztott a nagyközönséggel - általában örömteli híreket. Arról azonban soha nem beszélt, hogy bizony az ő életében is akadtak nehéz időszakok.. „Régóta részt veszek olyan kezdeményezésekben, amik mentális betegségekkel, függőségekkel küzdő, vagy öngyilkossági kísérletet elkövető emberek rehabilitációját segíti - mesélte a napokban egy interjúban Jared. - Korábban nekem is voltak problémáim. Komoly depresszióval küzdöttem, és lehet, az erre utaló jeleket néhányan észre is vették. Hét esztendővel ezelőtt, amikor az Odaát harmadik szériáján dolgoztunk, az egyik epizód felvétele után visszamentem a lakókocsimba. Úgy éreztem, hogy hirtelen minden megváltozott. Valami egész egyszerűen eltört bennem - mesélte Jared. - Hívtak hozzám egy orvost. Fél, vagy háromnegyed órán át beszélgettem vele. Ő a következőket mondta: > Ez valószínüleg depresszió. Felírok neked egy gyógyszert, néhány napra leáll a forgatás, te pedig pihensz egy kicsit.. < " - árulta el a színész, aki azt állítja, semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valakinek az övéhez hasonló problémái vannak.

Nem érti, hogyan lett beteg Jared azt mondja, a mai napig nem érti, hogyan válhatott depresszióssá. „Huszonöt voltam, egy népszerű tévésorozat főszereplője. Csak szeretetet kaptam. Rengeteg barátom, rajongóm vett körül, imádtam a munkámat. És egyszer csak azt érzem, hogy valami még sincs rendben.." - mondta a színész.

FORRÁS: Epizód Magazin

10. évados hírek

2015.03.18. 20:01, Kitti

Sziasztok! Ma az enstarz.com weboldalon megjelent egy cikk az Odaáttal kapcsolatban, mivel a sorozat ma tér vissza Amerikában. Saját fordítás!

A 10. évad 20. epizódjának (Angel Heart) forgatásai Kedden értek véget, és most át is ugrottak a 22. epizódra, a "The Prisoner"-re. Andrew Dabb írta a forgatókönyvet az utolsó előtti epizódhoz. Ahogy azt már megszokhattuk a Supernatural epizódoktól most is nagyon izgalmas évadzáró epizódokra kell készülni.

"A fenébe! Dicsőség Andrew Dabbnak, igazán pokoli epizód lett." - írta Jason Fisher produkciós koordinátor Március elején. "Jegyezzétek be a naptáraitokba Május 13-t és készüljetek fel egy igazán kalandos utazásra."

Szerdán este az Odaát visszatér a televízió nézők képernyőjére, a jövőhéten a Paint It Black, majd az Inside Man, a Book Of The Damned, a The Wether Project, az Angel Heart, a Dark Dynasty, majd a The Prisoner vezet az utolsó epizódhoz a My Brother's Keeperhez.

Ha a rajongók azt gondolták, hogy a 9. évad után volt nehéz a várakozás, akkor készüljenek fel, hogy most még nehezebb lesz. 

"Most olvastam el a  finálét." - mondta Fisher Februárban. "Bizseregtem közben... Eddig még semmit nem láttatok."

Hamarosan mi is meg fogjuk látni, hogy miről is szól az utolsó epizód, addig is izgatottan várjuk a 15. epizódot, Szerda este a The CW csatornán.

FORRÁS: enstarz.com

10x15 - The Things They Carried Sneak Peek

2015.03.17. 12:53, Kitti

Kaptunk egy két perces videót a következő epizódból, vagyis a 15. részből, amely holnap kerül adásba Amerikában. A videóban láthatjuk amint a fiúk összefutnak Cole-al, aki csatlakozik hozzájuk, hiszen most egy jó barátjáról van szó. Elég hosszú szünet volt, ideje most már a folytatásnak, izgatottan várjuk a következő epizódot.

Jensen Ackles énekel

2015.03.17. 04:38, Kitti

Jó reggelt mindenkinek! Indítjuk is gyorsan a napot, méghozzá egy olyan videóval, amin Jensen énekel nekünk. Nem tudtam, hogy ennyire jó hangja van és ilyen jól tud énekelni. Érdemes megnézni a videót. A felvétel egyébként  a 2015-ös Supernatural Vegas Con-on készült.

Holnap pedig végre visszatér a sorozat, már nagyon várom az új részeket, igazán érdekesek lesznek. Később pedig még jövünk néhány érdekességgel.