KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  2. rész - The Rising Sun
Hol? The CW
Mikor? 2017. Október 19. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Sam és Dean elkezdik felfedezni, hogy mire is képes Jack ereje. Donatello váratlan látogatása ráébreszti a Winchester fiókat arra, hogy Jacknek nagyobb védelemre lesz szüksége mint amit a fiúk biztosítani tudnak. Egy új rosszfiú igyekszik megkaparintani a Pokol Királyának trónját, most hogy Lucifer már nincs a képben, igyekszik majd Jacket az ő oldalára állítani.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Nikrécia
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HÍREK

10. évad Epizódcímek

2015.03.03. 11:58, Kitti

Sziasztok! Kezdjük is a napot egy kis általános információval, ugyanis megkaptuk a 10. évad maradék epizódjainak összes címét. A címekből ítélve nagyon izgalmas epizódoknak nézhetünk elé, kíváncsian várjuk, hogy vajon Dean képes lesz-e megszabadulni a pecséttől. Valamint olyan pletykák is keringtek az interneten, hogy Adam vissza fog térni, róla tudhatjuk, hogy ő volt Michael prohüvelye az 5. évadban, valamint Sam és Dean testvére. Meglátjuk, hogy a készítők mire jutottak ezzel az ötlettel kapcsolatban.

Valamint a következő epizód modulnál bal oldalt kicseréltem nektek az új epizód adataira, azonban a kép még maradt a régi, mivel új képeket sajnos még nem adtak ki a 15. epizóddal kapcsolatban. Később még érkezünk, ismét sok modulbővítést tervezek mára is, amint elkészül valami természetesen kiírjuk nektek.

  • 10x15 - The Things They Carried
  • 10x16 - Paint In Black
  • 10x17 - Inside Man
  • 10x18 - Book of The Damned
  • 10x19 - The Wrther Project
  • 10x20 - Angel Heart
  • 10x21 - Dark Dynasty
  • 10x22 - The Prisoner
  • 10x23 - Brother's Keeper

Interjú Jensennel PART 2.

2015.03.02. 16:08, Kitti

Sziasztok! Meghoztam az interjú másik felét, melyet Jensennel készítettek a 9. évaddal kapcsolatban. Az interjúban rengeteg érdekességet tudhatunk meg a karakterekről és a 9. évaddal kapcsolatban. Saját fordítás!

- Volt konfliktus Sam és Dean között korábban is, ez vajon tovább folytatódik majd a 9. évadban is?

- Ez mindig probléma kettejük között. Az egyiküknek van egy ötlete, ogy mit is kezdjenek, a másik pedig valami mást szeretne. Azt hiszem ez a motiváció testvérről testvérre és évadról évadra száll. Sosins az, hogy mindketten azonos dolgot szeretnének. És igazából ez is jobbá teszi a sorozatot, de most hogy ennyi problémájuk van, jobb lesz ha együtt maradnak.

- Mit tudsz még elárulni nekünk Sam és Dean kapcsolatáról a 9. évadban?

- Lesz egy hatalmas csavar a történetben, amiről Sam még nem tud. Most még azonos oldalon állnak - de majd meglátjuk, hogy meddig. Van egy titok, amit Dean rejteget. azt hiszem ez lesz a történet egyik nagy problémája, amit meg kell majd oldani és nagyon érdekes lesz a kimenetele a dolognak.

- Már nagyon hosszú ideje alakítod Dean Winchestert, úgy érzed, hogy jobban ismered őt mint bárki más? Belevontak téged is egy kicsit abba, hogy mi fog történni Deannel a következő évadban?

- Nem feltétlenül a történettel kapcsolatban. Az egyik előnye annak, hogy hosszú ideig alakítasz egy karaktert, az az, hogy az írók megismerik a színészt. Jeremy Carverrel és Bob Singerrel beszélgettünk a karakterről és a "mi lenne ha" játékot játszottuk. Nem akarják Deant olyan útra küldeni, ami tudják, hogy nekem nem tetszene, vagy nem lenne előnyös a karakter szempontjából. Megvédjük őt. Azonban szeretnénk ha olyan szituációk lennéne, melyek előhúzzák a karakter rétegeit. z én személyes feladatom abban rejlik, hogy különböző árnyalatokat hozzak ki belőle, amelyek le vannak írva. Ez lehet egy komikus pillanat vagy az, hogy a jelenetet át teszik egy másik helyre.

- Ez történik Jared Padaleckivel is?

