KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Epizódismertetők

2015.05.03. 11:58, Kitti és Norbi

Sziasztok!! Már indítjuk is a napot két epizódismertetővel, ami a 22. és a 23. epizódhoz tartozik. A 23. epizód lesz az utolsó, vagyis a finálé. A beharangozások alapján igazán izgalmas fináléra készülhetünk.

Valamint később jelentkezem még, hiszen van egy új EW cikk Jensen Acklessel és készülőben van egy új modul is. Addig is jó szórakozást és kellemes Vasárnapot mindenkinek!

10x22 - The Prisoner:  Dean tombol. A Styne családdal kapcsolatban Dean úgy dönt a saját kezébe veszi a dolgok irányítását. Sam pedig próbál megbékélni a saját döntésével.
10x23 - My Brother's Keeper:  Dean sokkoló döntést hoz a pecséttel kapcsolatban, ami nem csak a saját, de testvére életét is megváltoztatja. Ezalatt Crowley és Rowena szemtől szembe kerülnek egymással, Castiel pedig ennek a közepén találja magát. 

Interjú Jensen Acklessel PART 2.

2015.05.02. 19:19, Kitti

Sziasztok!! Tudom egy picit későn jelentkezem,de most így alakult. Jared és Jensen tegnap feltettek egy videót, hogy meghosszabbítják a kampányt 1 nappal, ami azt jelenti, hogy még 6 órán keresztül rendelhetőek meg a pólók és pulóverek.

Most viszont már érkezik is a variety interjú folytatása, ezért nem is szaporítom tovább a szót. Jó szórakozást mindenkinek!

Az összefogás segítségével több mint 53 ezer pólót adtak el (eredetileg ezer volt a cél) és Jensen szerint: "Létrehoztunk egy alapot, ami még elég gyerekcipőben jár, és amikor a kampány véget ér, a pénz átérkezik, létrehozunk majd egy weboldalt, amin elmondjuk, hogy milyen szervezetek is kapták meg ezeket az összegeket és pontosan mire is használják majd ezt a pénzt. Ez csak egy módja volt annak, hogy összegyűjtsük ezt az erőt és energiát, amit a rajongók hoztak létre és terjesztik."

És amíg Ackles és Padalecki azon dolgozik, hogy jobbá tegyék ezt a világot a képernyőkön kívül, addig karaktereik elkötelezetten vívják az eddigi legnagyobb küldelmet, Ackles karaktere Dean próbál ellenállni Kain pecsétjének, egy szívós varázslatnak, mely lassan, de biztosan hatalmas károkat okoz az emberiségnek.

Ackles beszélt nekünk egy kicsit a Május 20-i fináléról: "Az igazi Dean 'divat' szerint - hiszen ez az ő választása volt - a jó öreg makacs Dean természetesen ezt is egyedül szeretné megoldani hiszen nem szeretné, hogy bárkinek baja essen. Egyedül akarja végig csinálni és úgy érzi, hogy meg tudja csinálni, de ez sajnos nem tart majd sokáig, mert nem tudja kezelni. Ez az a fajta erő, amit nem tud irányítani - ahogy azt láthattuk Cain eseténél is. A nagy csata során Cain és Dean között volt egy párbeszéd és Dean azt mondta neki: 'Kérlek mond, hogy meg tudod állítani.' és ő azt felelte: 'Soha nem tudok megállni.' Ez pedig csak egy jelzés volt Dean számára is, hogy ez nem olyan dolog, amit ő kezelni tud. Tehát most egy lassú hanyatlás van, túl szeretné élni." 

De Sam természetesen nem adja fel - a döntés, amit Ackles említett nagy hatással lesz, amikor Dean rájön, hogy milyen messzire megy el a testvére annak érdekében, hogy megszabadítsa őt a pecséttől. "Természetesen rá fog jönni, Dean kitalálja, hogy mi is folyik a háta mögött, konfliktusba keveredik Sammel, csak úgy, ahogy Dean képes rá." - mondta. "Ez olyan végső szál - Dean tudja, mégha arra is kényszeríti Samet, hogy álljon le és ne segítsen neki harcolni, Sam nem fog leállni és képes saját magát is veszélybe sodorni, csak azért, hogy segítsen neki... ezért sajnos Dean kénytelen szörnyű döntéseket hozni."