- Jared és én nagyon sokat beszélgetünk. Elolvasunk egy jelenetet és gondolkodunk: "Wow, ahogy olvassuk úgy érezzük nem így kellene lennie ennek a jelenetnek." Egy kicsit átírjuk a sorokat, hogy működjön és hívjuk Jeremyt, hogy az áldását adja. Bízik bennünk é azt mondja: "Fiúk, ide hallgassatok... Ti ismeritek ezeket a karaktereket. Megértik, hogy nem akarjuk azt hogy ezek a karakterek hülyén nézzenek ki és a legjobbat akarjuk a sorozatnak. A legjobb terméket akarjuk nyújtani mindenkinek. Úgy gondolom, hogy ez a bizalmi tényező tényleg segít a fejlesztésekben és a karakterek folytatásában.

- Az Odaát már 9 éve van a képernyőn. Nehéz kezelni a sztárságot és a hírnevet valamint a sorozat népszerűségét?

- Dehogyis! Viccelsz? Ha van egy ilyen munkád az a legjobb dolog, ami egy színésszel történhet. Nem i lehetnénk boldogabbak.

- Mennyi időre vagyok hozzákötve a sorozathoz?

- Jared és én a 10. évadig írtunk alá, majd kell még egy szerződés, ha szeretnék meghosszabbítani. És utána beszélhetünk a többi dologról. De ezt meg kell hagyni nekik. Ezeket bízzuk a felnőttekre.

- Reménykedsz benne, hogy majd esetleg ismét rendezhetsz egy epizódot a sorozatban?

- Talán majd fogok egyet a következő évben. Ez az írókon múlik. A lehetőség adott, de az íróknak kell átírni az egészet, hogy kevesebbet szerepeljek az adott részben, annak érdekében, hogy el tudjam készíteni a dolgokat.

FORRÁS: www.channel4.com

A '67-es Impala titkai

2015.03.01. 18:14, Norbi

Sziasztok! Elkészült a sorozat ikonjává vált Chevrolet Impaláról szóló modulunk. Összeszedtem Nektek néhány érdekességet az autóról, annak sorozatbeli szerepéről, a "színfalak" előtti és mögötti dolgokól egyaránt. A Supernatural menüponton belül is megtalálhatjátok.

A '67-ES IMPALA TITKAI

Boldog Születésnapot Jensen!!

2015.03.01. 12:03, Kitti

Sziasztok!! Jensen Ackles ma ünnepeli a 37. születésnapját, éppen ezért ma vele kapcsolatban hozok nektek új dolgokat. Boldog Szülinapot neki!! Kezdjük is mindjárt egy korábbi interjúval ami tavaly Decemberben jelent meg a 9. évaddal kapcsolatban. 

- Mit tudnál nekünk elmondani az Odaát című sorozat 9. évadjával kapcsolatban?

- Az előző évad végén egy kicsit megbolygattuk a darázfészket és egészen más világ van most, hogy az angyalok közöttünk járnak. Tehát nagy dolog, hogy a testvérek egymást választották a Pokol kapujának bezárása helyett. Úgy gondolom az, hogy egymást választották azt jelenti, hogy többet kell együtt lenniük mint valaha, annak érdekében, hogy kezelni tudják ezt az új területet.

- Ez nagyon erőteljes történet a 9. évadnak...

- Nagyon sok kérdés van, amit me kell válaszolni. Nem tudni, hogy hogyan is reagálnak majd ezek az angyalok. Lehetnek barátok, de ellenégek is. Lehetnek jók vagy rosszak, minezt nem tudjuk addig amíg nem fogllkozunk velük. Érdekes lesz látni, hogy ki az, akiben tényleg megbízhatunk és ki az, akivel vigyáznunk kell. Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy a testvéreknek együtt kell maradni és vezetni egymást. 

- Mit gondolsz hogyan fog reagálni Dean azzal kapcsolatban, hogy Castiel ember lett?

- Ez egy jó kérdés. Azt hiszem sokkal nagyobb dolgokkal kell majd foglalkoznia a 9. évad során, Castiel emberré válása egy kicsit a háttérbe szorul majd. Dean így gondolkodik: " Most van nagyobb problémánk - majd megoldjuk később." De ez viszont elég érdekes lesz, mert Castiel nagyon fontos Sam és Dean számára már évek óta -  és most igazából nem tudják felhasználni az angyali képességeit. Ő a vezető a hátsó ülésen. Ha van egy angyal a csapatodban az nagy előnyt jelent, különösen akkor, ha az angyalok itt mászkálnak közöttünk. Érdekes lesz látni a kapcsolatot hogyan halad előre így, hogy nincsenek képességei. Ez mindenkinek nagyon furcsa lesz. Fel kell hívni Catielt ha beszélni akarnak vele és nem imádkozni hozzá, valószínűleg nagyon furcsa lesz.

- A sorozatban láthattuk már többször is, hogy Dean sokkal sebezhetőbb mint azt gondolnánk. Előjön majd ez is ebbn az évadban?

- Amikor az előző évadban Sam végezte a próbákat, akkor az elégggé megterhelő volt volt neki és tehetetlennek érezte magát és bűntudata is volt. Dean úgy érezte, hogy neki kellene mindezt végig csinálnia, neki kellene magát feláldoznia. Azt hiszem Dean nagyon sok bűnt cipel magával és nem tudott ezektől megszabadulni oly módon, hogy segítsen a testvérének és megvédje őt. Most hogy a helyzet egy kicsit oldottabb, Dean egy kicsit vezető lett: "Oké, ezt választottuk és ezt kell megoldani. Lépjünk tovább és találjuk ki együtt a megoldást."

folyt köv.

FORRÁS: www.channel4.com

Új design

2015.02.28. 21:08, Kitti

Hát ezt igazán nem terveztem mára, de elkészült a következő kinézet, ami szerintem elég egyszerű lett és leginkább fehér, barnás és a fekete árnyalatok kaptak főszerepet. Úgy gondoltam, hogy majd később lesz meg az új külső, de aztán elkezdtem valamit alkotni, és hát ez lett belőle. Remélem, hogy mindenkinek tetszik, véleményeket pedig a chatbe várjuk! További szép estét mindenkinek!

Szereplők: Sam Winchester

2015.02.28. 17:19, Kitti és Norbi

A nagy modulozások közepette elkészült a Szereplők menüponton belül Sam Winchester életrajza. Megtalálhattok alap adatokat és rengeteg érdekességet is a karakterrel kapcsolatban. Érdemes lesz elolvasni. Most pedig folytatjuk a tartalom bővítését, később kiírjuk, ha elkészül még egy modul.

SAM WINCHESTER

Interjú Mark Sheppard-el PART 2.

2015.02.28. 15:31, Kitti

Sziasztok!! Hozom is a tegnap megkezdett interjú befejező részét, és közben dolgozunk a tatalmon is, később  kiírjuk, ha elkészül egy új modul. Most pedig nézzük a cikket.

- Ez határozottan igaz. Mielőtt a következő epizód adásba kerülne, elárulod nekünk, hogy hogyan érez Crowley az anyukájával kapcsolatban jelenleg, hiszen ő ott van és Crowley tudja, hogy csinál dolgokat. Elég alattomos!

- Örülök, hogy ezt gy kimondtad. Azt hiszem Crowley olyan hülye, hogy mindezt nem tudja.. Azt hiszem, tudod, tartsd magadhoz közel a barátaidat, de az ellenégeidet még közelebb, ez is egy felfogás... Másodszer pedig nem tudom. Úgy gondolom Crwoleynak elég sok dolga van mostanában és nem igazán ér rá ezekre a dolgokra oda figyelni. Vagy talán csak várja, hogy mi lesz napirenden. Úgy értem, eddig még mi sem láthattuk, hogy Rowena mit akar valójában. Van pár ötletünk, azonban látnunk kell, hogy mit is akar elérni. Aztán pedig meglátjuk, hogy ez passzol-e Crowley terveibe vagy sem.

- A legutóbbi epizódban a pecsét miatti konfliktus került előtérbe. Hogyan került Crowley a képre? Nyilvánvaló, Cain visszatért.

- Cain visszatért... Crowley volt a kard őrzője. Az előzetesben is láthattuk, hogy a Winchester testvéreknek szüksége van a kardra azért hogy foglalkozni tudjanak a Cain dologgal, tehát a kérdés az volt számára, hogy Dean veszélyesebb-e a karddal, vagy Cain. Mi a terv és hová tart? És nyílvánvalóan Rowena mellette van, ott van még az is, hogy  a Pokol Királya és mennyire örül ennek a pozíciónak valamint átértékelheti a munkáját. Vajon folytathatja majd amit csinál? Nagyon sok dolog lesz még ebben az évadban. Nagyon lenyűgöző lesz az utolsó nyolc vagy kilenc epizód. Azt hiszem tényleg nagyon jók.

FORRÁS: accesshollywood.com