FORRÁS: variety.com

10x21 Dark Dynasty promóciós videó és képek

2015.05.01. 19:27, Kitti

Sziasztok!! Tegnap megkaptuk a következő epizód promóciós fotóit és videóját is, ezeket hoztam most el nektek, holnap pedig folytatom a tegnap megkezdett cikket. A kis képekre kattintva megtekinthetitek a képeket nagyobb méretben a Galériában. Egy nagyon érdekes epizódot várhatunk, ismét szóba kerül a könyv, és ahogy a promóból láthatjuk most már Dean is rájön, hogy Sam nem pusztította el a könyvet... 

   

Interjú Jensen Acklessel

2015.04.30. 19:24, Kitti

Sziasztok!! Jensen Ackles a napokban több interjút is adott, az első ilyen cikk, amit elhozok ezzel kapcsolatban, az a variety.com weboldalon jelent meg. Ez a cikk két részletben fog felkerülni, holnap érkezik a másik fele.

Remélem mindenkinek tetszett az előző epizód, estére én is bepótolom és megnézem. Most pedig érkezik a cikk. Saját fordítás!

A Supernatural szereplői számára nem idegen dolog a jótékonykodás Misha Collinssal az élen, aki alapítója egy non-profit jótékonysági szervezetnek, akik váratlan jótetteket hajtanak végre. A 10. évad forgatásai után pedig a két főszereplő Jared Padalecki és Jensen Ackles is pénzt gyűjtenek elkötelezett rajongóikkal együtt - ugyanis a fiúk póló kampányba kezdtek. 

Jared már korábban is csinált egy ilyen kampányt, most pedig Jensen is csatlakozott hozzá és mesélt a Varietynek arról, hogy miért is most jött el az ideje ennek a kampánynak.

"Az első kampány teszt volt. Tudtam, hogy Amell is csinált egyet, Mark Sheppard és Misha Collins is, nekem pedig még nem volt olyan ügy, amiért annyira elkötelezetten harcolnék, tehát úgy voltam vele: 'oké, megnézzük, hogy mennyire szeretnének a rajongók egy olyan pólót, amit én terveztem, a pénzt pedig jótékony célokra használjuk fel." - magyarázta Ackles. "Az ötlet eredetileg úgy nézett ki, hogy létrehozunk egy alapot, ahol a rajongók tudnak adományozni, vagy mi adunk bele pénzt, amit aztán tudunk hasznosítani és oda tudjuk adni több szervezetnek. Lényegében ez adta a kampány ötletet."

Az új project ugyanazt a szlogent kapta, mint Jared legelső kampánya: "Always Keep Fighting" , ami azért inspirálta őt, mert nem olyan régen elveszített egy barátját, aki depresszióval küzdött. "Volt egy barátja, aki a depresszióval küldött és neki is volt pár csatája önmagával és örül, hogy beszélhet róla, így hát belevágott és én örülök, hogy megtette, mert így nagyon sokan láthatják, hogy milyen erős a Supernatural rajongók tábora és amikor ez az energiát kiaknázzuk, akkor kiaknázzuk a mozgalmat és az inspirációt. " - mondta Ackles. "Ez az ami inspirált minket és azt mondtuk: 'Tudod mit? Miért nem fogunk össze és cisnálunk valamit ahelyett, hogy csak egy ügyet vagy egy kimondott szervezetet támogatunk és néha együtt működhetünk a 'Random Facts'-al is - hiszen ha csatlakoztatjuk az erőinket, nekik hatalmas bázisuk van és rendezett programjuk. Úgy gondoltuk ostobaság lenne nem kihasználni ezt és annyi jót tenni amennyit csak lehet."

folyt köv.

FORRÁS: variety.com

Új design

2015.04.29. 10:06, Kitti

 

Sziasztok!! Ma volt egy kis időm, így hát úgy döntöttem alkotok valamit a designt illetően és hát ez lett az eredménye. Picit beszürkültünk, valamiért nem annyira nyerte el a tetszésem, valószínűleg azért, mert a szürke nem a kedvenc színem, így lehet nem fog olyan sokáig fent maradni mint az előző külső. Remélem nektek azért tetszik, véleményeiteket a chatben várom az új külsővel kapcsolatban.

10x20 - Angel Heart Sneak Peek

2015.04.28. 15:53, Kitti

Sziasztok!! Már kaptunk is egy új jelenetet a 20. epizódból, az Angel Heartból. Az alig 1 perces jelenetben Castiel találkozik a fiúkkal, hiszen tőlük kér segítséget Clair ügyével kapcsolatban. Nagyon izgalmas epizódra számíthatunk most is.

Kulisszák mögött: Hogyan kezelik a fiúk a népszerűséget PART 2.

2015.04.27. 15:05, Kitti

Sziasztok!! Úgy döntöttem, hogy a megkezdett kulisszás cikk fordítását folytatom ma nektek. Tudom, hogy kettő is el van kezdve, ezek a cikkek azonban elég hosszúak, ezért tudom csak több részletben elhozni nektek. A magazinokban például a mostani a 10. oldalon kezdődik és a 19. oldalon ér véget, szóval ezért haladok velük picit lassabban. De nézzük is, miket is árulnak el nekünk a fiúk. Saját fordítás!

A féktelen rajongói imádat és a sorozat népszerűségének ellenére Jensen hozzátette: "Nem igazán zaklatnak itt minket Vancouverben." Még akkor sem, amikor az Alkonyat: Új Hold című filmet forgatták mellettük, a rajongók száma nem igazán emelkedett meg. "Az Alkonyat leginkább a fiatalabb tinik körében volt népszerű. Nagyon ritka, ha fiatal tini lány jön oda hozzám, sokkal inkább korombeli emberekről van szó vagy idősebbekről. Elutaztam Los Angelesbe hálaadáskor, majd visszarepültem Vasárnap, és a reptéren egy nagy darab 40 éves pasas ellenőrizte az útlevelem. Ránézett, majd én rám, megint az útlevélre, megint rám... már azt mondtam 'Jézus, ez nagyon komolyan veszi a munkáját.' aztán pedig azt mondta nekem: 'Tetszik a sorozatod!' Ezek a típusú emberek találnak meg leginkább."

Padaleckit szintén megismerték a reptéren, szerencsére. "Néha segít." - mondta. "Az egyik nap, majdnem lekéstem a gépemet, de szerencsére az egyik biztonsági őr tudta, hogy ki vagyok, kihúzott a tömegből. Kicsit rosszul is éreztem magam emiatt, hiszen körülbelül a 20. voltam a sorban, de ő csak odajött és megragadott, és én voltam az utolsó, aki felszállt a gépre. A hírnévnek vannak ilyen juttatásai, de végülis áldozatot kell hozni ha cselekedni akarsz. Nagyon jó megélhetés és Jensen és én elutaztunk már az UK-ba, Ausztráliába és Olaszországba is a rajongók miatt, tehát természetesen vannak előnyei is."

"Habár a híresség kifizetődő, Köszönöm Istenem, hogy nem olyan filmben szerepeltem, mint az Alkonyat, mert akkor tényleg nem tudom mit csináltam volna, ahol mindenki, csak úgy Bumm! egyszerre híres lett. Ahogy elkezdtem rájönni, hogy kezdek ismert lenni, az körülbelül 3-4 év volt. Készítettem filmeket, televíziós sorozatokat és pilot epizódokat. A vicces dolog az, hogy  a Gilmore Girls is most már sokkal népszerűbb mint akkor amikor adásban volt. Akkor is felismertek azért az emberek, de most meglátnak és azt mondják: 'Gilmore Girls!' Én pedig azt mondom: 'Hol voltál 5 évvel ezelőtt?' Szimpatikusak azok az emberek, akik hirtelen lesznek nagyok, hiszen nem kellett saját magadat felkészíteni, csak simán besétálsz az egyik nap, még senkit sem érdekel ki is vagy, másnap eddig már autogramot kérnek és ott vannak a fotósok is. 

folyt köv.

FORRÁS: SUPERNATURAL MAGAZIN 17. SZÁM